gospa buba Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 Opet vi u Bela Crkvu...daj da vam prodam kuću tamo da se ne cimate. dada. da se ne cimamo jednom godishnje, nego i vikendom. jel imash i za okopavanje? ^_^ Link to comment
Remi Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 (edited) e, da nahvalim josh jedared kechige kod remijevih drugara u staroj palanci nadunavu. zeleno kafanche s bashtom, na obali/parlingu. s leve i desne strane ima po jedno predejane iz 1985, nachi ne to, nego ovo umetnichko u sredini. Kul, baš mi drago :) Ljut sam malo na drugare jer su otuđili sinema pub nekim drugim drugarima koji će ga upropastiti, al to su na kraju i uradili da bi se posvetili samo palanci. Preneću im pohvale. A za ovo umetničko ima se istopi Edited August 26, 2017 by Remi Link to comment
Remi Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 Opet vi u Bela Crkvu...daj da vam prodam kuću tamo da se ne cimate. E, ako je stvarno prodaješ i ako je do 15k, znam neke čehe koji bi je uzeli ako im se svidi. Link to comment
gospa buba Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 Kul, baš mi drago :) Ljut sam malo na drugare jer su otuđili sinema pub nekim drugim drugarima koji će ga upropastiti, al to su na kraju i uradili da bi se posvetili samo palanci. Preneću im pohvale. A za ovo umetničko ima se istopi jashta apsolutne pohvale ^_^ Link to comment
April Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Konačno overio Mali hrast. Šta reći... Prvi test - kupus salata, izvanredna. Nije suva, nije prekisela, nije preslana, odlična. Drugi test - hladna voda. Ne flaširana, već sveža česmovača sa ledom u hladnim velikim čašama, vrlo bitna da gasi. Sama prasetina skoro savršena, mada za moj ukus previše krta. Ne znam čime polivaju, ali korica je bila hrskava i najbolja koju sam jeo dosada. Cena nešto jača, ali nebitno, dovoljno je reći da je utorkom borba za mesto. Mi smo malo folirali za rezervaciju, ali smo ugrabili sto na terasi. Na parkingu su naređane BG registracije, ljude ne mrzi da se cimaju 70km do nekog groblja(da, da, pečenjara je pored groblja, prvi komša kamenorezac) za malo holesterola. Link to comment
banatjanin Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Kažem ja... Nego, u cenu uračunaj da nema kostiju i viška masnoće, pa izađe i jeftinije nego na drugim mestima Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Neka preporuka za rumu i okolinu, gde ae moze dobro jest? Link to comment
čekmeže Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Moš kod mene u subotu na roštilj... ne razumem se u klopu ali najpopularnije je u Borkovcu kod Dragišića, van Rume u Jarku kod Tešića ima jagnjetina 1700 dinara. Link to comment
Zli Gli Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Idi u hotel Borkovac i ne mozgaj mnogo, to je sigurica. Nego, meni treba preporuka za neku planinu i neki restoran sa dobrom klopom. Hocu s drugom da se provozam u nedelju, jedemo, nesto malo popijemo, budemo tamo do predvece i vratimo se. Ako ne smislim nista pametnije, ici cemo na Zlatibor a tamo sam bio vec vise puta, plus kontam da je i dalje smor. Link to comment
banatjanin Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Bukulja, pa u Mali hrast u Aranđelovcu Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 Hvala na preporuci, dobra je klopa bila. Jel bio neko ja perkovom salasu, kakva je tu klopa? Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 Perkov salas - 10/10. Link to comment
nisam ja Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 (edited) bio ja kod perka ranije, al samo u prolazu. sad nedavno ga uzo u razmatranje al me odbio neki koment na yt. onda bio u curugu na tihoj tisi. rustika, menu redukovan al sve ok. ima i kupanje. bonus je bio što se tu sprema kajakaška repka, pa imaš uživo da vidiš kako deluju sterojidi na dame. Edited September 16, 2017 by nisam ja Link to comment
Duci Simonovic Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 Imaš u zaku sa malinama Link to comment
Recommended Posts