Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opšti topik o EU (ex kriza Evrozone)

Featured Replies

• Replies 3.8k
  • Views 441.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• bejzbolka
    bejzbolka

Malopre čitam ovu vest, pročitao sam dva puta da vidim jesam li dobro razumeo. Iz perspektive političkog života u Srbiji ovo izgleda kao da se dešava na drugoj planeti.

• Nestorescu

• Gde je Putin desničar, šta je sa vama? Putin je čovek bez bilo kakve ideologije, on je deep state tehnokrata bezbednjačkog usmerenja, o bilo kakvoj ideologiji verovatno ima mišljenje kao i o bilo kakv

Posted Images

• Popular Post

Nestorescu

Od tri dosad objavljene ankete za 2. krug predsedničkih u Rumuniji dve pokazuju da NestoreskuTM ubedljivo vodi sa oko 60% glasova, a jedna da gubi tesno.

Georgescu vs Lasconi

Poll Date Sample Georgescu
Ind.
Lasconi
USR

Curs 1 December 2024 24,629 57.8 42.2
Sociopol 27 - 29 November 2024 1,000 60.0 40.0
AtlasIntel 26 - 28 November 2024 2,116 45.3 47.5

https://en.wikipedia.org/wiki/Opinion_polling_for_the_2024_Romanian_presidential_election#Georgescu_vs_Lasconi

Aktuelni premijer Čolaku, tesno trećeplasirani u prvom krugu, odbio je da podrži Elenu Laskoni.

Edited by vememah

Šta znaju Dorinel i Madalina

7 hours ago, vememah said:

Glaso bih je. :fantom:

7 hours ago, vememah said:

Rumunska “pravoslavna katodna cev”?

Edited by Moonwalker

Ubiće nas fejsbuci, instagrami, tnjiteri, onlyfansi, rijalitiji i ostala sranja.

Jebemusve™, internet i sve njegove iteracije, koji su trebali da doprinesu širenju znanja i povezivanju među ljudima, doveli su u konačnici do toga da svaka šuša može svoje cenjeno mišljenje da potura ljudima pod nos, da se radi zarade eksploatišu bazični (niski je gruba reč) porivi, da se legitimno dovode u pitanje stručnost i naučna dostignuća, da antiheroji bivaju uzdignuti na pijedestale na kojima su ranije stajali istinski umetnici, naučnici, državnici; i da društvo u globalu za trendsetere u svim sferama ima plitkoumne budale, do mere da takvi vode i najmoćnije države.

Ili, da uprostim, do pet minuta slave došli su dripci, prostaci, kurve i kriminalci.

Edited by Tribun_Populi

Sutra imam redovan sastanak sa Rumunima... Preneću glas neroda iz bukurešt IT babla™, ali, bojim se da će prvo pitanje biti "od ponedeljka, jel vam treba neko ko zna oko SAP-a, nešto, tamo u Srbiji?" Oni i dalje misle da mo mi ok... :(

Jako su mi smorene kolege, neverovatno kako je Rumunija izgledala perspektivno pre samo par godina, i kako to može da ode u 3 lepe pm samo tako u nedlju...

⌃A ovo je tek pocetak

Edited by kipo

1 minute ago, kipo said:

A ovo je tek pocetak

Svaka akcija rađa reakciju. Negde, u nekom momentu u onom periodu devedesetih i ranih dve hiljaditih, sve do SEKE, se je u nekim stvarima debelo preteralo u isforsiranim slobodama™.

Ja drugačije numem da objasnim Rumuniju i ovo tamo, zemlju koja po svim parametrima živi 20 puta bolje sada nego u zadnjih 100 godina, i to je baš onako evidentno.

Ovo je isti potpis i ista produkcijaka kuca kao i ono “nisko cedo” i gadjanje iste populcije…

Edited by Moonwalker

Jbt imate li vi oči? Ne kažem da sam nagrada za osvojiti, al' ovo je stupac samo takav. Mnogo ste zagoreli.

4 minutes ago, zorglub said:

al' ovo je stupac samo takav. 

Brt, kažu ovde kod mene, 'spram baju i nevesta.

On 3. 12. 2024. at 4:39, vememah said:

Aktuelni premijer Čolaku, tesno trećeplasirani u prvom krugu, odbio je da podrži Elenu Laskoni

Smeće

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.