hazard Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Evo svežije slike...ova Čupa je 1 pravi intelektualac (sluša pažljivo naročito ozbiljno diskusije, igra igrice na tabletu i proučava svaku aktivnost pa nekad pokušava i da imitira) a raste i u jednu ozbiljnu mazu. Navali narode!
belch Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 puno sreće.. moji kapaciteti su popunjeni za sada plus, kada bi i uzimala još jednu, to bi morala da bude starija mačka, jer se mala maca i velike mace ne slažu dobro..
hazard Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 A ovo je Mini, druga šarmanta siva lepotica...isti ćale Miki iz Čiltona. I ona traži dom:
Tihajeza Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Šerujem sa FB, nisam mogla da odolim: Tugomir https://www.facebook.com/teodora.damjanovic.35/media_set?set=a.10153468669060984.1073741978.672755983&type=3
Caligula Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 (edited) Sorry Hazarde, izvini Mini, udomio danas jednu malu slabasnu zenkicu, dobra dusa u vidu plavokose devojke je iznela na zemunski kej da je ponudi, spasla je vec njene dve sestre iz bacenog legla, ova koju sam udomio (cerka joj odmah ispalila ime "Gaca") je poslednja ostala. Ljudi, uzimajte zivotinje i brinite o njima, pokusajte da se svicujete na veganstvo i budite u skladu sa sobom i prirodom, amin Edited July 3, 2015 by Caligula
Аврам Гојић Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 (edited) amin. Животиње волите: њима је бог дао клицу мисли и непомућену радост. Немојте им је реметити, не мучите их, не одузимајте им радост, не противите се мисли божјој. Edited July 4, 2015 by Грешни Василије
Caligula Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Животиње волите, њима је Бог дао клицу мисли и непомућену радост. Немојте им је реметити, не мучите их, не одузимајте им радост, не противите се мисли Божјој. Човече, не узноси се над животињама, оне су безгрешне, а ти, са својом величином, само прљаш земљу својом појавом на њој, траг свој гнојни остављаш после себе - авај, скоро сваки од нас!
ToniAdams Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 ovo mi sve lici kao da ce kauboj da uskoro uleti u kakav amok* *za one sa jeftinijim ulaznicama, na malajskom ludilo, nekontrolisani bes, sa vise smrtnih ishoda
slepa živana Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Šerujem sa FB, nisam mogla da odolim: Tugomir https://www.facebook.com/teodora.damjanovic.35/media_set?set=a.10153468669060984.1073741978.672755983&type=3 udomljen je kezimir, ima fensi dvorište a po slikama bi se reklo i gomilu repate družine :D
nera Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Drugari, ima li koga da pricuva ove dve dusice dok bar malo ne ojacaju za udomljavanje? Ostavljeni su u jednom dvoristu coveku koji vec ima macku sa macicima ali ih ona odbija, cak ih i bije. progledali su ali jos uvek piju na flasicu. svi koje inace kontaktiramo su puni zivotinja a njima je jos uvek potrebna celodnevna nega.
assück Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 preumoran sam i istresiran, pa cu samo preneti sa fejsza svoga mali pacov je zavijao na kisi i video me kako prolazim i krenuo za mnom. samo mi se motao oko nogu i nije hteo da ode. sada mi je na gajbi i ne znam sta da radim, zapravo sam se ziv usro. dajte ideje. pod a) mozda ce sutra kad prespava kisu da odperja sam, b) a mozda i nece. jel znate nekog ko bi ga udomio? ne mogu kuce samo da ostavljam na gajbi po 10 sati, ne znam koliko cu dugo biti na ovoj gajbi, izgovori, izgovori... znam da ovakvih fotki vidite na desetine svaki dan ali mozda nekom bas treba ovo malo preslatko zgebe.
belch Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 bolje kod tebe na gajbi po 10 sati sam nego na ulici :(
Recommended Posts