January 11, 20178 yr hence "dodatne". btw. postoje neke spekulacija oko moguceg burazera zato sto Majkroft koji je 7 godina stariji nije nasledio imanje, a znamo da su njegovi sa sela. Naravno, to su sve zgubidanske teorije, slicne onima koje se pojavljuju oko GOT, TD i slicnih dela koja imaju bas nalozene fanove. Edited January 11, 20178 yr by Prokleto Djubre
January 11, 20178 yr Joj, jedva čekam ceo dan da dođem kući da mi se skine da gledam. Ja se sećam da je ono u prošloj sezoni da je Majkroft kada je pregovarao da ne uhapse Šerloka nego da ga koriste za svoje radnje rekao kako on to ne radi iz nepotizma i podsetio ih na to šta je uradio sa drugim siblingom. Tad mi je to bilo potpuno iznenađenje!
January 11, 20178 yr Izmislili su siblinga i to ne moze biti prihvaceno! Sta je sledece, vanbracni sin? No pasaran.
January 11, 20178 yr A meni je baš super da su uveli i Eurus! Samo mi truba da ona ispadne neka loša. Pisaću BBC-u ko Edrijen Mol ako se ispostavi da je žensko dete loše, a muška deca u biti dobra.
January 16, 20178 yr Jao, pa nije ovo, valjda, kraj seije. Meni tako izgleda. Ja bih ovo mogla da gledam do kraja vremena, pa neka i prave pauze između sezona od dve,tri godine, ne marim.
January 16, 20178 yr Gatis i Mofat su u fazonu da se nadaju i da veruju da nije kraj, ali da bi ovako serija mogla da se završi.
January 16, 20178 yr http://www.dailymail.co.uk/news/article-4124342/Benedict-s-parents-famous-Viking-nod-classic-series-Did-spot-Easter-eggs-hidden-night-s-Sherlock-finale.html