ivy Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 ojebemtisve sta je sledece, emisija o pedofilima koji se lece i prilagodjavaju polnim odnosima sa osoboma priblizne starosti i kako im je sve to cudno?vrata relama rijaliti telvizije su tek odškrinuta,hazardu dragi
DarkAttraktor Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 nego, jel gleda neko one sister wives? ja još od dumpster divinga skupljam petlju da kliknem na to...gledam ja, al kad sam mazohisticki raspolozen. to mi je nekako najheavy TLC emisija. u smislu da treba izdrzati tatine licemerske eskpade. previse su naopaki odnosi u kuci da bih mogao da gledam kao nesto relaxing, on je gnusni egoisticni gmaz koji sve svoje hirove pravda biblijom, a zene su mu sve naivne, poslusne i sjebane... ma ne mogu.lakse mi da gledam fenomenoloske emisije koje zadiru u psihopatologije nego sister wives.
Joshua Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 i mislila sam da je tako nešto. neka ga onda.
hazard Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 ne postoji prikladniji topik, nazalost, al svejedno
MaryPoppins Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 -nego, jel gleda neko one sister wives? ja još od dumpster divinga skupljam petlju da kliknem na to... gledam ja, al kad sam mazohisticki raspolozen. to mi je nekako najheavy TLC emisija. u smislu da treba izdrzati tatine licemerske eskpade. previse su naopaki odnosi u kuci da bih mogao da gledam kao nesto relaxing, on je gnusni egoisticni gmaz koji sve svoje hirove pravda biblijom, a zene su mu sve naivne, poslusne i sjebane... ma ne mogu.lakse mi da gledam fenomenoloske emisije koje zadiru u psihopatologije nego sister wives.holy fuck, sad sam shvatila o čem' pričate. sedoh ispred tv-a posle duže pauze i u potrazi za božićnim programom sa ukrasima, vatricom i toplom čokoladom, nabasam na nešto što nisam mogla da ukapiram odmah. njih nekoliko priča o svom mužu (jednom) onda muškarac u prisustvu svoje supruge priča o svojim drugim ženama, pa još malo one (tri komada) koje pričaju kako nisu bile zadovoljne njegovim odnosom sa njom (četvrtom) dok se nisu venčali...pa koliko je koja provela sa njim na medenom mesecu... ljudi, šta je ovo? kako svi oni mogu u isto vreme da budu u braku i zašto nisu u zatvoru svi đuture? bolesno sranje!
DarkAttraktor Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Uh, po svemu sto mi izlazi na Yahoo News-u ovih dana, Octomom uskoro ide u zasluzenu penziju :Karla Vanessa Perez is Pregnant with Nine Babies
gospa buba Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 (edited) holy fuck, sad sam shvatila o čem' pričate. sedoh ispred tv-a posle duže pauze i u potrazi za božićnim programom sa ukrasima, vatricom i toplom čokoladom, nabasam na nešto što nisam mogla da ukapiram odmah. njih nekoliko priča o svom mužu (jednom) onda muškarac u prisustvu svoje supruge priča o svojim drugim ženama, pa još malo one (tri komada) koje pričaju kako nisu bile zadovoljne njegovim odnosom sa njom (četvrtom) dok se nisu venčali...pa koliko je koja provela sa njim na medenom mesecu... ljudi, šta je ovo? kako svi oni mogu u isto vreme da budu u braku i zašto nisu u zatvoru svi đuture? bolesno sranje!gledala kad se kao presele u las vegas. gde ne mogu da poshteno zive svi na jednoj gajbi, nego moraju da nadju 4 slichne kuce u kraju i da se posecuju i glume ludilo. samo jedno me muchi - od kojih para bokte :o Edited April 27, 2012 by thermal bug
fonTelefon Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 gledala kad se kao presele u las vegas. gde ne mogu da poshteno zive svi na jednoj gajbi, nego moraju da nadju 4 slichne kuce u kraju i da se posecuju i glume ludilo. samo jedno me muchi - od kojih para bokte :oPa rade zene ne izlezavaju se ko nase majstorice oficirke i slicne udavace.
Аврам Гојић Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 (edited) Ma djavola rade. Mislim da se lik predstavio jednom kao programer. Verovatno je uspeo da namlati lovu tokom dotcom bubble-a i nije je stracio.edit: proverio. covek je advertising executive Edited April 27, 2012 by Marko M. Dabovic
cmrlj Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 sto su dobre pokrivalice i rekonstrukcija u nekoj bezveznoj emisiji o bizarnim nesrecama. tema me ic ne zanima, ali je ilustracija tako dobra da sedim, gledam i smejem se. evo je upravo ide.
Mr.Mxyzptlk Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 (edited) Malopre bila rektalna sfera ribe koja pati od hemoroida i jedna sa uraslinama na pici. Sve close up Sad ide neka reportaza o penisima Edited July 8, 2012 by exTRaGluv
DarkAttraktor Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Home Used in 'Hoarding' TV Show Quarantined After Positive Hantavirus Test
DarkAttraktor Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 (edited) obese and expecting, compulsive eaters, food addicted, ove sezone su eksplodirale TLC emisije posvecene poremecajima u ishrani, trebali bi naprave sister channel pod nazivom TLC Oral; a video sam i ultra-naostrenu spicu za novu emisiju posvecenu OCD poremecajima - zove se OCD Project (scooore ! )evo sad gledam food addicted koja je koncpirana kao reality show sa grupom ljudi na kolektivnom treatmentu u nekom retreatu i sad je drama oko toga jer se pojavljuju stekovi sa povrackom svuda na imanju, a svi sumljaju™ na bulimicarke :fantom:edit: a voditeljka celokupnog rehab programa je neka odvratna fasistkinja ruska jakic lookalike Edited January 6, 2013 by DarkAttraktor
Recommended Posts