Jump to content
IGNORED

ATP World Tour Finals

renne

Recommended Posts

Posted

sledeci put kad neko bude bio ozbiljan, ako takvih ima, ima ja da se nasalim :lol:

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Afterburner

81

• anantaram

56

• Jean-Luc Picard

53

• Time Crisis

46

Posted
sledeci put kad neko bude bio ozbiljan, ako takvih ima, ima ja da se nasalim :lol:
gde su, da ih banujemo?!
Posted

ima novak problema sa tajmingom, trebalo bi da u drugom setu preuzme kontrolu nad mecom

Posted
ima novak problema sa tajmingom, trebalo bi da u drugom setu preuzme kontrolu nad mecom
sto cekati do drugog seta?
Posted
polako, saće berdych da preuzme deo novakovih problema :)
Posted
sto cekati do drugog seta?
uzela sam u obzir najgoru opciju, najbolja je da ce ga zlostavljati sada 6-0 serijom sto iskreno ocekujem
Posted (edited)
polako, saće berdych da preuzme deo novakovih problema :)
naravno da racunam i na berdiha chokera a i serman je valjda shvatio da ako zeli tipsu u daljem takmicenju, mora da promeni tabore Edited by Afterburner
Posted

Ajd sad! Da bi se izgubio set posle dva brejka prednosti neophodan je poseban talenat koji baš retki poseduju... kao naprimer Tipsa biggrin.gif

Posted
Andy Murray will decide on Tuesday whether to pull out of the ATP World Tour Finals after aggravating a groin injury during his loss to David Ferrer.
Posted

ima berdih taj talenat nego je malo zakazodobija ovo nole

Posted
ima berdih taj talenat nego je malo zakazo
zakazo je sto nije zakazo :D
dobija ovo nole
+1
Posted

Novak smoren, pasivan, nezainteresovan, povucen daleko iza linije, ali fizicki mi izgleda ok i serva je na nivou od pre povrede.

Posted

jbt, sve gore od goreg, ne pamtim da sam skoro gledao 4 ovoliko losa meca jedan za drugim.kontam ja da su svi umorni i da je kraj sezone, ali ovo je stvarno jako lose.

Posted
kontam ja da su svi umorni i da je kraj sezone, ali ovo je stvarno jako lose.
Pa šta misliš zašto se turnir zove WTF...tongue.gif
Posted

Zamislite na šta će turnir ličiti sledeće godine kada ga povežu sa turnirom u Parizu i ukinu onu nedelju između.