Arkadija Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Moje najveće grešno zadovoljstvo je domaća serija Ljubav, navika, panika
Cane Vukic Prebranac Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 uzgred, nemam blage veze da li je ovo sramota ili je kul ili kak stoje stvari (imam utisak da niko živi ne zna za seriju)То је генијална серија, не припада ми на овој теми.
time4heroes Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Moje najveće grešno zadovoljstvo je domaća serija Ljubav, navika, panikaja tu ne vidim ništa grešno. to je jedini polu-uspešan pokušaj sitkoma u Srbiji. ovo je ozbiljno grešna stvar melrose place - new generation. za olakšavajuću okolnosu uzmam to da sam gledala pod temperaturom.
Arkadija Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 ja tu ne vidim ništa grešno. to je jedini polu-uspešan pokušaj sitkoma u Srbiji. ovo je ozbiljno grešna stvar melrose place - new generation. za olakšavajuću okolnosu uzmam to da sam gledala pod temperaturom.Ma , meni je više bilo gadno što gledam seriju koja ide na Pinku, ali sam tada bila jako i ozbiljno bolesna, pa sam sama sebi našla izgovor. Za ovo drugo nisam ni znala da postoji, ja znam samo za onu verziju sa Heder Loklir
copkillah Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 ja tu ne vidim ništa grešno. to je jedini polu-uspešan pokušaj sitkoma u Srbiji. po meni čak i uspešan pošto je ta serija, actually smešna.
time4heroes Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Ma , meni je više bilo gadno što gledam seriju koja ide na Pinku, ali sam tada bila jako i ozbiljno bolesna, pa sam sama sebi našla izgovor. Za ovo drugo nisam ni znala da postoji, ja znam samo za onu verziju sa Heder Loklirnovi melrose place je ukinut posle 18 epizoda. nije im pomoglo ni vraćanje pola starok casta u seriju. NIKO nije gledao. sem mene.
belch Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 beat thisredovno, već godinama ni sama ne znam zašto, navika, šta li
garcia Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 ^ čuo sam i za spinof:Private Practice (TV Series 2007– )
Weenie Pooh Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 beat thisredovno, već godinama ni sama ne znam zašto, navika, šta liPobedila si. Banuj se sama :Hail:Ja skidao to sranje sa interneta jer keva nije mogla da isprati na TV-u (išlo je na samo 18 kanala istovremeno) pa je dolazila kod mene da joj puštam. Na kraju sam morao da joj objasnim da i ljubav prema roditelju ima granice.
burekdzija Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Au kakvo pitanje...poslednji put kad sam gledao neku seriju intenzivno, leto, polovina 90tih i spremanje ispita, tv pink:10:00-10:45 baywatch10:45-11:00 pola zadatka iz analize11:00-11:45 nes bridzis11:45-12:00 druga polovina zadatka iz analize12:00-12:45 nik sloter12:45-13:00 rucak + iscudjavanje nad zadatkom iz elektronike13:00-13:45 jag13:45-14:00 odustajanje od zadatka iz elektronike uz priznanje samom sebi da sam suvise glup za to sto studiram i da zelim da budem nik sloter14:01 zavrseno ucenje za taj dan, dremka pa popodne na basket.e ove 4 serije su mi toliko ogadile zivot, a nisam mogao da prestanem da ih gledam, da od tada skoro nista nisam ni gledao.
Lynn Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 (edited) beat thisredovno, već godinama ni sama ne znam zašto, navika, šta li ^ čuo sam i za spinof:Private Practice (TV Series 2007– )Pa ja obe gledam I da pridodam prve dve sezone Heroes. Posle batalila kad su krenuli da preteruju sa twistovanjem. Kad gledam sta sve navodite, a ja bih dosta toga da plusjeanujem, ispadam mnogo gresna ^_^ Edited November 25, 2011 by Lynn
gervasius twinkleminkleson Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Mozda josh i White Collar. Ima par sitcoma koje mogu da podnesem, tipa Modern Family ili Raising Hope. Mnogi to smatraju ekshli kvalitetnim serijama, ali meni su sitcomi generalno uzasni, tako da ih posmatram kao gilti plezrs. Ranije sam gledao Felicity. Mada, generalno, i ne gledam serije koje ne smatram legitimno kvalitetnima, jer ih ima toliko dobrih da nema potrebe da se smaram sa necim sto mi nije bash zanimljivo.
Tinman Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 beat thisredovno, već godinama ni sama ne znam zašto, navika, šta li ^ čuo sam i za spinof:Private Practice (TV Series 2007– )Zena gleda obe, nemamo kablovsku pa skidam.Beat that!
Idioteque Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Do pojave Bon Jovia baš voleo da gledam:A i dalje ne shvatam šta je za sramiti se u gotivljenju:iliVolem, baš.
ToniAdams Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Do pojave Bon Jovia baš voleo da gledam:bivsi prijatelju <_<
Recommended Posts