Milosh76 Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 (edited) Quote Šta je ono kod teniskih terena? Odlicna kafana, zove se Biser 2 hours ago, vookela said: Imamo prevoz ali ne zelimo da vozimo...znaci lokal... Za Mrak cuo, ovo cemo overiti...rostilj je pod mus, i rakija pride a da je dobra Odlicna klopa, muzika na uvce Nislijska mehana, a van Nisa u Sicevackoj klisuri Mali vikend... svajsovani cevapi...bogovska hrana... Ima i malo van centra, preko Nisave, deo koji se zove Pantelej... kafana Orac... jbt.. sad mi se ide u Nis... Edited February 6, 2020 by Milosh76
kud u maglu Simoviću Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 niš je precenjen tri fenjera kod autobusne stanice
kud u maglu Simoviću Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 uz ogradu da nisam posetio amerikanca ako to još uvek postoji
Frank Pembleton Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Ni u jednom gradu pojedinačno se nisam toliko najeo za 3 dana...Najbolje repove sam jeo u Nišu... ... Shiit has hit the fan...
askeladden Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Repovi,rebra na kajmaku,rostilj,kuvana jagnjetina,kobaje i pljeke ovcije.Salate i sirevi.Za pice lincura .Sukane pite da ne zaboravim.
kud u maglu Simoviću Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 8 minutes ago, Frank Pembleton said: Najbolje repove sam jeo u Nišu... kad nisi u pirotu
Ravanelli Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 6 hours ago, askeladden said: Repovi,rebra na kajmaku,rostilj,kuvana jagnjetina,kobaje i pljeke ovcije.Salate i sirevi.Za pice lincura .Sukane pite da ne zaboravim. Drljana salata :drool: Al da rebra u kajmaku kod Rajka znaju biti savrsena, al ponekad i suha
decak Kejt Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 13 hours ago, Milosh76 said: Odlicna kafana, zove se Biser Odlicna klopa, muzika na uvce Nislijska mehana, a van Nisa u Sicevackoj klisuri Mali vikend... svajsovani cevapi...bogovska hrana... Ima i malo van centra, preko Nisave, deo koji se zove Pantelej... kafana Orac... jbt.. sad mi se ide u Nis... Biser je ozbiljno dobra kafana i ima zivu muziku. mene prosle nedelje vodili u Dagi +, jos jedna zvezda na niskom gurmanskom nebu jeli ovciji sir, belmuz, kiseli kupus, hladnu ovcetinu i rebarca na kajmaku i odusevljena sam. evo sad se i meni (opet) ide u Nis
*edited by mod Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 13 hours ago, kud u maglu Simoviću said: kad nisi u pirotu Pirot je spektakl od klope ali i dobra mesta po Nisu nista ne zaostaju. Kontam da je razlika u tome sto je manje turisticki prometno pa se odrzava vecinom samo lokalni kvalitet.
Moća Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Idem uskoro u Nis a nikad nisam bio, koju kafanu prvo predlazete da obidjem?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ravanelli Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 jesi li ti konceptualni trol ili ne možeš da pogledaš ovu i prethodnu stranicu?
Milosh76 Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Idem uskoro u Nis a nikad nisam bio, koju kafanu prvo predlazete da obidjem?Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkIdi u neku pekaru, najbolji burek u Srbiji... Rostilj goji
Recommended Posts