Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

• Replies 10.9k
  • Views 973.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

8 minutes ago, Lord Protector said:

Neka samo neko kaze da je "Buco" budala. To je CH skola, napravio NB i nosac za istu, i sada se smeje.

U drugim vestima, deo PVO sistema iz JK ce biti prebacen u Zaliv.

15 minutes ago, Jeremija said:

Trebalo bi da bude uhapsen cim sidje sa postolja

5 minutes ago, x500 said:

Neka samo neko kaze da je "Buco" budala. To je CH skola, napravio NB i nosac za istu, i sada se smeje.

U drugim vestima, deo PVO sistema iz JK ce biti prebacen u Zaliv.

Mislim da je bucko u teškoj depri, svi ispaljuju brdo raketa a on gleda...

17726402926575646706233754207326.png

8 minutes ago, villiem said:

Trebalo bi da bude uhapsen cim sidje sa postolja

To djubre, zajedno sa celom vrhuškom, bi trebalo da zaglavi podugačku robiju.

1 hour ago, barba said:

.

Da, tacno.. S tom razlikom sto je ova seljacina diplomata, a Medevedev je ako nekom to jos uvek nije jasno i bukvalno trol, ciji posao i jeste da pumpa misice za urapatriotski deo nacije da bi realna diplomatija mogla da radi svoj posao.

.

Ha ha. Medvedev nije samo bivši predsednik već je valjda drugi čovek iza Putina u onom ruskom saveti bezbednosti. Tako da to dođe bitnija funkcija nego ambasador u UNu.

Edited by Spooky

4 hours ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Pa, nisam baš siguran da bi to prošlo tek tako. Telefoni na linijama Teheran - Moskva - Peking su se verovatno usijali ovih dana, uopšte mi ne izgleda nemoguće da se razne stvari dovoze u Iran ovih dana...bajo

Na koji nacin se dovoze ? Vazdusni prostor je zatvoren.

Qatar will fully shut down gas liquefaction on Wednesday and won't be ‌able to return to normal production and export levels of super-chilled gas for at least a month, two sources familiar with the matter said.

Qatar ⁠Energy, which stopped producing gas this week and declared force majeure on exports on Wednesday, did not respond to a request for comment.

The sources said that once Qatar's main Ras Laffan plant shuts on Wednesday, it won't be ‌able ⁠to restart turning gas into super-chilled fuel for at least two weeks, according to initial estimates. Once restarted, it will ⁠take at least another two weeks to reach full capacity, the sources said.

https://www.reuters.com/business/energy/qatar-shuts-gas-liquefaction-will-take-weeks-restart-sources-say-2026-03-04/

it conserves its remaining missiles.

Source: NYT

https://x.com/clashreport/status/2029206461507682638

15 minutes ago, Spooky said:

Ha ha. Medvedev nije samo bivši predsednik već je valjda drugi čovek iza Putina u onom ruskom saveti bezbednosti. Tako da to dođe bitnija funkcija nego ambasador u UNu.

.

Haha? Cemu haha? Kakav spooky drugi covek, odakle ti to?

Pokusavam vec 4 godine da objasnim kako funkcionise vlast u Rusiji, ali ocito da je lakse ponavljati vec nauceno , procitano ne znam ni sam gde.

To mesto je " Dom Penzionera", za nekad bitne kadrove, kojima je oduzeta sva moc i poluge uticaja.

Tamo oni stoje stoje na stand by , cekajuci trenutak da mozda, mozda nekad povrate staru moc.

Kao i Petrusev, kao Kozhugetovich Shoigu, tako i Medvedev...

.

9 minutes ago, barba said:

.

Haha? Cemu haha? Kakav spooky drugi covek, odakle ti to?

Pokusavam vec 4 godine da objasnim kako funkcionise vlast u Rusiji, ali ocito da je lakse ponavljati vec nauceno , procitano ne znam ni sam gde.

To mesto je " Dom Penzionera", za nekad bitne kadrove, kojima je oduzeta sva moc i poluge uticaja.

Tamo oni stoje stoje na stand by , cekajuci trenutak da mozda, mozda nekad povrate staru moc.

Kao i Petrusev, kao Kozhugetovich Shoigu, tako i Medvedev...

.

Ovo je tačno ali moram da stavim rezervu za Patruševa i u mnogo većoj meri (do skoro) za Šojgua

2 minutes ago, Frank Galvin said:

Ovo je tačno ali moram da stavim rezervu za Patruševa i u mnogo većoj meri (do skoro) za Šojgua

.

Ok, nisam ih video mnogo, ali su tvoji upisi o Rusiji bili najbolji.👍

Patrushevu je predvidjano mnogo toga, njegova tezina je bila realna, i umesto toga , on ode u dom penzionera da kurira brodogradnjom.

Zato mu je sin u isto vreme postao vicepremijer, meni lici na neku trgovinu, pri cemu nije jasno zasto je on izgubio pozicije za razliku od Shojgua, koga je spasilo samo dugo prijateljstvo i ranije zasluge od hapsenja za sve projebe u ministarstvu odbrane.

On kao nesto pokusava sa planovima eksploatacije redkih minerala negde tamo u njegovim krajevima, ali mi sve to izgleda mrsavo.

.

Edited by barba

2 hours ago, barba said:

.

Nemoj neko da se slucajno zajebe - verski fanatici su mule iz Teherana.

.

dok za junake koji se bore protiv demona i nacista iz Kijeva čak ni onarbl mensn ☹️

Just now, MILF HUNTER said:

dok za junake koji se bore protiv demona i nacista iz Kijeva čak ni onarbl mensn ☹️

.

Promasio si loptu, topik i sve ostalo.

.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.