fonTelefon Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Ti bas ne mozes bez TLC kao Zli Gli bez matorki.
gospa buba Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 (edited) obese and expecting, compulsive eaters, food addicted, ove sezone su eksplodirale TLC emisije posvecene poremecajima u ishrani, trebali bi naprave sister channel pod nazivom TLC Oral; a video sam i ultra-naostrenu spicu za novu emisiju posvecenu OCD poremecajima - zove se OCD Project (scooore ! )evo sad gledam food addicted koja je koncpirana kao reality show sa grupom ljudi na kolektivnom treatmentu u nekom retreatu i sad je drama oko toga jer se pojavljuju stekovi sa povrackom svuda na imanju, a svi sumljaju™ na bulimicarke :fantom:edit: a voditeljka celokupnog rehab programa je neka odvratna fasistkinja ruska jakic lookalike gledala malo sinoc, mnogo me nerviraju, sve odreda. al je pre toga bila jedna mnogo simpatichna, sto je od desete do tridesete godine zivota izjela 90 kila sundjera za kauche. mater je registrovala dogadjaj negde oko njene shesnaeste, i kaze joj - znash, tolerisala sam kad si bila mlada, ali sad stvarno vishe nema smisla, to mora da prestane. zena dnevno pojede komad sundjera 20x30cm, u proseku. ne znam sta je posle bilo, morala sam da menjam, poshto se junioru mnogo svidela pricha :lolol:naravno, namjeshtaj po kuci sav izgrickan ispod mebla Edited January 6, 2013 by thermal bug
DarkAttraktor Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 (edited) @ fonteleu mojoj kuci se tv ciljano pali iskljucivo zbog TLC-a, kad nije zbog nekog sporta. Edited January 6, 2013 by DarkAttraktor
Malkmus Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 ...a video sam i ultra-naostrenu spicu za novu emisiju posvecenu OCD poremecajima - zove se OCD Project (scooore ! )...Bilo na VH1 sajtu, kasnije i na Jutjubu, sad je sve to blokirano.Zanimljivo je, ali su ih mnogo mučili. Mislim da je trebalo da rade sporije s njima, i da im daju neke lakše zadatke. Ovako ima dosta teških i bizarnih scena.Ipak, jedan od retkih rijalitija koji mogu da posluže nečemu.
ivy Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 (edited) meni show emisija u kojoj ozbiljno unakazeni ljudi sa ozbiljnim,cak i zivotno ugrazavajucim zdravstvenim stanjima usled kojih im fali po pola lica ili imaju life expecting date jos par godina a pri tom moraju da trpe grozne operacije,injekcije i bolove, uce prave i zdrave glupce kojima nista ne fali cak su jako lepe ali su glupave toliko da idu na botoxe,plasticne operacije do izoblicenja,ne ustaju iz kreveta bez sminke i imaju ,,nesigurnosti i strahove,, kako da zive mentalnoj i emotivnoj stabilnosti Edited January 28, 2014 by ivy
Tihajeza Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 posle ponoći na tlc udu poslastice, kad sam bila insomničarka, nabasavala sam često na serijal "moja tata je bio žena".
Recommended Posts