Jump to content
IGNORED

Opšti topik o EU (ex kriza Evrozone)

anomander rejk

Recommended Posts

Posted (edited)

Od tri dosad objavljene ankete za 2. krug predsedničkih u Rumuniji dve pokazuju da NestoreskuTM ubedljivo vodi sa oko 60% glasova, a jedna da gubi tesno.

Georgescu vs Lasconi

Poll Date Sample Georgescu
Ind.
Lasconi
USR

Curs 1 December 2024 24,629 57.8 42.2
Sociopol 27 - 29 November 2024 1,000 60.0 40.0
AtlasIntel 26 - 28 November 2024 2,116 45.3 47.5

https://en.wikipedia.org/wiki/Opinion_polling_for_the_2024_Romanian_presidential_election#Georgescu_vs_Lasconi

Aktuelni premijer Čolaku, tesno trećeplasirani u prvom krugu, odbio je da podrži Elenu Laskoni.

Edited by vememah
Posted
7 hours ago, vememah said:

Glaso bih je. :fantom:

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)
7 hours ago, vememah said:

Rumunska “pravoslavna katodna cev”?

Edited by Moonwalker
Posted (edited)

Ubiće nas fejsbuci, instagrami, tnjiteri, onlyfansi, rijalitiji i ostala sranja.

Jebemusve™, internet i sve njegove iteracije, koji su trebali da doprinesu širenju znanja i povezivanju među ljudima, doveli su u konačnici do toga da svaka šuša može svoje cenjeno mišljenje da potura ljudima pod nos, da se radi zarade eksploatišu bazični (niski je gruba reč) porivi, da se legitimno dovode u pitanje stručnost i naučna dostignuća, da antiheroji bivaju uzdignuti na pijedestale na kojima su ranije stajali istinski umetnici, naučnici, državnici; i da društvo u globalu za trendsetere u svim sferama ima plitkoumne budale, do mere da takvi vode i najmoćnije države.

Ili, da uprostim, do pet minuta slave došli su dripci, prostaci, kurve i kriminalci.

Edited by Tribun_Populi
  • +1 6
Posted

Sutra imam redovan sastanak sa Rumunima... Preneću glas neroda iz bukurešt IT babla™, ali, bojim se da će prvo pitanje biti "od ponedeljka, jel vam treba neko ko zna oko SAP-a, nešto, tamo u Srbiji?" Oni i dalje misle da mo mi ok... :(

Jako su mi smorene kolege, neverovatno kako je Rumunija izgledala perspektivno pre samo par godina, i kako to može da ode u 3 lepe pm samo tako u nedlju...

• +1 1
  • Tužno 2
Posted (edited)

⌃A ovo je tek pocetak

Edited by kipo
Posted
1 minute ago, kipo said:

A ovo je tek pocetak

Svaka akcija rađa reakciju. Negde, u nekom momentu u onom periodu devedesetih i ranih dve hiljaditih, sve do SEKE, se je u nekim stvarima debelo preteralo u isforsiranim slobodama™.

Ja drugačije numem da objasnim Rumuniju i ovo tamo, zemlju koja po svim parametrima živi 20 puta bolje sada nego u zadnjih 100 godina, i to je baš onako evidentno.

Posted (edited)

Ovo je isti potpis i ista produkcijaka kuca kao i ono “nisko cedo” i gadjanje iste populcije…

Edited by Moonwalker
  • +1 1
Posted

Jbt imate li vi oči? Ne kažem da sam nagrada za osvojiti, al' ovo je stupac samo takav. Mnogo ste zagoreli.

Posted
4 minutes ago, zorglub said:

al' ovo je stupac samo takav. 

Brt, kažu ovde kod mene, 'spram baju i nevesta.

Posted
On 3. 12. 2024. at 4:39, vememah said:

Aktuelni premijer Čolaku, tesno trećeplasirani u prvom krugu, odbio je da podrži Elenu Laskoni

Smeće

• Create New...