Jump to content
IGNORED

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Corkscrew

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Dukat u Pirotu odlican. Pletenica tamo je nesto sto vesalica u Beogradu moze samo da sanja da ce da postane.

Mama Rossa isto opravdala visoka ocekivanja.

U povratku Nis i provereno Dagi plus.

Posted

Jel' bilo peglanih kobasica možda? Sad im nije sezona valjda.

Gde je ta Mama Rossa, da znam za sledeći put?

Posted

Mama Rossa je odmah pored kafane Trojka tj na istom tom platou. Obavezno probaj njihove specijalitete a ne ove standardne italijanske.

A od peglanih mi smo nasli u kafani kod Boema koji ih valjda ima preko cele godine. Dosta bolja i socnije od one koju sam kupio u Beogradu. jedna vakumirana potkovica kod njega je oko 600 kinti.

Posted

u Mamma Rosi obavezno picu sa jagnjetinom i prelivom od raskovnika i picu sa patlidžanom. Spektakl. Pritom im je i testo vrhunsko.

Posted
u Mamma Rosi obavezno picu sa jagnjetinom i prelivom od raskovnika i picu sa patlidžanom. Spektakl. Pritom im je i testo vrhunsko.
Ko ide prvi put ima i ona opcija da se sve 3 sa jagnjetinom+ona sa čvarcima naprave ala 4 stađoni. Taman da se sve proba.

Sent from my H3213 using Tapatalk

Posted
1 hour ago, *edited by mod said:

Ko ide prvi put ima i ona opcija da se sve 3 sa jagnjetinom+ona sa čvarcima naprave ala 4 stađoni. Taman da se sve proba.

ovo nisam ni provalio, super. e da, ima i pica sa pirotskom peglanom, ko voli.

Posted
1 hour ago, *edited by mod said:

to sam gledala kad su jeli dušan&dušan u marki žvaka.

išla mi je voda na usta, a ne ljubim ni čvarke ni jagu.

Posted

Nisam kušao ali slike i fakat da je kuvarica/vlasnica šurnjaja svastikine zaove zaka deluje utešno. 👀😔

Posted (edited)

aa otvorila je Jasmina na kraju restoran/sta god?

gde je?

to ono tipa  gajba-restoran za 10ljudi max?

ako nista drugo recepti su joj iz Zaka..

Edited by ivy
Posted

Da. Pop up restoran. Ugao stražilovske i mgorkog. 

Posted

Sjajna je Jasmina i sjajna joj je priča, kako je ušla u to. Stvarno je majstor za pastu. 

Recepti joj, ipak, nisu iz Zaka, već njeni autorski :) Zak nikad nije radio svoju pastu, a ni jela sa leblebijama, kestenom i slično nisu im svojstvena. Od njih je pokupila par tehnika, čini mi se (mus iz pako džeta, sosevi, demiglas...) 

Posted

mada nije ni bitno..bitno je da je Jsmina carica i 1 tajfun energije