yolo Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 O Surduku i Maliganu sam pricao skoro,ostalo zaobici u tom selu Zar tu negde ne postoji neka kafana koja je poznata po jednim od boljih kobaja u Srbiji? Ili sam pomesao sa nekim mestom u blizini...
duda Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 (edited) Nisam siguran ga Gladnos radi,osim za organizovana veselja tipa svadbe..Vrelo Knina u Indjiji je ok mesto ako ubodete toplu janjetinu,prava kafana,sve muski gosti :) solidna teleca corba od junetine ali ne od teletine,jagnjetina je 1700 din/kg.Ok restoran (bar je bio ) je i Satelit takodje u Indjiji,svojedobno sam jeo tamo izvrstan pepper steak,ali i tamo caruju svadbari vikendom...O Surduku i Maliganu sam pricao skoro,ostalo zaobici u tom selu fala :) aj' daj link gde si pričao o maliganu, ako nije problem baš mi se jede dobra rečna riba ako ima tu negde Edited March 28, 2015 by dùda
Haralampije Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=165&page=63&do=findComment&comment=2977443 @yolo ima neka kao etno kuca na centru surduka ako si na to mislio,nista posebno ,cene bile naduvane kad sam bio jednom pre godinu dana.Za drugi neki lokal nem pojma
duda Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 a fala ti mnogo samo mi još reci kako stoji stvar sa cenama ?
nezvanova Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Zar tu negde ne postoji neka kafana koja je poznata po jednim od boljih kobaja u Srbiji? Ili sam pomesao sa nekim mestom u blizini... zapravo, bas u maliganu su sjajne kobaje, barem po recima rezvokera :-)
renne Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=165&page=63&do=findComment&comment=2977443 @yolo ima neka kao etno kuca na centru surduka ako si na to mislio,nista posebno ,cene bile naduvane kad sam bio jednom pre godinu dana.Za drugi neki lokal nem pojma Ta etno kuća je davno zatvorena
Haralampije Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 a fala ti mnogo samo mi još reci kako stoji stvar sa cenama ? smudj oko 700-800 porcija,corba oko 250,r paprikas koji je odlican(treba da se naruci dan ranije jer ga nema uvek) je oko 600 rsd.
yolo Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 zapravo, bas u maliganu su sjajne kobaje, barem po recima rezvokera :-) It walks like Maligan, it talks like Maligan, it must be Maligan.... [emoji2]
renne Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Ako vam ne smetaju razne DB face, maligan je izvrsno mesto
duda Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 na kraju se posao u ns nešto odužio, utrčali u prvi restoran koji smo ugledali, neki kineski u dunavskoj i jeli neku kinesku klasiku na brzaka bilo nelošo
radisa Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 na kraju se posao u ns nešto odužio, utrčali u prvi restoran koji smo ugledali, neki kineski u dunavskoj i jeli neku kinesku klasiku na brzaka bilo nelošo Taj "neki" kineski restoran u Dunavskoj je prvi kineski restoran u YU. "Sečuan", ako mu nisu menjali ime... :)
nisam ja Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 jeste. i kvalitet ne bi trebalo da bude sporan iako nisam bio godinama već. kolačići od riže za kraj.
Haralampije Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 (edited) Pominjao sam jednom restoran/klub ekstremnih sportova Pustolov iz St.Banovaca.Danas je otvorena basta mada to i nije klasicna basta vec deo ispod kafane koji cesto bude pod vodom.Tada gazda samo lancima veze stolove da ih Dunavo ne odnese :) Lep dan,r corba i smudj - sta vise covek moze da pozeli.Danas je kuvao gazda Marko,prijatan kao i njegovo osoblje,atmosfera je uvek opustena.Ovde nema mnogo prenemagaja niti fensi jela - r.corba i pecena dunavska riba (smudj,saran,som i gotovo uvek keciga)Ono sto ribari ulove,to se jede taj dan.Danas je bilo samo smudja ali boze moj.R corba je bila dobra,a smudj perfektno ispecen.Od salate mozete da birate neku sezonsku ili krompir salatu.Cene su pristupacne:1 kg smudja je 1500,corba 190,pivo 130,sokovi 120 Edited April 10, 2015 by Haralampije
Recommended Posts