Hamlet Strašni Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 15 hours ago, Ravanelli said: Jeo u Gradistu. Restoran Dinchic. Fantazija smudj, kecige iz uzgoja (ako je verovati konobaru), pastrmku koju je konobar greskom doneo zali boze. Mislim da cu uvek tamo kad budem isao na tu stranu. Pilav nakrljan blukom kao prilog izuzetan Valjda Dinčić
Frank Pembleton Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Just now, Hamlet Strašni said: Valjda Dinčić Reko bas da vidim dal ce da reaguje
Ravanelli Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 (edited) Kako bilo sta drugo osim Bossa ili stare picerije u Subotici? Parkiraj u parku izmedju zeleznicke i centra i pozdravi mi Zvonka Bogdana koji je tamo deo inventara, ali sa sakom okrenutom k sebi. Ovako, kao Don Fanucci Seriously, ja bio na Palicu pre jedno godinu dana, probo i čarde i Abraham i svasta, al ovo sto drzi Čakanj je najbolje Edited January 28, 2020 by Ravanelli
Milosh76 Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 (edited) Cuveni Abraham ima i dobru klopu i parking ispred samog restorana... Malo izvan Subotice, ali vredi definitivno http://www.abraham.rs/sr Imas pizzeriju Denis u samoj Subotici... dobra klopa, parking imas u okolnim ulicama Edited January 28, 2020 by Milosh76
I*m with the pilots Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 9 minutes ago, James Marshall said: Subotica, s parkingom nešto? Bates Denis //u Subotici uvek imas mesta na ulici
James Marshall Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Bilo je malo frke na potezu oko Korza/Ž. Stanice, ali našao pa zabo u Staru @Ravanelli Ne bi Sekeršija, a taman sam izvježbao potez
Ravanelli Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 2 minutes ago, James Marshall said: Bilo je malo frke na potezu oko Korza/Ž. Stanice, ali našao pa zabo u Staru @Ravanelli Ne bi Sekeršija, a taman sam izvježbao potez e. možda radi drugu smenu danas. ja bio dva puta, on oba puta tu. tako otpozdravlja, puši tompus i ljubi se u obraze sa nekim starijim frajlama inače ja otkad sam to video da on tako pozdravlja, samo tako cepam. gospodski!
James Marshall Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Just now, Ravanelli said: e. možda radi drugu smenu danas. ja bio dva puta, on oba puta tu. tako otpozdravlja, puši tompus i ljubi se u obraze sa nekim starijim frajlama inače ja otkad sam to video da on tako pozdravlja, samo tako cepam. gospodski! Klasa
stajebrebilo Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Preporuka za domacinski restoran u Nisu, karirani stolnjak, mesište, rakija itakoto...Eventualno ziva muzika......a da nije izvikan i folirantski...
Ravanelli Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 (edited) kod brke u jelašnici, ako možeš da se odvezeš 20min dalje. tamo sada idu nišlije u nišu: mehana mrak kod rajka Edited February 6, 2020 by Ravanelli
stajebrebilo Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Imamo prevoz ali ne zelimo da vozimo...znaci lokal...Za Mrak cuo, ovo cemo overiti...rostilj je pod mus, i rakija pride a da je dobra
Ravanelli Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 (edited) Kako drugacije, ako ne rostilj mesta? Neces valjda na minestrone u Nišu? Mehana ti je ako ces pristojnije, etno fazon Rajko ti je low cost i ne narocit lokal. Ima lepu zadnju bastu leti Edited February 6, 2020 by Ravanelli
Recommended Posts