Garnirung Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 nece mamicu im bezobraznu, stalno odlazu Diabla na kurac ih nabijem vise. pa dve godine su u beti, moja deca ce je na kraju igrati pre mene, u kurac vise... a i Mists of Pandaria jos nema release date, znaci siguran si za ove praznike sto se Blizzarda ticeJa to zbog Janka :D , meni bi čučnulo, ali ima uvek da se iskopa nešto drugo.Novaku kao da su dali lopatu umesto reketa ili ga je neko zajebao za sočiva i uvalio mu duplo veću dioptriju.
Jean-Luc Picard Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Na kraju ispade nešto dobro od Vlade Jovanovića i njegovih Stambolskih bravura. Smorio sam se ko penzioner kad mu uzmu politiku pa ovaj meč gledam kao da su kvalifikacije za šampionat Pomoravlja u heklanju....
freakns Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Ja to zbog Janka :D , meni bi čučnulo, ali ima uvek da se iskopa nešto drugo.Novaku kao da su dali lopatu umesto reketa ili ga je neko zajebao za sočiva i uvalio mu duplo veću dioptriju.kada izadju Mists, Dzanko i ja uzimamo po mesec dana odmora... za Diabla III sam odlucio cvrsto da cu kada izadje sebe da nagovorim da je i dalje u beti, jer krenem li, dobijam otkaz i od gazde i od devojke Na kraju ispade nešto dobro od Vlade Jovanovića i njegovih Stambolskih bravura. Smorio sam se ko penzioner kad mu uzmu politiku pa ovaj meč gledam kao da su kvalifikacije za šampionat Pomoravlja u heklanju....ti si dobar... ja ni ne gledam samo na preskoke bacim pogled na mutirani stream!
Garnirung Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 (edited) ^^Pa ono, nema baš ni mesta za nerviranje kad igra toliko loše da ne mogu ni da se iznerviram Edited November 23, 2011 by Garnirung
Afterburner Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 (edited) jbt ja bih pribelezila isti rez protiv davida koliko je los Edited November 23, 2011 by Afterburner
sherman Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 moja novak vudu lutkica se drzi za rame i cvili kako se lose oseca, tako da ne lozite se na preokret...
Jean-Luc Picard Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 I završi se ovaj grozan sportski dan...
Garnirung Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 (edited) E sad, ako David ovo i Berdih ono, onda Novak treba da.... ;) More ajde. Kad ga David ovako opere a nije šljaka, idi brate na odmor, pusti ljude da igraju. I završi se ovaj grozan sportski dan...Nemoj tako, a prolaz u kupu uz sigurnu igru i realizaciju na uvek neugodnom gostovanju? :D Edited November 23, 2011 by Garnirung
Recommended Posts