Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

6 minutes ago, gone fishing said:

u 03h u sredu po srednje crnogorskom vremenu hihi

U 2 noću u sredu, ne u 3.

6 sati je razlika, Ameri su okrenuli satove još 8. marta.

https://time.is/ET

• Replies 11.1k
  • Views 989.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

• theanswer
    theanswer

Posted Images

1 hour ago, Tutankamon said:

Svega ovoga ne bi bilo da nisu gurali Americi prst u oko.

po logici nasih bockara, logika ovako stoji: ameri su super ali je trump los. rusi su stoka tj. horde sa istoka.

Just now, Krampa said:

po logici nasih bockara, logika ovako stoji: ameri su super ali je trump los. rusi su stoka tj. horde sa istoka.

Kaže se orci... fantom

2 minutes ago, radisa said:

Kaže se orci... fantom

da pardon. mada orci su gospoda za ove ako cemo pravo.

5 minutes ago, Krampa said:

I kad umre diktator Xi Kina nece vise biti okrenuta stvaranju imperije.

3 minutes ago, Tutankamon said:

I kad umre diktator Xi Kina nece vise biti okrenuta stvaranju imperije.

pre toga da Udmurtija dobije neazvisnost i postane calnica eu pa da i oni mogu makijato da ispijaju na suncu

N1 Info RS
No image preview

Tramp: Iranci žele da čuju bombe jer žele da budu slobodni

Prema njegovim rečima, jedini razlog zašto Iranci ne izlaze na ulice da protestuju je taj što bi ih režim "odmah ubio", a ne zbog napada koje trenutno sprovode

Trump: Jedini koji će odrediti prekid vatre sam ja

ako niste znali čija je poslednja, e pa, sada znate

Iran tvrdi da je prica o spasavanju fake i da je pravi cilj bio otimanje obogacenog uranijuma.

A sada nesto sasvim drugacije

44 minutes ago, Krampa said:

Da Putinova Rusija jeste zlocinacka horda, horda koja je odgovorna za rat, rat koji je doneo smrt hiljade neduznih civila, ratne zlocine i besomucno razaranje civilne infrastrukture.

Sa druge strane, pedesetogodisnja diktatura u Iranu ( uz sve sto ona "donosi"- hiljade ubijenih i prognanih politickih protivnika, uskracivanje osnovnih ljudskih prava, finansiranje tetoristickih organizacija ... ) nije, niti sme biti izgovor za, takodje, rat koji vode USA i Izrael sve pod nekakvim plastom demokratije, toboze zabrinuti za iranski narod, koji gle čuda najvise pati i strada od americkih i izraelskih bombi. Nazalost, pocinjeni ratni zlocini od USA/Izraela kojima se nikada nece suditi. Kao ni za zlocine koje Izrael cini u pojasu Gaze, Palestini sve pod izgovorom borbe protiv Hamasa.

1 hour ago, Krampa said:

pre toga da Udmurtija dobije neazvisnost i postane calnica eu pa da i oni mogu makijato da ispijaju na suncu

Dojmim da zivot mnogo bolji i bezbedniji pod FSB cizmom.

Sve je bolje od zlocinacke horde.

12 minutes ago, Downforce said:

Spektakularna konferencija za stampu.

..

Scenario blokbastera tekst optuznice za ratne zlocine sam ispisuje u realnom vremenu.

FIFY

Bukvalno. Priznanje live.

1 hour ago, Krampa said:

Sreca pa Ameri nemaju demokresi pa nije kao da je ono Tramp bar 2 puta dobio na izborima jer ocigledno rezonuje sa kapitalac delom americkog puka.

3 hours ago, barba said:

.

Trump on Iran: "If I had my choice, what would I like to do? Take the oil! Because it's there for the taking, there's not a thing they can do about it. Unfortunately, the American people would like to see us come home."

.

Voleo bi i Trampara da ide kuci ali nakon sto su ga zamalo roknuli i pokazali mu kako mu je dobro obezbedjenje, i nakon sto probrano pustaju Epstin fajlove, otisao je u najzagrizenijeg fana rata u Iranu.

1 hour ago, Marcus Wulffings said:

Trump: Jedini koji će odrediti prekid vatre sam ja

ako niste znali čija je poslednja, e pa, sada znate

Pocinje da mi puca pred ocima da se pita koliko i ja.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.