Deda Drda Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 1 hour ago, renne said: Ako nije sa mreže onda je spremaz za upotrebu, ako jeste, onda ga valja otključati, treba root pa otključavanje Mislim da nije. Otišao bi u radnju i kupio. Mi ni ovde nikada nismo kupili tel preko nekog provajdera. Da li znate neki servis? Mislim da se pominjao neki u Tošinom bunaru? Hvala Vam lepo na odgovoru. Link to comment
renne Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 (edited) Ako je u prodavnici onda će radi, nema tu nikakve brige Servis se zove Pin u T.bunaru Edited January 28, 2018 by renne i u u Link to comment
Deda Drda Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Hvala @renne, tek sad sam uspeo da udjem na forum. Link to comment
Frank Pembleton Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Jel postoji nacin da se USB flash spoji na ovu moju lumiu i da na njoj vidim, kopiram fajlove sa USB na telefon? Link to comment
Venom Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Prikaci telefon na komp pa tako prebaci. Link to comment
Frank Pembleton Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 Prikaci telefon na komp pa tako prebaci.Ma znam to nego nešto tipa imam fajl na USB, da ga prebacim telefon i vratim USB? Ok to neće da može očigledno... Link to comment
ToniAdams Posted March 3, 2018 Share Posted March 3, 2018 Jel moguće da neko primi sms a da mi ne stigne delivery report iako je uvek na requested? Tj moguće je posto se dešava, al kako? Link to comment
El Guapo Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 On 2/1/2018 at 9:09 AM, Frank Pembleton said: Ma znam to nego nešto tipa imam fajl na USB, da ga prebacim telefon i vratim USB? Ok to neće da može očigledno... Jel podržava OTG? Link to comment
Frank Pembleton Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Jel podržava OTG?Windows je mobilni, tako da ništa od toga.. Link to comment
Filozof manijak Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 On 3/3/2018 at 4:23 PM, ToniAdams said: Jel moguće da neko primi sms a da mi ne stigne delivery report iako je uvek na requested? Tj moguće je posto se dešava, al kako? Meni se to dešavalo kad mi je bila prepunjena memorija fona (valjda, to mi je jedini mogući uzrok koji sam provalio). Ponekad mi nije stizao delivery repori, iako je poruka uredno stigla na odredište, a ponekad su mi kasnile i same poruke, kao i notifikacije o prispeću, i to po sat-dva Link to comment
katamaran Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 (edited) Ne znam da li da kupujem neki jeftin android (uopste mi ne treba novi telefon i maksimalno me smara dodavanje jos jednog uredjaja) ili da probam sa android emulatorom (Rene onomad preporuci nox i to mi jos stoji instalirano) Uglavnom ovo bilo koji android otvara? Mozda da uzmem neki tablet? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.streema.simpleradio Moram da probam sutra u Nox-u. Bas mi se ne uzima jos neki uredjaj da me smara. Iovako me nervira sto nosam dva telefona jer na starom slucam mjuzu. edit: ako ima neki drugi android emulator koji manje opterecuje sistem a moze da pusti simpleradio preporuke su dobrodosle. I za IOS ne bi bilo za baciti... Edited March 12, 2018 by katamaran Link to comment
renne Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Trebalo bi da radi sa bilo kojim androidom Link to comment
katamaran Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 (edited) Hvala. Ako budem kupovao telefon za ovo uzecu neki matori android. Mada cu gledati da izbegnem. ne zato sto me brine par hiljada dinara nego mi je muka od silnih uredjaja. edit: veze nemam sa androidom (sa simbijana predjoh na wp) pa pojma nemam da li bi eventualno postojao neki compatibility problem. Edited March 12, 2018 by katamaran Link to comment
Recommended Posts