mire Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 bio sam tu, sve pet inače, većina naoružana, vajat erp me vodio na klopu :D
assück Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 idem za 1. maj ekipno u Solun. dajte info za restoracije/fastfude/stagod usput koje treba overiti
Singer Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 idem za 1. maj ekipno u Solun. dajte info za restoracije/fastfude/stagod usput koje treba overiti restoran Mali Vikend, skoro na samom ulazu u sićevačku klisuru. kad putujem u tom pravcu namenski (ne)jedem da bih tamo svratio i odro se od hrane
Frank Pembleton Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Motel Predejane.Se zajebavaš?Ozbiljno šurenje doživeo tamo za naaako hranu.Lako je reći ali neka yolo (po ko zna koji put) objasni kako se stiže do onih makedonskih jagnjećih majstora...
Frank Pembleton Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 restoran Mali Vikend, skoro na samom ulazu u sićevačku klisuru. kad putujem u tom pravcu namenski (ne)jedem da bih tamo svratio i odro se od hraneE da tamo je dobro...
kenta Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Đoko Javor selo Mrzence, mislim da je to i yolov tip. Izlaz kod Đevđelije. Ja sam bio zadovoljan i Popovoj Kuli - Demir kapija.
yolo Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 (edited) Đoko Javor selo Mrzence, mislim da je to i yolov tip. Izlaz kod Đevđelije. ko prodje u radijusu od 50km a ne svrati na najbolju jagnjetinu najbolja predjela (belo sirenje, pravi paradajz, pohovani melidzano i tikvica, pindjur itd) najbolji rostilj (jagneski kotleti / lambchops) - vise da se ne oglasava ovde. u solunu ne propustiti to elliniko, neka vas ne odbije blagi turisticki vajb posto je 99% klijentele lokalno, udrite po uzu i mezeu. http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g189473-d3404582-Reviews-To_Hellinikon-Thessaloniki_Thessaloniki_Region_Central_Macedonia.html a taman da vidite sta su kopirali oni seljaci sto su otvorili ovo novo odvratno fensi mesto u kralja petra sa piljevinom na podu i ajvarom na policama... Edited April 24, 2015 by yolo
frit Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 masio sam abrahama i malo mi je krivo, i to sve zbog papagaja smrde
Ariel Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 javor džoko plus beskonačno, a i lako se stiže s auto-puta, iako isprva ne deluje tako. ja pitao isto pitanje pre dve godine ođe, i nisam se pokajao što sam poslušao odgovor, bili smo još tri puta od tada.
SleeperSleep Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 jbt, gazmende, koliko si ljudi navukao na džoku, red bi bio da ti tamo daju da svaki put za đabe krkaš.
yolo Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 nisam siguran da je to ono sto su zeleli, sa nakrcavanjem mesta raste nadrkanost osoblja mada ruku na srce retko izadjem odatle praznih ruku, uvek mi daju flasu nekog makedonskog vina za poneti ako nista drugo nisam nikog slagao, javor dzoko je jedan od poslednjih ostataka stare drzave u najboljem svetlu nikad necu zaboraviti noc kada su se grobari plasirali preko njukastla u ligu sampiona, lomili su stolice i stolove od radosti personal se peo na sank i pevao dok partizan bitke bije, ultimativna grobarska kafana meni to ne smeta, naprotiv, dobar svet
April Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Overio rebarca kod Rajka. Sta ti je moc navike... Utisak nedelje 1: kvalitet ne opada ni za promil ni po najvecim guzvama u Kazandzijskom Utisak nedelje 2: mislim da sam video g-dina Rajka, jedan prosedi sa naocarima Utisak nedelje 3: miljarde i milijarde Bugara
duda Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 đe je taj rajko ? ej,novosađani, jel' ima u samom centru grada da se jede u pristojnom objektu nešto baš onako lalinsko ? i to sutra, tj. ponedeljkom ?
Recommended Posts