Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

7 minutes ago, Engineer said:

Što bi ga nalazili, pa neće da ratuju sa njima :) A i vidiš da su sve to neki lubeničari koji hoće naftu da nam zabrane

.

Sto bi ga nalazili?

I to sto kazes, zasto bi uopste morao da znas da Iran nije na mestu Bugarske ili Turske da mu uvedes sankcije naprimer... Ili bilo kome drugom.

A sta oni uopste znaju onda?

.

• Replies 10.9k
  • Views 974.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

Ništa, zato i jesu političari, kad već nisu panduri

Hmmm, nisam znao da Iranci imaju i svoje satelite...dobar deo je lansiran iz Rusije bajo.

19 minutes ago, barba said:

A sta oni uopste znaju onda?

Ne znaju da gologrudi jašu medveda, daju 5 golova u hokeju profesionalcima, popiju čaj pored otvorenog prozora na desetom spratu…

• Popular Post
7 minutes ago, dragance said:

Ne znaju da gologrudi jašu medveda, daju 5 golova u hokeju profesionalcima, popiju čaj pored otvorenog prozora na desetom spratu…

.

Dragance, ne znam sta te bukvalno na svaki post koji prska po Evropskoj politickoj sceni trigeruje da se ili smejes ispod postova ili ostavis ovakvu glupost.

Hoces da poredis evropske politicare sa ruskim, izvoli, nemam nista protiv... Mozes cak i ovde na temi o Iranu, ovako nepovezano.

Evropu ja ne kritikujem sto je mrzim, u stvari sasvim suprotno, ja sam u njoj odrastao . Za koga me boli kita ne kritikujem uopste.

Mozda sam ja usamljen na ovom forumu ali ja zaista vise Evropu uopste ne prepoznajem. Meni se ne svidja revolucija u vrednostima na kojim sam ja odrastao, ti si ok sa ovom Evropom, ti je hvali , ako imas sta.

.

3 minutes ago, barba said:

.

Dragance, ne znam sta te bukvalno na svaki post koji prska po Evropskoj politickoj sceni trigeruje da se ili smejes ispod postova ili ostavis ovakvu glupost.

Hoces da poredis evropske politicare sa ruskim, izvoli, nemam nista protiv... Mozes cak i ovde na temi o Iranu, ovako nepovezano.

Evropu ja ne kritikujem sto je mrzim, u stvari sasvim suprotno, ja sam u njoj odrastao . Za koga me boli kita ne kritikujem uopste.

Mozda sam ja usamljen na ovom forumu ali ja zaista vise Evropu uopste ne prepoznajem. Meni se ne svidja revolucija u vrednostima na kojim sam ja odrastao, ti si ok sa ovom Evropom, ti je hvali , ako imas sta.

.

Svako od nas ima slobodu da izabere gde će da živi i pod kojim vrednostima. Uzimajući u obzir da nigde nije savršeno, Evropa je i dalje svetlosnim godinama ispred tiranija i korumpiranih oligarhija. Ne znam kako ti možeš da je “nepoznaješ” uzimajući u obzir gde si i čime te hrane.

1 hour ago, namenski said:

Sto se moguce kopnene invazije na Iran tice ti stvari stoje malo zajebano: duz cele zalivske obale Irana protezu se planine, lanac Zagros, ciji vrhovi idu i do preko 4,000 metara i koje su nocna mora svakog planera pomorske invazije na Iran.

Ono, jeste da se izmedju Zagros planina i mora, Zaliva, nalaze glavna iranska nalazista nafte, ali njihov gubitak niposto ne bi morao da znaci da je za Iran rat izgubljen.

I to zato sto o invaziji na Iran nema govora bez angazivanja cirka 1 milion vojnika i svega sto uz to ide, za sta Zapad zbirno nema ni sredstava ni volje...

nije samo duz zapadne obale, iran je kao jedna ogromna kotlina okruzena jos ogromnijim planinskim bedemima sa svih strana, jedino ona zalivska plaza sa naftom je izvan bedema, mada u njegovom podnozju, da ne kazem dometu.

bilo kakva kopnena invazija ce se pretvoriti u krinki na steroidima, osim ako ne bude zamisljena kao neka pr akcija: "uleti brzo, bezi jos brze"

onaj sto prizeljkuje zalutale bombe u beogradu, dabogda mu u porodici smrt ne isla redom

To iskrcavanje marinaca ima veliku sansu da zalici na njihove pretke na Ivo Dzimi...

saving-private-ryan.gif

Repić ima plan, ostatak đukele će se ponašati onako kako repić bude mahao s njim

Dve izjave američkih zvaničnika -

jedna od Nulandice - Fuck EU, i druga od Trampa - just for fun -

su apsolutno sve što treba da se zna o politici od 2000te naovamo.

28 minutes ago, Shan Jan said:

To iskrcavanje marinaca ima veliku sansu da zalici na njihove pretke na Ivo Dzimi...

Da me ne shvatis pogresno, tek ovo poredjenje nije bas na mestu: ne treba mesati ove 2 Amerike...

I - Ivo Dzima marinci ipak nisu ovi danasnji, jebiga...

Toliko dugujemo svemu, i dobrom i losem sto smo iz Amerike prihvatili.

Mani razne Budove, dragancice, facunde i ostale... lolol

Nego, kada se vec toliko prica o tankerima, mozda bi imalo smisla baciti pogled na svetsku tankersku flotu, ali ne po zastavi/zastavama/registraciji, nego po vlasnistvu.

I to, lakseg razumevanja radi, u nosivosti, dakle DWT sto mu ugrubo dodje nosivost.

U milionima tona.

Pa kaze:

1. Grcka, 170 - 180 miliona tona, daleko najveci broj VLCC, dakle onih najvecih, ogromnih...

2. Kina, 120 - 130 miliona tona, sa ogromnim rastom poslednjih godina, frka, panika oko snabdevanja...

3. Japan, 80 - 90 miliona tona, tradicionalno medju prvih 5, orijentisana na manje-vise stabilne rute

4. SAD, 40 - 50 miliona tona, pretezno za potrebe domaceg trzista, sa velikim udelom transporta derivata

5. Singapur, 35 - 45, Hub jebiga...

6 minutes ago, Roger Sanchez said:

Repić ima plan, ostatak đukele će se ponašati onako kako repić bude mahao s njim

Da,zategnuce JSSAM na svaku berbernicu,mesaru,sta jos,western union,zubar naravno,Lekar opste prakse,komunalno.Sve

1 hour ago, dragance said:

uzimajući u obzir gde si i čime te hrane.

I puteve mu napravili i kanalizaciju a on nezahvalan...

Jbt kakav Vučić momenat se budi u ovoj prvoj generaciji europljana. lolol

1 minute ago, Zaboravan said:

I puteve mu napravili i kanalizaciju a on nezahvalan...

Jbt kakav Vučić momenat se budi u ovoj prvoj generaciji europljana. lolol

Ma nije to, ne gresi dusu, narodtm je to davno prepoznao i objasnio: magarac u Bec, magarac iz Beca..

fantom

Jašta. Rusko i antizapadno govno je uvek ukusnije izgleda. Sve je binarno.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.