Jump to content

'pipkanje' na poslu, u skoli i kod lekara

Featured Replies

Ja samo ne kapiram, glede komentarisanja.Jel se ovde govori o komentarisanju pred osobom, tipa, koleginice al ti lep dekolte.Ili komentarisanjem tipa jel si joj video/videla dupe?Ovo prvo ja dozivljavam u najmanju ruku kao nepristojnost, a ako komentarise neko kome komentarisani moze da okleva da odgovori i kao uznemiravanje i ja bih za to kaznjavao.Ovo drugo moze da bude nepristojno i verovatno jeste ali to je nesto sto se radi uvek i svuda - komentarisu/ ogovaraju trece osobe i to mi nekako normalno. Govorim o komentrisanju u uobicajneom smislu u prijateljskom krugu. Ne govorim o klevetanju u formi komentarisanja, narocito kada je namenjenjo neodredjenom krugu ljudi. To opet jeste uznemiravanje i za kaznjavanje in my book

On 15. 12. 2011. at 10:14, TheBigFlegma said:
Da li je u redu da koleginici sa bogatim dekolteom kažem da lepo izgleda, neprestano zureći u njene sise?
taman posla, treba da joj kazes pokri' to kukala ti majka, neprestano zureci u njene sise...
Da li je u redu da koleginici sa bogatim dekolteom kažem da lepo izgleda, neprestano zureći u njene sise?
u redu je, uvek mozes da se vadis na visinu.
  On 15. 12. 2011. at 10:18, Hamlet Strašni said:
Ja samo ne kapiram, glede komentarisanja.Jel se ovde govori o komentarisanju pred osobom, tipa, koleginice al ti lep dekolte.Ili komentarisanjem tipa jel si joj video/videla dupe?
O prvom.
  On 15. 12. 2011. at 10:21, Lancia said:
u redu je, uvek mozes da se vadis na visinu.
Dobro je. Eto neke koristi od patuljastog rasta.

a sta npr kad me koleginica pita "kako mi izgleda dupe u ovim farmerkama"? ili "cime da mazem ovu modricu na butini?" to je recimo trazenje fidbeka, cemu su mnogi ljudi skloni. mislim, raznorazne varijacije postoje, i uvek se moze pricati o hodanju po ivici kod tih tema.

On 15. 12. 2011. at 10:42, garoviks said:
a sta npr kad me koleginica pita "kako mi izgleda dupe u ovim farmerkama"? ili "cime da mazem ovu modricu na butini?" to je recimo trazenje fidbeka, cemu su mnogi ljudi skloni. mislim, raznorazne varijacije postoje, i uvek se moze pricati o hodanju po ivici kod tih tema.
Realno, ako te koleginice pitaju takva pitanja, onda su sigurne da si gej.

I što je još bolje, ne trudi se da ih ubediš u suprotno!:moća:

ova tema me baš tera da napišem jednu glupostda smo u razvijenijim demokratija stigli do neslobode zahvaljujući tome što ponašanje mora da se reguliše zakonom, a sve zbog % nevaspitanih ili bezobzirnih

A da li se seks sa koleginicom van prostorija firme u toku radnog vremena kvalifikuje kao seksualno uznemiravanje na poslu ili ne? Ili je to samo teža povreda radnih dužnosti?

Edited by slow

On 15. 12. 2011. at 10:42, garoviks said:
:lolol:pa ili raspolazesh znanjem o medikamentima za modrice i vladash se krajnje ozbiljno u tom smislu (na tom kraju spektra) ili kazesh - ali zashto da je mazesh, taj 1 but ti je fenomenalan (na drugom kraju spektra)...nevezano za svastikin but, znachi, ikakvo tumachenje (ili njegovo odsustvo) neverbalne komunikacije, odsustvo komunikacije kao takve i tumachenja kao takvog, da li treba da se kvantifikuju i kaznjavaju po tarifnom sistemu ili sta cemo? a sve opet zato sto se prostacima ne moze doakati, a ochigledno ni shefovima nasilnicima...

Edited by thermal bug

On 15. 12. 2011. at 12:04, Zugurosh said:
ova tema me baš tera da napišem jednu glupostda smo u razvijenijim demokratija stigli do neslobode zahvaljujući tome što ponašanje mora da se reguliše zakonom, a sve zbog % nevaspitanih ili bezobzirnih
Dobra vest je da je to uglavnom neto dobitak.
dict.jpg:naughty: sta radis veceras?¿
  On 14. 12. 2011. at 23:25, Indy said:
Pa dobro, za nas Australce ne važi ova tema. Dobro je poznato da si mi ne mremo kontrolirat, zato smo i deportovani ovde.
Daleko od očiju, daleko od uma..
Mislim da je u redu. Čak i da nije, nije utuživo.
kako drugačije, nego zureći :blink: . ta nismo valjda slepi kraj očiju.duboki dekolte je za gledanje i bilo bi krajnje nepristojno ignorisati ga i praviti se da ne postoji.

Edited by Lezilebovich