Jump to content
IGNORED

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Corkscrew

Recommended Posts

Posted (edited)
Overeno odavno. Savršeno tajno mesto na putu za slaninijadu u Kačarevu.Problem je što skrobara povremeno bazdi kao kafilerija, treba da se zabode pravo vreme i povoljan vetar.
Smrad se obicno oseca pre, tokom ili posle krivine ka Kovacici, retko ili dosta slabije tu na pocetku Skrobare. (Valjda je salas desno od ulaza ali ne znam koliko daleko, nisam nikad bila, samo gledam u tablu redovno). Makar nije "otrovan" smrad, sto bi rekao moj otac :) Edited by I*m with the pilots
Posted

carski

Posted

Ja bio za vikend u Beocinu u restoranu Karas na Dunavu.Jeli smo paprikas sa filetima soma, pastrmku i kecigu. Sve je bilo odlicno spremljeno. Solidno domace vino.Racun za 4 osobe 4K dinara.

Posted
jel to ona kafana odmah uz autoput prema nisu?
Posted (edited)
jel to ona kafana odmah uz autoput prema nisu?
jeste. nekada se parkiralo na autoputu u zaustavnoj traci sa obe strane, sada je to postalo rizicno jer murija ume da stane i napravi harac. zato se izadje sa autoputa u nisu i onda 7km starim putem preko donje toponice, ili ako se ide iz pravca beograda, kod aleksinca, nesto je duzi put. ali vredi svakog cimanja, cak i da nisu ovako sumanuto niske cene. kako sednete za astal dolaze ovi tanjiri predjela i vruca pogaca, naplacuje se samo urnebes (80) i papricice (10 din komad). ovo u tanjiru su ustipc (5 kom 140)i i culbastija (260), i jedno i drugo je vrhunsko cak i za niske standarde. ostale stavke na racunu su litar kisele (50) i dve kafe (po 40).kafana je idealna za sledece forumsko okupljanje btw... tacno 2h od beograda. Edited by gazza1
Posted (edited)

pretpostavio sam da je ta al nisam bio siguran, tamo su nas nislije vodile pre desetak godina posle nekog turnira u preferansu, isto je tako bilo, a najjaca fora je sto gazda nije hteo da nam donese celu porudzbinu odjednom nego je rostilj donosio na 5 minuta da se ne hladi, car

Edited by Takanohana
Posted

da, servis je spektakl. cim se priblizite poslednjoj trecini lepinje konobar pita da donese jos jednu. dzabe!posle ovakvih mesta mi se ne seda u kafanu u beogradu mesec dana. oruzana pljacka i vrhunski mazohizam, svi te maltretiraju - od osoblja do hrane u tanjiru.

Posted
kafana je idealna za sledece forumsko okupljanje btw... tacno 2h od beograda.
Ja sam za! Taman me pokupite usput i ostavite kad se vraćate nazad.
Posted

jedno vreme sam često imao posla u nišu i svaki put bih svraćao kod marjana. lepo je videti da je i dalje aktivan.

Posted
jedno vreme sam često imao posla u nišu i svaki put bih svraćao kod marjana. lepo je videti da je i dalje aktivan.
+1 Krenemo iz Bgd oko 7 i obavezno stajanje (tad u zaustavnoj traci auto puta) na komplet kafu koja je bila tipa sadašnjih 60 dindži. U povratku klopa.
Posted

to su bila dobra stara vremena kada si mogao da se parkiras u zaustavnoj traci. danas murija zna foru pa je vaspostavila harac na toj lokaciji.