slepa živana Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 :) prvi put u životu sam izvadila krpelja. mislila sam da ću da se onesvestim.
yolo Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 imamo jednu izgleda jako finu macu za udomljavanje, po nasoj proceni nekih 4-5 meseci stara, jos je dosta mala evo je na stepenistu u zgradi ali se ne doima kao da je ulicarka, vrlo je cista i umiljata ali je u soku, ne uzima hranu i vodu mislimo da je neko izbacio napolje iz stana veceras i da je preplasena videcemo ujutro ali bilo lepo da je neko uzme ako trazi macu. mala je tigrasta, dosta je svetla i lepa joj je sara, ima pametno lice. sutra cu da je slikam ako jos bude bila tu.
twisted Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 (edited) Kuce su na makišu i traže dom! stari su nepuna dva meseca i mnogo ih je. izvinite na slikama što su loše.. više informacija o kucama na 060 3963285 Edited June 12, 2015 by twisted
hazard Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Ovi divni mačići (od divnih roditelja, da napomenem) traže dom. Sada su malo veći nego na ovim slikama (ali i slađi!) i vakcinisani i spremni za udomljavanje. Žuti mačor je već našao svog vlasnika i napušta nas sutra, ostaju ove dve sive lepotice. Fotke © Stefan Stojanović
slepa živana Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 ajao ja sam ih videla još ranije na fejsu pa sam htela da te ložim kako nemaš ove boje
Recommended Posts