radisa Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 danas mi je dostavljena neka optuznica. licni rekord, 300 strana okruglo. Pa šta je čovek uradio? Privredni kriminal? Više lica?
jms_uk Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 font size 28? Sent from my iTelephone using Tapatalk
halloween Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 danas mi je dostavljena neka optuznica. licni rekord, 300 strana okruglo. Produženo krivično delo i više lica?
nautilus Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 privreda, specijala, 15 okrivljenih. font 12. ovo je sou od predmeta, uopste nije za specijalni sud, nisu cak ni neke velike pare u pitanju. sudjenje ce trajati mjesecima posto nema sanse da ih sve dovedu u sudnicu u isto vreme.
nautilus Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 predao predlog za izvrsenje pre 8 dana. predmet jos uvek nije dobio svoj broj a kamoli da je sudija doneo resenje.
Hamlet Strašni Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 Koji sud? Jel ima smisla gnjaviti sudiju u drugom sudu da nešto uradi sa predmetom koji se po žalbi u februaru vratio iz višeg suda - ukinuto rešenje o prekidu postupka...
nautilus Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 privredni u kraljevu. mozes pisati urgenciju, pa ako nista ne urade onda prituzbu na rad suda, i na kraju prituzbu po osnovu zakona o sudjenju u razumnom roku. na ove dvije stvari reaguju, na urgencije bas i ne.
Hamlet Strašni Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 Pa to kod tebe je verovatnije neažurnost nego zatrpanost pretpostavljam?
nautilus Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 Nemam pojma, visoka je vrednost spora a duznik je drzavna firma. Svasta mi se mota po glavi.
Moća Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 A budzet nikad puniji. Sent from my Le X620 using Tapatalk
halloween Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 Nela Kuburović kaže ko je osuđen na 40 godina zatvora, uslovni otpust može tražiti nakon izdržanih "dvadeset šest zarez pet" godina zatvora.
Recommended Posts