Jump to content

Iran: novi front

Featured Replies

8 minutes ago, Tsai said:

meni se nesto cini da ce biti jos odgovora. sta mislis?

od iranaca neće

nyt piše da je napad koordinisan sa katarom

• Replies 4k
  • Views 406.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pt 2.0
    pt 2.0

nije nas niko "pritisnuo" nego je u okviru velike akcije repatrijacije isluženog nuklearnog goriva iz nekoliko zemalja istočne evrope nazad u rusiju i naše isluženo gorivo završilo tamo odakle je i do

• Hermetico
    Hermetico

Juče sam držao onlajn čas mojim malim Persijancima. Znamo se, pa sam iscimao mamu njihovu da je pitam kako su. Ispričali smo se, koliko je bila u stanju da priča. Strašno je, ne mogu da se opasulje. S

• theanswer
    theanswer

Posted Images

1 minute ago, theanswer said:

od iranaca neće

nyt piše da je napad koordinisan sa katarom

.

Zato iranski drzavni tv saopstava o tri rakete koje su porazile bazu)).

.

Ja se nadam da će Iranska televizija prenti da su jebali kevu amerima u Kataru i da sad može da se potpiše bilo šta i zaustavi ludilo...

Smoa, nešto mi nada tanka... :(

Ta baza je prazna, verovatno dogovoren napad.

Edited by Rudolf Pingvinoglu

5 minutes ago, barba said:

.

Zato iranski drzavni tv saopstava o tri rakete koje su porazile bazu)).

.

Mešaju ti se jezici )

Dakle Ameri javili unapred Irancima i ovi isprazili svoja postrojenja unapred. Onda Iranci javili unapred Amerima i ovi ispraznili svoje baze unapred. Sva ta igranka samo da bi oba cara mogla da pricaju kako su mnogo jaki.

2 minutes ago, radisa said:

Ja se nadam da će Iranska televizija prenti da su jebali kevu amerima u Kataru i da sad može da se potpiše bilo šta i zaustavi ludilo...

Smoa, nešto mi nada tanka... :(

Nije nemoguće, Iran i Izrael se izrokali međusobno, malo proverili kako bi to izgledalo u stvarnom sukobu...naravno, ne potresaju se mnogo oko civilnih žrtava i štete. Amerikanci nešto izbombardovali, nemamo pojma kolika je šteta, Iranci kao odgovorili i tako. Ako će da zaustavljaju, mogli bi to da urade sada i izađu "časno" iz priče.

.

Totalni spektakl.. Katarsko MO koji sve naziva incidentom i nijednim slovom ne pominje Iran)))

IMG_20250623_203556_838.jpg

Edited by barba

1 hour ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Gde su i šta rade braća Huti?

Obaveštajne službe rade punom parom:

image.png

Nije to bez vraga, MeK je zaista utočište našao blizu Tirane unsure

12 minutes ago, barba said:

.

Totalni spektakl.. Katarsko MO koji sve naziva incidentom i nijednim slovom ne pominje Iran)))

IMG_20250623_203556_838.jpg

I na prvom mesu se zahvaljuju Bogu, a onda i armiji. Ipak on efikasinije skida rakete nego S-400, Iron Dome i Patriot zajedno

Mislite da Tramp & Ajatolah rade iza ledja Bibiju dogovornim napadima na prazne baze I gola brda? fantom

9 minutes ago, Engineer said:

I na prvom mesu se zahvaljuju Bogu, a onda i armiji. Ipak on efikasinije skida rakete nego S-400, Iron Dome i Patriot zajedno

Ako napadnu Abu Dabi, oni će prvo da se zahvale Vučiću...

Kao sto rekoh, Iran nema nameru da dira protok energije kroz Ormuz ali ni Amerikanci nemaju nameru da obustave izvoz nafte iz Irana, sto ce reci da ce rezim tesko pasti jer parica kaplje.

Nekako se nalaze u remiju, Tramp zna da bi napadom na iransku naftu napravio haos u svetskoj privredi a ajatolah isto zna da bi zatvaranjem napravio haos sa iranskom naftom.

1 hour ago, Tsai said:

obraz djon

viber_image_2025-06-23_19-13-00-246.jpg

NATO?

1 hour ago, Tsai said:

obraz djon

viber_image_2025-06-23_19-13-00-246.jpg

Shizofrenia