Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

4 minutes ago, Shan Jan said:

Jedini rat zbog kojeg bi ja bio spreman danas da poginem je klasni rat protiv ove klike bogatuna i politicara koji se po celom svetu lepo razumeju i uzivaju na racun ostatka ljudi.

Neka te. Lako je poginuti.

Jedino bih život dao u ratu gde branim svoju decu i sebe.

• Replies 10.9k
  • Views 973.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

11 minutes ago, Shan Jan said:

Jedini rat zbog kojeg bi ja bio spreman danas da poginem je klasni rat protiv ove klike bogatuna i politicara koji se po celom svetu lepo razumeju i uzivaju na racun ostatka ljudi.

Nemoj da se ljutis, nece te niko ni pitati...

Trampara se konvertovao u bliskoistočnog repera. Insalah.

Screenshot_2026-04-05-14-40-36-494_com.android.chrome-edit.jpg

Edited by Baldrick S.

https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/116351998782539414

Tuesday will be Power Plant Day, and Bridge Day, all wrapped up in one, in Iran. There will be nothing like it!!! Open the Fuckin’ Strait, you crazy bastards, or you’ll be living in Hell - JUST WATCH! Praise be to Allah. President DONALD J. TRUMP

Ok, samo da se zna da će utorak biti dan elektrana i mostova, tako mu Alaha ovog puta.

Edited by Marcus Wulffings

Ovaj preti ili place?

ako cesi i austrijanci sede i piju makijato, europa je izgleda stvarno propo. javite mi kada predju na pivo!

velikodusno je produzio svoj rok za ultimatum, onih originalnih 48 casova je vec odavno isteklo.

2 minutes ago, 3opge said:

velikodusno je produzio svoj rok za ultimatum, onih originalnih 48 casova je vec odavno isteklo.

JUST WATCH!

Ono nije da ne može, daleko od toga, no ozbiljna budala... Ne znam s kojim cezarom bih ga povezao...

31 minutes ago, Zaboravan said:

JUST WATCH!

Ono nije da ne može, daleko od toga, no ozbiljna budala... Ne znam s kojim cezarom bih ga povezao...

Ako spali Washington, sve je jasno... fantom

6 hours ago, Emerald said:

Spasili jesu ali imaju ranjenih, i teze, i izgubljena dodatna dva aviona, transportna. Prva grupa koja je spasavala se spsutila i Iranci su ih nasli, doslo je do okrsaja. Posle toga su uspeli da ih obezbede na zemlji, verujem da su bombardiovali i raketriali nemilosrdno, uspeli da spuste dodatne avione ili helikoptere i izvukli ih.

Nakon toga su prva dva transportna americka aviona, koja su Iranci "napipali", unistena.

eto, ful filmski scenario.

2 minutes ago, radisa said:

Ako spali Washington, sve je jasno... fantom

Videh tvoj post stoji, moram da priznam da sam totalno vise otupeo na ova sranja, ne znam kako ti, ja vise uopste ne znam kakvo je stanje sa ratom u Ukrajini, prosto ga ne nalazim vise nigde medju udarnim vestima. Tako ce sutra i sa ovim ratom, kad krene nesto na Kubi ili gde vec.

Edited by Lancia

1 minute ago, Lancia said:

Videh tvoj post stoji, moram da priznam da sam totalno vise otupeo na ova sranja, ne znam kako ti, ja vise uopste ne znam kakvo je stanje sa ratom u Ukrajini, prosto ga ne nalazim vise nigde medju udarnim vestima. Tako ce sutra i sa ovim ratom, kad krene nesto na Kubi ili gde vec.

Pisao sam vec o tome, i realno bas mi smeta...

Bio sam neki dan na nekom IT samitu za srednju i istocnu evropu i pricao sa par ukrajinaca... Jezivo sta su mi ljudi pricali, ali jezivo sa svih strana i ja ne znam kako bi to u glavi handlovao da sam tamo...

A to sve je prestalo da bude vest... Mislim da sam to negde i napisao, otprilike kao i ti ovo gore... Do pre 6 meseci su svi gledali Caslav Yar, neko mesto Ukrajini i da li je palo ili nije... Sad to nikog vise ne zanima... Niko o tome ne pise... Bojim se da ce Ukrajinu samo da puste svi, kad ispadne kompletno iz fokusa...

Meni je, licno, ovaj rat vazniji zbog USA jer mi je dete tamo i planira buducnost vezano za tu zemlju i zato ovo mnogo vise pratim, jer nisam vise siguran koliko je to pametno ostati u USA... Ali, da, i ja mislim da ako.ovo potraje, da ce se polako zaboravljati kad pocne nesto drugo... Ovo je sigurno islunilo jednu svrhu, o Epsrajnu se mnogo manje prica nego pre intervencije, na kurac ih sve nabijem...

2 minutes ago, radisa said:

Pisao sam vec o tome, i realno bas mi smeta...

Bio sam neki dan na nekom IT samitu za srednju i istocnu evropu i pricao sa par ukrajinaca... Jezivo sta su mi ljudi pricali, ali jezivo sa svih strana i ja ne znam kako bi to u glavi handlovao da sam tamo...

A to sve je prestalo da bude vest... Mislim da sam to negde i napisao, otprilike kao i ti ovo gore... Do pre 6 meseci su svi gledali Caslav Yar, neko mesto Ukrajini i da li je palo ili nije... Sad to nikog vise ne zanima... Niko o tome ne pise... Bojim se da ce Ukrajinu samo da puste svi, kad ispadne kompletno iz fokusa...

Meni je, licno, ovaj rat vazniji zbog USA jer mi je dete tamo i planira buducnost vezano za tu zemlju i zato ovo mnogo vise pratim, jer nisam vise siguran koliko je to pametno ostati u USA... Ali, da, i ja mislim da ako.ovo potraje, da ce se polako zaboravljati kad pocne nesto drugo... Ovo je sigurno islunilo jednu svrhu, o Epsrajnu se mnogo manje prica nego pre intervencije, na kurac ih sve nabijem...

I hteo ne hteo upadas u vrtlog prica sa one strane mozga o konspiracijama - ono sto je jedina realna slika, da se od 2000-te zivi svuda generalno losije i nesigurnije, uprkos svim trubama o globalizaciji, otvaranju granica za ljude, robu i novac, jednakostima za sve boje i obojene i ostalim pizdarijama koje zivot znace.

Merna jedinica ostaje uvek ista, kad odes do supermarketa i vidis cene, koje nema sanse da zapamtis, kad ti stignu racuni i naznake od plate. Al dobro, tu su tviter, fejs, tik-tok i Temu da zakrpe rupe u glavi i novcaniku.

troll off

1 hour ago, Downforce said:

Ovaj preti ili place?

Nikad nije kasno da se otkrije prava vera. Samo izrecituje šehadu i pobeda je zagarantovana, sledbenici lažnog imama Alija pravo u džehenem.

Trump: Do sporazuma s Iranom možemo sutra, a mogu i sve dignuti u vazduh i uzeti naftu

Sve opcije su još uvek na stolu, sve se još uvek može preokrenuti za sekund...

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.