Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

• Replies 10.9k
  • Views 974.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

Pa ko je lud Putinu verovati na reč, pa ne Tramp ne bi tako nisko pao. Oh wait

4 minutes ago, Marcus Wulffings said:

Lepo, dakle Rusi će im pomoći u tome.

Lol, ovo je kako bi se reklo neprijateljstvo s predujmom

Seru Iranci...po toj logici oni su jedna od strana u ratu u Ukrajini i legitimna su meta za napade iz Ukrajine još odavno.

Odlično zapažanje. Ukrajinci će materijalizovati svoja umeća u Persijskom zalivu pre ili kasnije.

Već su materijalizovana. Samo što Zaliv nije isto što i UA vukojebine, pa se ni el. ometanje ne može upotrebljavati tek tako.

6 hours ago, x500 said:

Misli ovako nesto

images?q=tbn:ANd9GcSdJ1m6ta9oDMi71JX2jJd

2 hours ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Seru Iranci...po toj logici oni su jedna od strana u ratu u Ukrajini i legitimna su meta za napade iz Ukrajine još odavno.

.

Mozda si i u pravu...

Samo treba pogledati da li je Iran nesto izjavljivao o slanju timova na Ukrajinski front.

Zelenski je valjda potvrdio odlazak ukrajinskih timova , sto ga u principu cini ucesnikom u ratu.

Kad bi samo prodaja oruzja bila dovoljan razlog , ceo svet bi odavno goreo.

.

2 hours ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Jbt, nas će svi da rokaju, svima prodajemo oružije i municiju... fantom

3 minutes ago, radisa said:

Jbt, nas će svi da rokaju, svima prodajemo oružije i municiju... fantom

Dozvoli.

U Zalivu je strašna potreba za našim pasarsima. Sada imamo 5000 pasarsa, svih 5000 smo mogli da prodamo“, kazao je Vučić tokom posete opštini Aranđelovac.

E: Mislim da fali DA imamo.

Text sa Danasa.

Edited by Zaboravan

2 hours ago, Marcus Wulffings said:

Lepo, dakle Rusi će im pomoći u tome.

Prokleta Ukrajina, sta im je Iran ikada uradio?

5 minutes ago, Zaboravan said:

Dozvoli.

U Zalivu je strašna potreba za našim pasarsima. Sada imamo 5000 pasarsa, svih 5000 smo mogli da prodamo“, kazao je Vučić tokom posete opštini Aranđelovac.

E: Mislim da fali DA imamo.

Text sa Danasa.

Mi prodajamo svima sve, Rusima, Ukrajincima, Izraelcima... Jedno za Irance ne znam... Dakle, realno, mogu da nas rokaju Rusi, Ukrajinci i Iranci... Samo smo od Izraela spašeni, za sad... Mada, kad izvezemo nešto u XXXXstan, to ide za Rusiju verovatno.... ALi, ko zna, možda nešto skrene i južno...

Naša namesnka od početka rada u Ukrajini, radi u 3 smene, da imamo dupla kapacitete, i to bi prodali... U poslednje vreme, malo malo pa imaš transporter za Tel Aviv iz BG... Verovatno nosi karneskove paštete, šta bi drugo... fantom

pa šteta da se baci

4 minutes ago, radisa said:

Mi prodajamo svima sve, Rusima, Ukrajincima, Izraelcima... Jedno za Irance ne znam... Dakle, realno, mogu da nas rokaju Rusi, Ukrajinci i Iranci... Samo smo od Izraela spašeni, za sad... Mada, kad izvezemo nešto u XXXXstan, to ide za Rusiju verovatno.... ALi, ko zna, možda nešto skrene i južno...

Naša namesnka od početka rada u Ukrajini, radi u 3 smene, da imamo dupla kapacitete, i to bi prodali... U poslednje vreme, malo malo pa imaš transporter za Tel Aviv iz BG... Verovatno nosi karneskove paštete, šta bi drugo... fantom

sta mi to proizvodimo? Teslino tajno oruzje?

5 minutes ago, Jeremija said:

Prokleta Ukrajina, sta im je Iran ikada uradio?

Dao Rusiji licencu za Šahid dronove.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.