Jump to content
IGNORED

Mobilni

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Tako je bilo oduvek, za ICQ, MSN, FB, you name it.

Posted

kupio dve lumnie 510 za 80e po komvaljda je to u redu

• 1 month later...
Posted

hm, s3 mini ili htc desire 500?vidim da mini drzi cenu, htc ima na papiru jace mnoge stavke, ali ima i s2+ pa ga, prema jucub klipovima, mini dere na polju cpu i gpu.o nebitnosti miliona piksela da ne pricam.i htc one s je tu sa cenom, malo jaci, ali vidim da ga je htc otpisao kao model, sto se tice buducih android apdejtova. dakle, od 200 - 260 ojra.sta?

Posted

Skrpi još malo i preko oglasa uzmeš S3 nov. Može da se iskopa već za oko 300.

Posted

Jbt, jel ovo moguće? Gledam telefone na telenoru, S4 sa ugovorom prenesi i surfuj 1000 - 54000, lg G2 koji ga praktično šije po performansama - 36.500, tako nešto?! Ja ću da ga zemnem, ubite me ako ne već sutra.

Posted

ma imam princip da ne dajem vise od 200 za tel

Posted

Ja bi se strpeo jos oko mesec dana dok ne krenu novogodisnje akcije.

Posted

ma i ja bih, tad cu najverovatnije biti u otadzbini.

Posted

Oš ti donesem kineza za 100€ iz Dubaia? Idem u decembru(nadam se), za 100€ može svašta da se nađe.

Posted

pa cuj, sto da ne, malo cu da istrazim sta ima.

Posted

elem, ovo sam zaboravio da pitam.cene kod nas su u sustini vrlo pristojne, ako se uzme nesto preko oglasa.znaci, ko na ibeju fazon.e sad. u slucaju kvara, imal leba od te reklamacije koju svi satro nude?

Posted

@toni za kinezaMa da ja imao neki noname, psao sam na temi o Androidu, dual sim, kamera katastrofa, ostalo OK, dvoglavi procesor, 512 rama.Evo sad ga žena koristi, radi sasvim, sasvim OK, za te pare. Posla isčačkao model, 99€ je koštao, evro gore-dole.Meni ga dao šef, kao da ga probam, ako mi se sviđa da ga zadržim, posle nije tražio natrag, a dao mi njegov NOTE2, bio mu preglomazan. :)

Posted

pa nista, cimam te za neki dan, ako nista ne uzmem :)

Posted
e sad. u slucaju kvara, imal leba od te reklamacije koju svi satro nude?
Mislim da su to uglavnom telefoni skidani sa paketa, sa fiskalnim i garancijom, nema razloga da to ne važi. Ja imam S3 sa garancijom i fiskalnim, ne vidim što ne bi važilo, kontam da u anjgorem slučaju mogu da me drndaju da dovedem onog na koga glasi račun, mada sumnjam i u to.