*edited by mod Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Dukat u Pirotu odlican. Pletenica tamo je nesto sto vesalica u Beogradu moze samo da sanja da ce da postane. Mama Rossa isto opravdala visoka ocekivanja. U povratku Nis i provereno Dagi plus.
Anonymous Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Jel' bilo peglanih kobasica možda? Sad im nije sezona valjda. Gde je ta Mama Rossa, da znam za sledeći put?
*edited by mod Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 Mama Rossa je odmah pored kafane Trojka tj na istom tom platou. Obavezno probaj njihove specijalitete a ne ove standardne italijanske. A od peglanih mi smo nasli u kafani kod Boema koji ih valjda ima preko cele godine. Dosta bolja i socnije od one koju sam kupio u Beogradu. jedna vakumirana potkovica kod njega je oko 600 kinti.
banatjanin Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 u Mamma Rosi obavezno picu sa jagnjetinom i prelivom od raskovnika i picu sa patlidžanom. Spektakl. Pritom im je i testo vrhunsko.
*edited by mod Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 u Mamma Rosi obavezno picu sa jagnjetinom i prelivom od raskovnika i picu sa patlidžanom. Spektakl. Pritom im je i testo vrhunsko.Ko ide prvi put ima i ona opcija da se sve 3 sa jagnjetinom+ona sa čvarcima naprave ala 4 stađoni. Taman da se sve proba. Sent from my H3213 using Tapatalk
banatjanin Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 1 hour ago, *edited by mod said: Ko ide prvi put ima i ona opcija da se sve 3 sa jagnjetinom+ona sa čvarcima naprave ala 4 stađoni. Taman da se sve proba. Sent from my H3213 using Tapatalk ovo nisam ni provalio, super. e da, ima i pica sa pirotskom peglanom, ko voli.
Frau Gabrijela Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 1 hour ago, *edited by mod said: Ko ide prvi put ima i ona opcija da se sve 3 sa jagnjetinom+ona sa čvarcima naprave ala 4 stađoni. Taman da se sve proba. Sent from my H3213 using Tapatalk to sam gledala kad su jeli dušan&dušan u marki žvaka. išla mi je voda na usta, a ne ljubim ni čvarke ni jagu.
nisam ja Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Nisam kušao ali slike i fakat da je kuvarica/vlasnica šurnjaja svastikine zaove zaka deluje utešno. 👀😔
ivy Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 (edited) aa otvorila je Jasmina na kraju restoran/sta god? gde je? to ono tipa gajba-restoran za 10ljudi max? ako nista drugo recepti su joj iz Zaka.. Edited November 30, 2019 by ivy
nisam ja Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Da. Pop up restoran. Ugao stražilovske i mgorkog.
ivy Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 da,to je bila ideja...super...Jasmina je carica!
banatjanin Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Sjajna je Jasmina i sjajna joj je priča, kako je ušla u to. Stvarno je majstor za pastu. Recepti joj, ipak, nisu iz Zaka, već njeni autorski Zak nikad nije radio svoju pastu, a ni jela sa leblebijama, kestenom i slično nisu im svojstvena. Od njih je pokupila par tehnika, čini mi se (mus iz pako džeta, sosevi, demiglas...)
ivy Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 mada nije ni bitno..bitno je da je Jsmina carica i 1 tajfun energije
Recommended Posts