Monday at 17:261 day 8 minutes ago, Tsai said:meni se nesto cini da ce biti jos odgovora. sta mislis?od iranaca neće nyt piše da je napad koordinisan sa katarom
Monday at 17:281 day 1 minute ago, theanswer said:od iranaca nećenyt piše da je napad koordinisan sa katarom. Zato iranski drzavni tv saopstava o tri rakete koje su porazile bazu)). .
Monday at 17:281 day Ja se nadam da će Iranska televizija prenti da su jebali kevu amerima u Kataru i da sad može da se potpiše bilo šta i zaustavi ludilo...Smoa, nešto mi nada tanka... :(
Monday at 17:291 day Ta baza je prazna, verovatno dogovoren napad. Edited Monday at 17:301 day by Rudolf Pingvinoglu
Monday at 17:351 day 5 minutes ago, barba said:.Zato iranski drzavni tv saopstava o tri rakete koje su porazile bazu))..Mešaju ti se jezici )
Monday at 17:351 day Dakle Ameri javili unapred Irancima i ovi isprazili svoja postrojenja unapred. Onda Iranci javili unapred Amerima i ovi ispraznili svoje baze unapred. Sva ta igranka samo da bi oba cara mogla da pricaju kako su mnogo jaki.
Monday at 17:361 day 2 minutes ago, radisa said:Ja se nadam da će Iranska televizija prenti da su jebali kevu amerima u Kataru i da sad može da se potpiše bilo šta i zaustavi ludilo...Smoa, nešto mi nada tanka... :(Nije nemoguće, Iran i Izrael se izrokali međusobno, malo proverili kako bi to izgledalo u stvarnom sukobu...naravno, ne potresaju se mnogo oko civilnih žrtava i štete. Amerikanci nešto izbombardovali, nemamo pojma kolika je šteta, Iranci kao odgovorili i tako. Ako će da zaustavljaju, mogli bi to da urade sada i izađu "časno" iz priče.
Monday at 17:381 day .Totalni spektakl.. Katarsko MO koji sve naziva incidentom i nijednim slovom ne pominje Iran))) Edited Monday at 17:391 day by barba
Monday at 17:401 day 1 hour ago, Rudolf Pingvinoglu said:Gde su i šta rade braća Huti?Obaveštajne službe rade punom parom:Nije to bez vraga, MeK je zaista utočište našao blizu Tirane
Monday at 17:521 day 12 minutes ago, barba said:.Totalni spektakl.. Katarsko MO koji sve naziva incidentom i nijednim slovom ne pominje Iran)))I na prvom mesu se zahvaljuju Bogu, a onda i armiji. Ipak on efikasinije skida rakete nego S-400, Iron Dome i Patriot zajedno
Monday at 18:001 day Mislite da Tramp & Ajatolah rade iza ledja Bibiju dogovornim napadima na prazne baze I gola brda?
Monday at 18:021 day 9 minutes ago, Engineer said:I na prvom mesu se zahvaljuju Bogu, a onda i armiji. Ipak on efikasinije skida rakete nego S-400, Iron Dome i Patriot zajednoAko napadnu Abu Dabi, oni će prvo da se zahvale Vučiću...
Monday at 18:161 day Kao sto rekoh, Iran nema nameru da dira protok energije kroz Ormuz ali ni Amerikanci nemaju nameru da obustave izvoz nafte iz Irana, sto ce reci da ce rezim tesko pasti jer parica kaplje.Nekako se nalaze u remiju, Tramp zna da bi napadom na iransku naftu napravio haos u svetskoj privredi a ajatolah isto zna da bi zatvaranjem napravio haos sa iranskom naftom.