gospa buba Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 dirty money i gossip su apsolutni tresh. ali gledam, kad god ima
Lrd Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 nbg4ever, to mi kaži! Idem da se obrazujem.
Arkadija Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 I 5-6 sezona Beverli Hilsa, iako sam javno govorila da je đubre neopevano.Takođe i ceo Dosonov svet i delimično OC, a ponekad i Gilmorice, i volim prvu sezonu Boljeg života
Arkadija Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 A nema ništa blamantno u praćenju Farscape i Big Bang Theory, IMHO.Ovo prvo je ispljuvano na jednom drugom forumu (sad sam se setila) sa koga sam pobegla, jer su se utrkivali ko će više da oblati Lost, a za TBBT su mi koliko pre mesec dana, kada sam pitala kakva je serija, na omiljenim serijama ove, rekli da pristojan svet od toga zazire.
Killiana Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 dirty sexy money je meni bila gossip girl za domacice.bas mi bilo zao kad su je ukinuli :Da da, samantha who.
time4heroes Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 2 Broke GirlsZbog Beth Behrs...zašto, ali zašto je ovo grešno zadovoljstvo, kad je stvarno smešno?za sve ostalo se slažem. mada sam i ja volela OC, i pored toga što je kompletno nadrealna i besmislena, jer sve devojčice vole setha cohena.
time4heroes Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 I 5-6 sezona Beverli Hilsa, iako sam javno govorila da je đubre neopevano.Takođe i ceo Dosonov svet i delimično OC, a ponekad i Gilmorice, i volim prvu sezonu Boljeg životaGilmorice su najbolja serija na svetu. To stalno gledam. Kad završim svih 7 sezona krenem ispočetka, i tako već godinama. Dođu mi ko domaća supa, ili čaj od nane s limunom. Kao neki lek. Kad je teško pustiš epizodu Gilmorica.
gospa buba Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 (edited) dirty sexy money je meni bila gossip girl za domacice.bas mi bilo zao kad su je ukinuli :Da da, samantha who.tu samantu neshto ne mogu da gledam. ali gossipice i dirty sexy money istrajavam samo zato sto me svi glumci, ali svi odreda, ukljuchujuci i vazda sjajnog donalda, nerviraju preko svake mere, ne mogu da reshim koji vishe... Edited November 24, 2011 by thermal bug
Killiana Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 dajte jos serija...neke serije mi se pauziraju do posle nove godine, pa da ima sta da se vrti u pozadini dok radim. :D
nbg4ever Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 (edited) zašto, ali zašto je ovo grešno zadovoljstvo, kad je stvarno smešno?Joj, meni je Ket Denings uzasna. Han je car.Setio sam se i ove treshine...Zbog Pippe Black, Diedrich Badera i Gupte Edited November 24, 2011 by nbg4ever
palchica Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Gilmorice su najbolja serija na svetu. To stalno gledam. Kad završim svih 7 sezona krenem ispočetka, i tako već godinama. Dođu mi ko domaća supa, ili čaj od nane s limunom. Kao neki lek. Kad je teško pustiš epizodu Gilmorica.word!
MayDay Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 ja sam taaaaaaako volela dream team sto se davao na studiu B. harchester united, linda block, fletcher...nije bila retos serija ko zene fudbalera.
gospa buba Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 nikad nisam gledala gilmorice. jel to ishlo negde nekad? mislim, za smrtnike?
palchica Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 nikad nisam gledala gilmorice. jel to ishlo negde nekad? mislim, za smrtnike?islo na hrtu, islo i na pinku.a ima se i na diskovima, ako kome treba :wink-wink:
Recommended Posts