precog Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Ja sam mislio da je u Nisu najbolji restoran Mrak. Sto ste isli kod Rajka?
Singer Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 baš je teško loše pojesti u nišu tako da su ovo sad nijanse za one redovne u kraju
yolo Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 (edited) ja bio u mraku 3x u 10 dana. sve sam probao sa menija ali je taj biftek neverovatno iznenadjenje za mene. inace bih isao i na druga mesta ali je vrlo zgodno za one koji su u tranzitu zbog lokacije koja je na 5min od autoputa. inace sam bio u ladnoj vodi u pirotu. kafana izgleda bolje i autenticnije od bilo cega u skadariliji tipa 3 sesira i ostalo, mada mislim da nije bas 100% na niskom nivou. zapravo sam sticajem okolnosti bio sprecen da jedem odmah ali su mi u tome sto su mi spakovali za poneti video i pomfrit za koji mi se cini da je bio smrznut, sto je tezak no no kod mene. Edited November 13, 2015 by yolo
Haralampije Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 zapravo sam sticajem okolnosti bio sprecen da jedem odmah Ha ha kako ovo dobro zvuci,pravi gastronom : )
clandestino Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 baš je teško loše pojesti u nišu tako da su ovo sad nijanse za one redovne u kraju +1
yolo Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Ha ha kako ovo dobro zvuci,pravi gastronom : ) realno ne bas, neko blizak je imao saobracajku pa sam morao da ustanem od stola i krenem za bgd
precog Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 baš je teško loše pojesti u nišu tako da su ovo sad nijanse za one redovne u kraju [emoji99]Potvrdjujem, Nis je 1 gastronomski raj. Mozda bismo mogli da konkurisemo svetskim kuhinjama ako proglasimo Nis gastronomskom prestonicom Srbije. Uvedemo letove Pariz - Nis, pa kombi do Mraka, tako da ljudi rucaju u Parizu, a veceraju u Nisu i sami procene gde su bolji cevapi i muckalica.
kblo konza Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 kafana krle, kruševac, karirani stolnjaci, škembići u saftu 300, podvarak 300, uštipci 480, old school kidanje
Lo Zingaro Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Moze neki tip za dobar restoran u Valjevu ili okolini? Zahvaljujem.
variola Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Moze neki tip za dobar restoran u Valjevu ili okolini? Zahvaljujem. Najpre pozdrav svima. A sad, ako ne kasnim, nekoliko predloga. U samome centru grada, kafane Kraljević Marko, Kod Đure (domaća kuhinja, roštilj), La Piazza (nije klasičan restoran ali jedini nudi nešto italijanske kuhinje i ozbiljniji izbor vina - vinarija Jelić). Nešto dalje od centra (izlaz prema Šapcu) ovde već pominjane Tri lipe. Par kilometara od centra (put ka B.Bašti, Tari) najbolji roštilj u ovom delu Srbije, Kod Bore (ćevapi obavezno, ješniji i gladni slobodno neka pojačaju porcije). Nešto dalje na istom pravcu, ka brani Stubo Rovni, kafana Usput. Pečenje u selu Pričević, 15km od centra na putu ka Loznici, nekoliko kafana pa birati gde je vruće. Na suprotnoj strani, put ka Mionici, isto imate dobro pečenje u kafani Birbi. Uglavnom znači domaća kuhinja, roštilj i bez egzotike, ali su cene svuda više nego pristojne.
banatjanin Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Da li neko zna dobro kafanu ili pečenjaru na Ibarskoj, drugari su sada u čačku, idu ka BG...
MayDay Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Malo unazad ka Užicu, i dalje u Čačku, zove se Kod Brana. :D
Lezilebovich Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 e baš u nedelju je to neko pomenuo i čini mi se da rekoše da više ne radi. moguće da sam pomešao.
Recommended Posts