Frank Pembleton Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Ja znamAli te predrasude da se kradu telefoni ...stvaaarnoooo
Miralem Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 dodje taj neki trenutak u zivotu kada mora da se okrene novi list i raskrsti sa prosloscu. ja jos nisam spreman na to, ali je crv sumnje poceo da me nagriza. da ne duljim- samsung galaxy s6 edge mi je seksiji od ajfona, i mislim se da li da predjem. o androidu ne znam skoro nista, pa bih hteo da postavim pitanje- da li i za njega postoje krekovane aplikacije kao za iphone, i da li ih je (relativno) jednostavno skinuti i instalirati?
renne Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Postoje, ako pod krekovane misliš aplikacije koje se plaćaju, a ti bi da ih instaliraš za Dž, kao na windowsu. Instaliraju se u jednom potezu, dl-uješ app i kažeš install. 99% svih app koje se pojavljuju krekovaniš imaš na apksmania.co
eye of the beholder Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Andorid ti je 200x lakši i bolji od "jabuke". posle 2 dana, pitaćeš se, šta ti je "jabuka" trebala u životu. Elem, kakva je to kupovina SD kartica ... nemoj da se "brukate", uzmite veliku karticu od 64gb ostalo mi još par kartica jedino je sad cena 3,800 rsd
Miralem Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 fala. provericu jos kakva mu je baterija, ako traje ceo dan prelazim.
renne Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 fala. provericu jos kakva mu je baterija, ako traje ceo dan prelazim.Traje malo jače od celog dana
eye of the beholder Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 fala. provericu jos kakva mu je baterija, ako traje ceo dan prelazim. ..to ti dosta zavisi od količine aplikacija koje instaliraš i kako/koliko ih koristiš..
teacher Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 ..to ti dosta zavisi od količine aplikacija koje instaliraš i kako/koliko ih koristiš.. naime, ako ne koristiš telefon trajaće ti ceo dan, ali ako koristiš onda neće. :D
eye of the beholder Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 ako kaniš pobediti... ne sad ozbiljno, kolega ima isti fon kao i ja (lg g3) samo što on ima možda 3 aplikacije (viber/facebook/vestinešto..) i njemu baterija traje dan i po dok ja imam 300+ aplikacija i meni baterija traje ... 12 sati
Mil@n Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 300 applikacija OMG. Svakako mogu da se preduzmu neke mere za produženje trajanje baterije, selektivno sinhronizovanje, osvetljenje ekrana, aplikacije koje povremeno gase sve što radi u pozadini i sl..
ToniAdams Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 dodje taj neki trenutak u zivotu kada mora da se okrene novi list i raskrsti sa prosloscu. ja jos nisam spreman na to, ali je crv sumnje poceo da me nagriza. da ne duljim- samsung galaxy s6 edge mi je seksiji od ajfona, i mislim se da li da predjem. o androidu ne znam skoro nista, pa bih hteo da postavim pitanje- da li i za njega postoje krekovane aplikacije kao za iphone, i da li ih je (relativno) jednostavno skinuti i instalirati? o jebote kakav si ti pajser :ziga: inace, ne kupuj edz, znas i sam da imas suplje ruke, polomices to brzo.
precog Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 (edited) dodje taj neki trenutak u zivotu kada mora da se okrene novi list i raskrsti sa prosloscu. ja jos nisam spreman na to, ali je crv sumnje poceo da me nagriza. da ne duljim- samsung galaxy s6 edge mi je seksiji od ajfona, i mislim se da li da predjem. o androidu ne znam skoro nista, pa bih hteo da postavim pitanje- da li i za njega postoje krekovane aplikacije kao za iphone, i da li ih je (relativno) jednostavno skinuti i instalirati? o kukavno ajfonstvo ugaseno :( jebote, sta je sledece, jazavac ce da kupi fiat 500 i izbacice TV iz gajbe? Edited November 25, 2015 by precog
Аврам Гојић Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 postoje aplikacije, cak i vise nego za eplove proizvode, i lako se instaliraju, samo se prebace USB kablom, kliknu i gotov poso. ekstenzija je .apk, pa pogledaj sta ima.
Recommended Posts