Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

2 hours ago, Filozof manijak said:

Ne bih se ja olako usudio da prognoziram bilo šta oko ishoda ovog rata, i posleratnog perioda...

Ja ne vidim nacin da se ovo resi na dobrobit gradjana Irana. Bilo je lose, sada je gore.

Imamo situaciju gde zlocinci iz SAD i Izraela sa vlasti skidaju zlocince iz Irana - sve iz pogresnih razloga i sa pogresnim namerama. Sto rece neko (Radisa?) cilj je ocigledno da se stvar nikada ne smiri.

Edited by Caligula

• Replies 10.9k
  • Views 974.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

23 minutes ago, radisa said:

To nije optimalna putanja, napomenuo bih...

Zar ne zna da su cene goriva porasle, jer je napadnut... oh wait...

9 minutes ago, Caligula said:

Ja ne vidim nacin da se ovo resi na dobrobit gradjana Irana. Bilo je lose, sada je gore.

Imamo situaciju gde zlocinci iz SAD i Izraela sa vlasti skidaju zlocince iz Irana - sve iz pogresnih razloga i sa pogresnim namerama. Sto rece neko (Radisa?) cilj je ocigledno da se stvar nikada ne smiri.

Tačno tako, ili je cilj da se smiri tako da Iran ne postoji više...

Ja sam sve ubeđenijei da će ovi ludaci nuklovati Teheran, ako ne bude za 2-3 nedelje gotovo... A onda neka nam je bog u pomoći...

Ne zaboravite, deo ludaka oko WH, stvarno veruje u amargedon i dolazak Isusa.... Nisu monogo različiti od Mula, smao im je knjiga drugačija...

Edited by radisa

Just now, radisa said:

Tačno tako, ili je cilj da se smiri tako da Iran ne postoji više...

Ja sam sve ubeđenijei da će ovi ludaci nuklovati Teheran, ako ne bude za 2-3 nedelje gotovo... A ond aneka nam je bog u pomoći...

Ne zaboravite, deo ludak oko WH, stvarno veruje u amargedon i dolazak Isusa.... Nisu monogo različiti od Mula, smao im je knjiga drugačija...

Trump koristi te svoje “mule” za njegovu dobrobit, a iako je narcis i idiot, on bi da i dalje uživa u svojim milijardama i novom avionu koji mu ide posle mandata (ako uopšte i dopusti sledeće izbore), tako da ne verujem u armagedon scenario.

Just now, dragance said:

Trump koristi te svoje “mule” za njegovu dobrobit, a iako je narcis i idiot, on bi da i dalje uživa u svojim milijardama i novom avionu koji mu ide posle mandata (ako uopšte i dopusti sledeće izbore), tako da ne verujem u armagedon scenario.

Bojim se da će mu Bibi objaniti da je bolje nuke, nego slika kako jebe dete...

Prejaki su ovi tvitovi o zabranama, hapšenjima i ostalim merama. Sa Evrovizije ih ne izbacuju, a sad će ovo šatro, lol. Megafon paralelnih stvarnosti.

Edited by Amos

9 minutes ago, radisa said:

Bojim se da će mu Bibi objaniti da je bolje nuke, nego slika kako jebe dete...

I meni se čini da je ovde jedino jasno da se USA gotovo ništa ne pita. Jeste, sad će Izraelci da puste da jedan Tramp odlučuje o kraju njihovog rata i koja će se vrsta naoružanja koristiti.

9 minutes ago, Amos said:

Prejaki su ovi tvitovi o zabranama, hapšenjima i ostalim merama. Sa Evrovizije ih ne izbacuju, a sad će ovo šatro, lol. Megafon paralelnih stvarnosti.

+1

Da je u pitanju neko drugi, avion bi presreli, prisilili da sleti, jebes medjunarodni vazdusni prostor i pravo...

Ili bi mu dosli u kucu da ga 'apse...

• Popular Post
1 hour ago, Jeremija said:

17731359007621902760053754361859.jpg

17731401006791547884875384268790.jpg

19 minutes ago, namenski said:

+1

Da je u pitanju neko drugi, avion bi presreli, prisilili da sleti, jebes medjunarodni vazdusni prostor i pravo...

Ili bi mu dosli u kucu da ga 'apse...

mislim da evropske siletm to vise ne mogu nikome da urade, a pogotovo ovima.

35 minutes ago, Amos said:

Samo ispadaju smiješni, ovo je čista propaganda kako bi oni ispali moralno ispravni. Bukvalno Bibi može izvaditi kitu i pišati po užem centru Osla/Stokholma/Helsinkija i ne bi mu falila dlaka sa glave (gornje i/ili donje).

Jadniji od njih su jedino EU birokrate, oni su odavno sami sebi smisao postojanja.

Imali smo preko vikenda pucanje po sinagogama, evo sad i ovo:

CityNews Toronto
No image preview

Shots fired at U.S. Consulate in downtown Toronto: police

Officers were called to University Avenue and Queen Street West after reports that a firearm had been discharged at the consulate building.

4 minutes ago, palikaris said:

mislim da evropske siletm to vise ne mogu nikome da urade, a pogotovo ovima.

lolol

Spala knjiga na 2 slova...

1985, cak je i jedna Žabarija 'ladno mogla, htela i smela...

Kada su americki sa nosaca, Regan naredio, presreli egipatski B727 u kome se nalazio Abu Abbas, veza otmica Achile Lauro, i prisilili ga da sleti u Sigonelu, americki specijalci isuse koji su opkolili avion bili su promptno opkoljeni od obicnih karabinjera.

Italijani su naprosto zastupali, branili i odbranili stav da je nadleznost njihova i da osim njih niko ne moze da 'apsi u Italiji...

Mislim da je premijer tada bio Betino Kraksi...

Nekad bilo sad se spominjalo.

Doduse, Izrael se nije opterecivao takvim sitnicama kao sto su obziri prema putnickim avionima i putnicima: obarali oni to, 100-ak arapskih zrtava vise ili manje, jaka stvar...

1 minute ago, namenski said:

lolol

Spala knjiga na 2 slova...

Koja dva? ) Nesto mi se cini da ce i Spanija kad joj jos malo zaprete da se pravi luda na koriscenje baza (ako vec to ne radi, zapravo ne znamo nista o tome). A drugog ne mogu da se setim.

Kako je bese pricao onaj lik, na prolece u Teheranu?

Ovo sa onim da se Iran ikad nece izgraditi opet kao nacija, je bukvalno najava zatiranja sa najviseg mesta. Tramp ko bilo koji mula.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.