JozoMujica Posted November 17, 2024 Posted November 17, 2024 1 hour ago, Vasilij Zajcev said: Da li neko od korisnika apple-a ima problema sa viberom u poslednja 24h? Nisam korisnik apple-a i ne mogu da komentarišem. 1 2
ToniAdams Posted November 17, 2024 Posted November 17, 2024 7 minutes ago, JozoMujica said: Nisam korisnik apple-a i ne mogu da komentarišem. +1 1
Vasilij Zajcev Posted November 17, 2024 Posted November 17, 2024 Nisam ni ja, ako to čitate kao neki statement, pokušavam da pomognem ribi.. (sad očekujem da se neko javi sa "nemam ribu i ne mogu da pomognem") 3 1 1
jms_uk Posted November 17, 2024 Posted November 17, 2024 7 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Nisam ni ja, ako to čitate kao neki statement, pokušavam da pomognem ribi.. (sad očekujem da se neko javi sa "nemam ribu i ne mogu da pomognem") Nemam ribu, ali mogu da pomognem: iPhone SE 3, radi Viber bez problema. 1
JozoMujica Posted November 17, 2024 Posted November 17, 2024 Nikako da se javi neko ko ima i apple i viber i ribu. 1
vememah Posted November 26, 2024 Posted November 26, 2024 MTS nudi neograničeni net na 10 dana korisnicima koji registruju svoj broj. https://mts.rs/Privatni/Korisnicka-zona/Vesti/Promocije/a122878-Neograniceni-net-na-poklon.html Dakle, ako nekom treba puno mobilnog neta ovih dana, kupi lepo karticu na kiosku i zatim registruje broj (izgleda da može i online).
vememah Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 https://www.speedtest.net/awards/reports/2024/2024_Serbia_Mobile_Q2Q3.pdf
ragasto Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 Ne znam da li se negde pisalo o ovome... Telekom izgleda hoće da na mufte podigne cene paketa, bez obzira na ugovornu obavezu. Okačili su obaveštenje na sajtu, i sad ide zanimljivost, sa LinkedIna je izvor: Nisam se bavio ovim pitanjem ranije, ali posto sam prinudjen da budem MTS korisnik, bacio sam pogled na obavestenje na mts.rs. Deluje mi da u skladu sa cl. 131 Zakona o elektronskim komunikacijama korisnik nema pravo da ne pristane na izmenu uslova, vec samo pravo da raskine ugovor bez troskova ako ne zeli da prihvati nove uslove. Ponavljam, nisam se bavio ovim pitanjem, vec samo pogledao o cemu se radi, tako da ne uzimajte ovo kao konacan stav. Pogledacu sutra detaljnije ako uhvatim malo vremena i javiti se. Hvala na postu svakako! Da li ovo može da prođe, tj. da se raskine ugovor bez penala? Možda mi uspe da neke penzose prebacim na SBB.
vememah Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 (edited) Produžena je do kraja januara promocija besplatnog Mega plana na 12 meseci za one koji prenesu broj u A1 na pripejd. Detalje sam već kačio u ovoj poruci: Quote Za korisnike koji prenose broj iz mreža drugih operatora u A1 mrežu na prepaid, promocija važi od 15.10.2024. do 31.01.2025. i uključuje korišćenje Mega plana tokom 12 meseci od prenosa broja bez naplate. Nakon isteka 12 meseci, Mega plan je korisniku dostupan po redovnoj ceni. https://a1.rs/privatni/prepaid/mesecni_planovi (kartica DODATNE INFORMACIJE) Edited December 28, 2024 by vememah
Shan Jan Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 On 25. 12. 2024. at 20:53, ragasto said: Ne znam da li se negde pisalo o ovome... Telekom izgleda hoće da na mufte podigne cene paketa, bez obzira na ugovornu obavezu. Okačili su obaveštenje na sajtu, i sad ide zanimljivost, sa LinkedIna je izvor: Nisam se bavio ovim pitanjem ranije, ali posto sam prinudjen da budem MTS korisnik, bacio sam pogled na obavestenje na mts.rs. Deluje mi da u skladu sa cl. 131 Zakona o elektronskim komunikacijama korisnik nema pravo da ne pristane na izmenu uslova, vec samo pravo da raskine ugovor bez troskova ako ne zeli da prihvati nove uslove. Ponavljam, nisam se bavio ovim pitanjem, vec samo pogledao o cemu se radi, tako da ne uzimajte ovo kao konacan stav. Pogledacu sutra detaljnije ako uhvatim malo vremena i javiti se. Hvala na postu svakako! Da li ovo može da prođe, tj. da se raskine ugovor bez penala? Možda mi uspe da neke penzose prebacim na SBB. Uff... dobro pitanje. Te fore su svi koristili. Mislim da mora da ti stigne obavestenje na racunu, tako da gledaj sitna slova. Sajt ne bi trebalo da se racuna jer se ne smatra da ga svako redovno posecuje. Sad sam pogledao racune i ne deluje da su tako nesto spomenuli. Takodje, gde je ta vest na MTS sajtu, nisam uspeo da je nadjem?
Frank Pembleton Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 4 hours ago, Shan Jan said: Uff... dobro pitanje. Te fore su svi koristili. Mislim da mora da ti stigne obavestenje na racunu, tako da gledaj sitna slova. Sajt ne bi trebalo da se racuna jer se ne smatra da ga svako redovno posecuje. Sad sam pogledao racune i ne deluje da su tako nesto spomenuli. Takodje, gde je ta vest na MTS sajtu, nisam uspeo da je nadjem? Ja kad sam hteo da se otkačim od ovih ( oni što su "nasledili" SezamPro) slao sam mejl RATEL-u i oni su mi odgovorili da "objava na sajtu ispunjava uslov o javnom informisanju o bitnim promenama uslova ugovora". Štos je bio što je sajt na naslovnoj imao onu foru sa "listanjem", pa se tako moglo desiti i da odeš na sajt i "promašiš" obaveštenje...
glibav Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 On 25. 12. 2024. at 20:53, ragasto said: Ne znam da li se negde pisalo o ovome... Telekom izgleda hoće da na mufte podigne cene paketa, bez obzira na ugovornu obavezu. Okačili su obaveštenje na sajtu, i sad ide zanimljivost, sa LinkedIna je izvor: Nisam se bavio ovim pitanjem ranije, ali posto sam prinudjen da budem MTS korisnik, bacio sam pogled na obavestenje na mts.rs. Deluje mi da u skladu sa cl. 131 Zakona o elektronskim komunikacijama korisnik nema pravo da ne pristane na izmenu uslova, vec samo pravo da raskine ugovor bez troskova ako ne zeli da prihvati nove uslove. Ponavljam, nisam se bavio ovim pitanjem, vec samo pogledao o cemu se radi, tako da ne uzimajte ovo kao konacan stav. Pogledacu sutra detaljnije ako uhvatim malo vremena i javiti se. Hvala na postu svakako! Da li ovo može da prođe, tj. da se raskine ugovor bez penala? Možda mi uspe da neke penzose prebacim na SBB. Moze, posaljes mail u kome navedes da ne pristajes na promene u ceni na osnovu zakona i posle par dana te zovu iz kol centra, meni su npr produzili vazenje starih cena a moguce je i raskinuti ugovor. 1 1
Recommended Posts