banatjanin Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 juče u nišu hteli da overimo mrak, al nas neki dobri čovek odgovorio. nemaju baštu, a unutra je pakao. pa otišli u ex nišlijsku mehanu, sada biser(kod tvrđave uz teniske terene) fin roštilj. cena džaba. 2 kafe, 2 kokiške™, litar kisele, velika šopska, porcija domaćih kobaja(odlične), porcija ćevapa i 1/2 čobanskog ražnjića, manje od 2.5k dinara ta Meana vaistinu nije 'rđava ali realno te zajebo dobri čoek, pošto imaju klimu u Mraku i nije pakao ni na većim vrućinama a ako već hoćeš napolju da sediš, skoči sledeći put do Brke u Jelašnicu
nautilus Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Sta se jede i gdje se jede u Zrenjaninu ili okolini?
clandestino Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 (edited) Sta se jede i gdje se jede u Zrenjaninu ili okolini? Mislim da će te Banaćanin najbolje uputiti, ali po meni ako si za divljač i tako neke lovačke đakonije ili mozda sač onda Trofej pre ulaska u Zr, a u centru Etno kućerak, meni bilo mnogo ljupko, ukusno, tradicionalno i novčano prihvatljivo. Edited July 7, 2016 by clandestino
banatjanin Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 clandestino ti je otkrio oba mesta :-D drugo skoro da i nema ima i Camel kod stadiona, to je obilna, jeftina i pripadajuće loša roštiljčina na Trofeju (kad ideš iz BGa, desetak kilometara pre ulaska u grad, kod skretanja za Carsku baru) su odlični lovački gulaši, dobar sač, dobre kolenice, roštilj preskoči... Na samoj Carskoj bari imaš Sibilu, odličan ečanski šaran i dobra riblja čorba u Kućerku u samom centru, onako, opet prekoči roštilj. dobra su pečenja, i te ko kojekakve punjene stvari (pileći pekaetići), bečke i karađorđeve... imaju dobru ponudu vina na oba mesta ostalo uglavnom nije vredno pomena... ima par šabanskih kafića koji služe prosečne cezar salate, belo meso u pavlaci, tiramisu i takva sranja ako ćeš brzu hranu, onda Vanja (raspitaj se, lako je naći, na glavnoj džadi kod autobuske stanice) odlična punjena vešalica
nautilus Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Ili trofej ili etno kucica znaci, stizem sa nekim strancima pa da ne bude bas neki raspad. hvala drustvo!!
hazard Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 U Arandjelovcu sam. Sta preterano jesti? Sledeci put, ako vec nisi, ima ono neko kao etno-selo na brdu iznad grada...Divljakovac se zove valjda. Vrh klopa
Ravanelli Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Bio tamo. Mesine na kile, al iskreno slab ukus. U povratke stao Kod Tome i Nade i odvalio se od praseceg pecenja
Kanzas siti zez Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Selo Grabovac u blizini. Ima neka etno kuca, ne mogu da se setim kako se tacno zove, sadrzi rec "vila". Imaju lepu terasu na Moravi za ovo doba godine, simpatican je enterijer, odlican im je rostilj samo im je kuhinja malo sporija. Dva puta sam bio, oba puta je izuo rostilj, neko mesano meso smo uzimali. Cene su sasvim korektne.
Kanzas siti zez Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Evo, izguglao sam ih, imaju i sajt http://www.vilindar.rs/
decak Kejt Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 ima nekih preporuka za slankamen (stari, novi) ili surduk?
banatjanin Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 u Starom Slankamenu - kod Mike Alasa, čorba i riba u Krčedinu - Merak mi je kod Bobana - perfektan roštilj i jela poput glava u škemberu, repova i slično
Haralampije Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Maligan Bio sam pre godinu dana, jesi bio skorije?Kako zet drzi kafanu posle rahmetli Dragana?
Recommended Posts