darling Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 13 hours ago, dragance said: Jebala vas Bosna, ja pričam o Hercegovini! otkud burek sa bilo cim i s nicim u hercegovini?
Moća Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 @precog ima na par mesta jako dobar, ako dolazis pusti poruku za instrukcije gde, sta i kako a ne kao onaj peder @nisam jaSent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
precog Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 2 hours ago, SNARC said: Kod Palme u krilu...dobijes i dva somica za zezanje posle, tri ako zasluzis. jesi li sluzio? 1 hour ago, Moća said: @precog ima na par mesta jako dobar, ako dolazis pusti poruku za instrukcije gde, sta i kako a ne kao onaj peder @nisam ja Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk dogovoreno.
SNARC Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 9 minutes ago, precog said: jesi li sluzio? dogovoreno. Sluzio da...zasluzio ne :(
dragance Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 14 hours ago, darling said: otkud burek sa bilo cim i s nicim u hercegovini? @borris_ pomazi care, vidi kakvo svetogrdje se iznosi ovde!
Nesh Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 (edited) Ovo oko bureka, evo Uziclija Nemanja Radulovic izvodi pesmu MI, Uziclije, buregdzije! Sa zarezom. I sa sirom: Da me je zamolio Host da prenesem, ucinio bih to i ranije. Mehmet Oglu ne veruje. Edited June 24, 2019 by Nesh
Yzerman Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Sutra službeno idem u Vrnjačku banju, dajte preporuku za krkanje. VB i okolina ili nešto na putu od Beograda do tamo.
Filozof manijak Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 On 22.6.2019. at 12:52, Delija67 said: Burek je sa sirom. Sa mesom je bureksmesom + milion Kada kažeš "burek", zna se sa čime je.
James Marshall Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 1 hour ago, Yzerman said: Sutra službeno idem u Vrnjačku banju, dajte preporuku za krkanje. VB i okolina ili nešto na putu od Beograda do tamo. Pa, nekako je tradicija da se stane u Stopanju (na laktu prije pruge), mada, muljaju i tamo odavno.
Milošica Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 (edited) 1 hour ago, Yzerman said: Sutra službeno idem u Vrnjačku banju, dajte preporuku za krkanje. VB i okolina ili nešto na putu od Beograda do tamo. U samoj Vrnjačkoj Banji i nemaš mnogo mesta za dobro krkanje."Tri golubice" i "Kruna" drže neki nivo."Vir" i "Gočko" za nijansu slabiji,ali su okej. U okolini Vrnjačke Banje "Vilindar",blizu Trstenika. Edited July 4, 2019 by Milošica
InvisibleLight Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Antipreporuka -Fruskogorska terasa-rostilj(mesano meso) iz pakla. Da se neko ne zajebe slycajno
Milošica Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 On 4.7.2019. at 12:11, Yzerman said: Sutra službeno idem u Vrnjačku banju, dajte preporuku za krkanje. VB i okolina ili nešto na putu od Beograda do tamo. I,gde se ručkalo?
Yzerman Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Gočko! Not bad, not terrible... Pošto je bilo vruće, nije se puno krkalo, više se pila rakija uz salate i sir, koji su odlični bili. Ono malo sa roštilja što smo probali bilo je osrednje ka vrlo dobrom, a za moje kolege strance vrhunski, jer nemaju kriterijum po pitanju naše hrane, sve im je dobro.
Milošica Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 6 hours ago, Yzerman said: Gočko! Not bad, not terrible... Pošto je bilo vruće, nije se puno krkalo, više se pila rakija uz salate i sir, koji su odlični bili. Ono malo sa roštilja što smo probali bilo je osrednje ka vrlo dobrom, a za moje kolege strance vrhunski, jer nemaju kriterijum po pitanju naše hrane, sve im je dobro. Odličan im je sir zaista.
Recommended Posts