Milosh76 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Svaka cast! Da te u zdravlju i novcu sluzi sto duze Cik objavi adresu ako smes :P
Mil@n Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 jesi sam uredjivao prostor? lepo izgledaAko u to ulazi krečenje tj izbor boja zidova, drveta, stolica, i svega ostalog, onda jesam. :)Tnx, though.
copkillah Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Sve je sjajno osim one pogane zastave, ali okej, niko nije savršen. Puno sreće :D
Кристофер Лумумбо Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 svaka cast glase, ti si mi zvezda vodilja. :D super izgleda :)
*edited by mod Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Stvarno izgleda dobro. Mnogo bolje nego li na prvoj skici :DSrecno i da ti potraje biznisP.s. Koliko je sat forumasenja?
Mil@n Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Stvarno izgleda dobro. Mnogo bolje nego li na prvoj skici :DSrecno i da ti potraje biznisP.s. Koliko je sat forumasenja?60 kinti. 5 sati 250 dingera. :)
BOOGIEMAN Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 a koja ti je tarifa za krecenje ? Promenio bih ove sa fosilima komaraca koje trenutno imam u nesto veselije.
Razzmatazz Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Toliko slika,a nigde Mikrotika.Ene ga Mikrotik na prvoj slici na podu :lol:Pomenuo neko da kablevi moraju da se sakriju pod lajsne, u kanalice ili nekako drugačije, ali čovek reče da neće da mu bude wireless.Pa nek' je sa srećom! I da okačiš iza šanka na zid neku pitchoku kao u automehaničarskim radnjama. Eno je Lynn ili Velja za nekakakv konsalting.
Mil@n Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 a koja ti je tarifa za krecenje ? Promenio bih ove sa fosilima komaraca koje trenutno imam u nesto veselije.Ceo lokal 2 kirije. :DEne ga Mikrotik na prvoj slici na podu :lol:Pomenuo neko da kablevi moraju da se sakriju pod lajsne, u kanalice ili nekako drugačije, ali čovek reče da neće da mu bude wireless.Pa nek' je sa srećom! I da okačiš iza šanka na zid neku pitchoku kao u automehaničarskim radnjama. Eno je Lynn ili Velja za nekakakv konsalting.Fala, fala!To dole je cable modem koji sam posle lepo sredio tj ušuškao između zida i stole, a kablove uza zid lepo sproveo onim fiksatorima (garant ima neki pro naziv koji ja ne znajem). Tada još nije radio net, pa dok sam uzeo ruter i skontao kuda će gde i šta - stajalo dole. To je bilo dan dva pošto sam počeo da radim, samim tim i osposobio sve, bukvalno. :)A ako mi ikada Lynn bude davala neke savete, sačuvaću ih samo za sebe, omdah da najavim :D
S.L. Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Dobro izgleda. Naročito ta plavo crvena kombinacija zidovi / stolice.A bolje je imati udobne fotelje ako je za xbox ili PS. Ionako se ljudi zavale nazad.Srećno sa poslovanjem :)
Gaboon Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Морам да питам, пошто се и мени задњих дана врти идеја о отварању играонице, али само са конзолама,како се држиш до сад, и како пролазе конзоле? Колико наплаћујеш играње на конзоли?У КГ-у, где бих ја отворио, колико знам не постоји нити једна играоница само са конзолама и мислим да то може да функционише. Замислио сам фазон типа, 4-6 конзола, исто толико хд лцд-а, неки лејзибегови да се људи лепо завале, веселе боје(као код тебе) и евентуално ако не цима инспекција и неки снек бар са пићем и грицкалицама. Нека опуштена варијанта, која би се разликовала од класичних ПС играоница.Све то не би превалило улагање од око 2 000е, а каснији трошкови би се сводили на кирију(до 150е) и једног радника.
Recommended Posts