Jump to content
IGNORED

Mobilni

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Ja znam

Ali te predrasude da se kradu telefoni ...stvaaarnoooo
  • 2 weeks later...
Posted

dodje taj neki trenutak u zivotu kada mora da se okrene novi list i raskrsti sa prosloscu. ja jos nisam spreman na to, ali je crv sumnje poceo da me nagriza. da ne duljim- samsung galaxy s6 edge mi je seksiji od ajfona, i mislim se da li da predjem. o androidu ne znam skoro nista, pa bih hteo da postavim pitanje- da li i za njega postoje krekovane aplikacije kao za iphone, i da li ih je (relativno) jednostavno skinuti i instalirati?

Posted

Postoje, ako pod krekovane misliš aplikacije koje se plaćaju, a ti bi da ih instaliraš za Dž, kao na windowsu.

Instaliraju se u jednom potezu, dl-uješ app i kažeš install.

99% svih app koje se pojavljuju krekovaniš imaš na apksmania.co

Posted

Andorid ti je 200x lakši i bolji od "jabuke".

posle 2 dana, pitaćeš se, šta ti je "jabuka" trebala u životu. 

Elem, kakva je to kupovina SD kartica ...

nemoj da se "brukate", uzmite veliku karticu od 64gb

ostalo mi još par kartica 

jedino je sad cena 3,800 rsd

Posted

fala. provericu jos kakva mu je baterija, ako traje ceo dan prelazim.

Posted

Traje malo jače od celog dana
Posted

..to ti dosta zavisi od količine aplikacija koje instaliraš i kako/koliko ih koristiš..

Posted

..to ti dosta zavisi od količine aplikacija koje instaliraš i kako/koliko ih koristiš..

naime, ako ne koristiš telefon trajaće ti ceo dan, ali ako koristiš onda neće. :D

Posted

ako kaniš pobediti...

ne sad ozbiljno,

kolega ima isti fon kao i ja (lg g3)

samo što on ima možda 3 aplikacije (viber/facebook/vestinešto..) i njemu baterija traje dan i po

dok ja imam 300+ aplikacija i meni baterija traje ... 12 sati 

Posted

300 applikacija OMG.

Svakako mogu da se preduzmu neke mere za produženje trajanje baterije, selektivno sinhronizovanje, osvetljenje ekrana, aplikacije koje povremeno gase sve što radi u pozadini i sl..

Posted

dodje taj neki trenutak u zivotu kada mora da se okrene novi list i raskrsti sa prosloscu. ja jos nisam spreman na to, ali je crv sumnje poceo da me nagriza. da ne duljim- samsung galaxy s6 edge mi je seksiji od ajfona, i mislim se da li da predjem. o androidu ne znam skoro nista, pa bih hteo da postavim pitanje- da li i za njega postoje krekovane aplikacije kao za iphone, i da li ih je (relativno) jednostavno skinuti i instalirati?

o jebote kakav si ti pajser :ziga:

inace, ne kupuj edz, znas i sam da imas suplje ruke, polomices to brzo.

Posted (edited)

o kukavno ajfonstvo ugaseno :(

jebote, sta je sledece, jazavac ce da kupi fiat 500 i izbacice TV iz gajbe?

Edited by precog
Posted

postoje aplikacije, cak i vise nego za eplove proizvode, i lako se instaliraju, samo se prebace USB kablom, kliknu i gotov poso.

ekstenzija je .apk, pa pogledaj sta ima.