Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

1 hour ago, porucnik vasic said:

jebote, nisam nikada mislio da cu slusati takera karlsona

poslusajte dve minute na 1:18:30 u naredna 4 i po minuta, irak sirija etc. balkan na stotu

• Replies 10.9k
  • Views 974.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

Добар је Трамп, него ови Израелци око њега...

Zanimljivi, ali kad prica o onome kako je pokusano ubistvo na predsednickog kandidata (ja se secam i zlatnog pejdzera koji mu je doneo Netanjahu), a onda kao moze to Tramp da resi i otera Izraelce, ne znam... ocigledno je da je taj deo price "takticki" ali nesto ne vidim kad je krenula masina da ce tako lako da se zaustavi.

11 hours ago, x500 said:

Nije lako, ali se moze kad se hoce

Pogledaj slike Frankfurta:

frankfurt-june-1945-destruction-air-raid

Ili Hamburga:

041184.jpg

To je iz vremena ww2, a danas avioni nose vise i razornije bombe.

Na Laos je svojevremeno baceno oko 1t bombi po glavi stanovnika, u proseku. Moze im se.

Iran mnogo toga ima pod zemljom, a i mnogo je veći od Nemačke i Laosa zajedno. Ja bih voleo da vidim kraj odvratnog iranskog režima, ali za sada od toga nema ništa.

Kakva je situacija sa vodom za piće u Teheranu, čitao sam da su izvori na istorijskom minimumu i da su nestašice, a temperature tek kreću da rastu ?

Inače od ponoći je bilo 13 napada Irana na Izrael. Čekam da vidim da Izraelci objave koliko je to u procentima manje u odnosu na tipa peti dan rata. Hint: neće objaviti jer je više

Ako se ovo nastavi malo duže od planiranog, ne znam koliko je obična raja u Izraelu spremna da izdrži ovakav način života

24 minutes ago, nesha taxista said:

Iran mnogo toga ima pod zemljom, a i mnogo je veći od Nemačke i Laosa zajedno. Ja bih voleo da vidim kraj odvratnog iranskog režima, ali za sada od toga nema ništa.

Ja bih voleo da vidim kako iranski narod sam sebi odredjuje sudbinu i rukovodstvo..A ako to bude gurano sa strane ne vidim nacin da to ne bude novi Irak, Libija ili Sirija..tek bi tu golem cirkus nastao

2 hours ago, cedo said:

jebote, nisam nikada mislio da cu slusati takera karlsona

poslusajte dve minute na 1:18:30 u naredna 4 i po minuta, irak sirija etc. balkan na stotu

Tih 4 minuta od lika koji je ultra desnicar i koji je ljubitelj lika i dela austrijskog slikara i lika koji je svojom pojavom i kampanjom doveo appriciate attention to this matter ove reci znace onoliko koliko i liku u gifu ispod

Area 51 Aliens GIF by Sky HISTORY UK

10 minutes ago, Baldrick S. said:

Tih 4 minuta od lika koji je ultra desnicar i koji je ljubitelj lika i dela austrijskog slikara i lika koji je svojom pojavom i kampanjom doveo appriciate attention to this matter ove reci znace onoliko koliko i liku u gifu ispod

Area 51 Aliens GIF by Sky HISTORY UK

znas da mi je par puta palo na pamet da se taj maga front cepa po toj liniji

nemam neki duboki uvid, samo osecaj

56 minutes ago, Filozof manijak said:

Ako se ovo nastavi malo duže od planiranog, ne znam koliko je obična raja u Izraelu spremna da izdrži ovakav način života

Doći će vreme za novo izgnanstvo, eno ih u Amerike čekaju raširenih ruku.

7 hours ago, Emerald said:

Azeri i Turci su saveznici Izraela, iako su Azeri siti. Azeri salju naftu Izraelu preko Turske.

Sa druge strane, Jermenci, kao Hriscani, imaju naklonost prema Iranu.

Cudesa ovoga sveta.

Da, da... Istorija je čudo.

Izgleda da nije bilo bas lako prizemljivanje f35 posle pogotka od strane iranaca

Uzgred, talasi napada Irana na Izrael ove noci. Necu da stavljam iranske "kasetne rakete" kako padaju na Izrael, civili stradaju, ali Izrael nema resenja za njih trenutno.

Takodje Hezbolah postavlja snimke unistavanja izraelskih tenkova Merkava i drugih vojnih vozila u juznom Libanu. Ali nisam siguran koliko je to istina.

Edited by Emerald

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.