Grunf Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Import i konstantni sync. I bit će moguć i dalje, samo će Microsoft morati promijenit protokole. A to se tebe ne bi trebalo ticati... mada je bilo opasno početkom ove godine dok se G & M nisu dogovorili.e, to je vec odgovor, hvala :)
barrcode Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 e, to je vec odgovor, hvala :)opet da ponovim: radi savršeno, jednom uneseš usename i pass i nikada više o tome ne razmišljaš- dve godine iskustva, na 2 wp mobilna (w7 i w8).mani se ovih informacija iz novina o strateškom sukobljavanju te 2 firme, to se tebe apsolutno ne tiče.
Tale Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 http://www.blic.rs/IT/407150/Milijardu-dolara-gubitka-Sta-se-to-dogodilo-sa-Blekberijem:D
dvb-t manijak Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Mejlovi rade (gmail) bez problema kao i bilo koji drugi.Meni radi hotmail i beotel sinhronizaciju na 10minuta, a gmail na 2 sata.
Zli Gli Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Istekao nam boks paket pa uz novi ugovor hocu da se ogrebem za neki nadrkan telefon, mozda. Zanima me sledece - Sony Xperia Z ili Galaxy S4? I za jedan i za drugi bih mora da placam nekih 50ak evra mesecno u prvih 12 meseci ali jednom se zivi... :DMada na kraju mozda odustanem i uzmem neki obican, ko zna.
renne Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Uzmi Note 3, budi muškoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
wall Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Jab sony-a.Lepši, bolje leži u ruci. Vodootporan. Konjara... :D
Zli Gli Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Ne jebi me Rene, 81 000 kosta taj uz box. Jeste na 12 rata ali mnogo je za nas sirotinju raju... I meni je lepsi Xperia i kontam da cu uzeti njega, ako se odlucim da mi 30% plate u narednih godinu dana ide na rate za mobilan i racun za box paket
radisa Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Puno je to.S4 Active (koji je manje-više isto što i S4, ima samo malo lošiju kameru) možeš naći po BG i za 550€.
Zli Gli Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Nemam ja te pare odjednom niti cu imati u skorije vreme ako ne nabodem nesto zestoko u kladionici, ovo je bila ideja zbog 12 rata uz box paket. Posto mi je keva upravo saopstila da cu morati da se iskesiram za novu ves masinu, odustajem od ovih zverskih telefona i uzecu verovatno ovaj: http://www.mts.telek...alaxy-core.html
ToniAdams Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 .+1aramaro, daj neke impresije o detetovom mobu :)
eye of the beholder Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 sto ne uzmes xiaomi mi2s?Zato što to nema da se pazari u Srbiji.elem,jel još neko dobija ona "obaveštenja" o početku naplate za whats app i viber?Znači, neverovatno koliko su lakoverni da poveruju u tako nešto.
Recommended Posts