Moća Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Najbolje pljeske u svijet su ti kod Bibca tj kombinacija. Mada mu i crevca izuvaju. Samo sto mu objekat nije uopste reprezentativan. Nalazi se na ulasku u Leskovac cim sidjes sa nadvoznjaka. Sent from my Le X620 using Tapatalk Link to comment
Tribun_Populi Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 (edited) Brvnara Groš, ako si s porodicom. Ambijent je baš prijatan, odrađeno u već dosadnom etno-stilu ali kvalitetno, imaju veliku baštu. Klopa solidna. Ako naručuješ roštilj-meso, gledaj da to bude ono „za bolje goste“ (vode ga posebno u meniju kao leskovačka pljeskavica od brendiranog mesa). Najjednostavnije i najbrže ćeš ih naći jer sa severnog ulaza u grad dolaziš direktno do njih. Dolaze u obzir i Gurman, Zajac i Sandokan, klasične kafane sa pristojnim enterijerom, druga ima kuvana jela i jagnjetinu ispod sača, u trećoj uštipak (od mesa) i kobasica specijalitet kuće. Ako hoćeš fenseraj i sl. bahanalije, ABC park u centru ili Sanjeli. Ako si sam, onda idu druge preporuke. :) Edited April 16, 2017 by Tribun_Populi Link to comment
Milosh76 Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Vracam se sa zenom sa mini odmora, nego hocu li moci da vozim posle tih djakonija sa rostilja :D Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment
nisam ja Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Meni roštilj u mbu...bljaaak... Dosta je indikativno kad odrasla osoba ima bljak u rečniku. Link to comment
Tribun_Populi Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 Vracam se sa zenom sa mini odmora, nego hocu li moci da vozim posle tih djakonija sa rostilja :D Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk E pa sad, odmeri porciju :D Link to comment
Milosh76 Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 Evo me u Grosu, hvala na preporuci, rostilj je zaista odlican. Ne bih poredio sa Nisom, to je kao da poredite Pelea i Maradonu, Garincu i Euzebia... ista klasa drugi grad. Hvala na preporuci. Link to comment
Tribun_Populi Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 Evo me u Grosu, hvala na preporuci, rostilj je zaista odlican. Ne bih poredio sa Nisom, to je kao da poredite Pelea i Maradonu, Garincu i Euzebia... ista klasa drugi grad. Hvala na preporuci. Svaka čast Nišlijama, dobar burek prave. :D Link to comment
Tribun_Populi Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 kafana kajsa. To su pabovi, nije to za porodicu. A i Srč je bolji. Link to comment
banatjanin Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 Ne znam ko je pisao ovde, ali hvala mu do neba Prasetina u Malom hrastu u Aranđelovcu je najbolja koju sam ikada pojeo u kafani. Spektakl Link to comment
banatjanin Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 Ne znam ko je pisao ovde, ali hvala mu do neba Prasetina u Malom hrastu u Aranđelovcu je najbolja koju sam ikada pojeo u kafani. Spektakl Link to comment
nautilus Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 mimoisli smo se za jedan dan :D stvaro odlicna prasetina. Link to comment
aram Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 bokison pisao, posle jos par forumasa proverilo... Link to comment
banatjanin Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 Da dopunim utisak: konobar nas nije pitao "šta želite?" nego "koliko ćete?" Ne znam imaju li jelovnik, a i ne treba im, prase suvereno vlada na svim stolovima. Meso dolazi toplo, bez kostiju, ni mrva viška masnoće, ne pruža otpor zubima - kao puter, a kožurica prhka i krckava kao pringls čips. Parčad manja, jednaka, na svakom kožurica (ipak nije ona tzv praseća bajadera). Lebac beli, svež, solidan. Šta nije najbolje - rakije su "domaće" od čega se inače ježim. Šljiva bela i nikakva, dunja žuta i veštački aromatizovana. Piva iz apatinskog programa. Ljuta pečena danas nije bila ljuta. Šopska krupno i nejednako sečena, sa domaćim (nije dakle feta) ali bezličnim kravljim sirom. Međutim, sepra toliko dominira, da je sve ostalo nebitno. Ceh za kilo pečenja, dve rakije, dva piva, dve šopske, dve ljute i hleb = 2800 Link to comment
Recommended Posts