napadaj Posted May 26 Posted May 26 5 hours ago, johan nagel said: I ja sam tako mislio dok nisam probao.
aram Posted May 26 Posted May 26 1 hour ago, Milosh76 said: Klopa u Oracu vrhunska, renoviran pre par godina, sad izgleda kao moderan, fensi restoran. Orač gde, u Beogradu? Onda ovo treba na BG restorane...
Milosh76 Posted May 26 Posted May 26 23 minutes ago, aram said: Orač gde, u Beogradu? Onda ovo treba na BG restorane... Orac u Nisu 1
dragance Posted May 29 Posted May 29 Malopre je neko pomenuo nišku Mehanu i sad mi ovo izlete ne YouTube. I ogladnih. Jedino me brine što koriste margarin, a ne puter za bešamel. Al ajde, da ne pravim problem oko svakog detalja.
Lezilebovich Posted June 14 Posted June 14 Jeo u Čačku na dva mesta u ove dve nedelje - teletina kod Nemca - rostilj u Brvnari ... ova teletina je mozda i najukusnije meso koje sam jeo ilad Rostilj u Brvnari tako i tako
kud u maglu Simoviću Posted June 18 Posted June 18 (edited) 7 minutes ago, nisam ja said: šta smo rekli za Valjevo? Bora STOP! On 18. 5. 2024. at 13:40, Vasilij Zajcev said: Samo da javno i s lica mesta pohvalim Kud u maglu Simonovica...pa da umrem:) Bez zajebancije, retki su ljudi koji u ovim godinama uspeju da me oduseve preporukom, pogotovu kafanskom, pa ide naklon do poda i kapa dole..U rat s tobom Simonovicu! e tri lipe, naručiš špikovanu teleću glavu Edited June 18 by kud u maglu Simoviću 2
askeladden Posted June 28 Posted June 28 On 18. 6. 2024. at 15:44, kud u maglu Simoviću said: e tri lipe, naručiš špikovanu teleću glavu Dziger sarme isto jako dobre. 1
askeladden Posted June 28 Posted June 28 U Cupriji,Gurman Caka.Imaju svoj parking,basta sa dosta mesta i hladovina.Rostilj dobar,crevca na zaru odlicna.Cene kao u Nisu,posluga odlicna.Ljubazni i brzi. 1
chikaminda Posted July 1 Posted July 1 On 28. 6. 2024. at 14:09, askeladden said: U Cupriji,Gurman Caka.Imaju svoj parking,basta sa dosta mesta i hladovina.Rostilj dobar,crevca na zaru odlicna.Cene kao u Nisu,posluga odlicna.Ljubazni i brzi. Ranije je bio bolji sto se tiče hrane čini mi se, kad sam u Ćupriji idem u Sting 1
Ras Posted July 7 Posted July 7 Ovaj tekst o restoranu Predah kod Valjeva (spominjali smo ga već na ovoj temi) podsetio me je na odličan frape od maline, koji sam probao takođe u Valjevu, u jednom od kafea uz obalu reke Gradac u onom gradskom delu. Izgleda da je taj frape u standardnoj ponudi u valjevskom kraju, što je apsolutno za pohvalu, a zanima me da li se odomaćio i u drugim krajevima Srbije, pogotovo onim malinarskim?
Recommended Posts