Monday at 16:471 day kuku majkoda li je u katru ili kataru? Edited Monday at 16:491 day by Marcus Wulffings
Monday at 16:511 day 33 minutes ago, askeladden said:Naravno da se menja rezim jebenih mula.Problemcic je sto ce Izrael prvo da izlupa i lokalnu postu i berbernicu a o pol.stanici da ne pricamo.I onda Sah dolazi da preuzme failed state gde Kurdi vec prepravljaju tetovaze na stetu Iranske teritorije i ko jos ne.Znaci jedan lep i visegodisnji malo tinjajuci malo goruci sukob.A da,uz periodicne posete Izraelskog vazduhoplovstva po bolnicama,skolama,tako tim mestima gde se obicno vojska skuplja.da li ti stvarno verujes da je izrael u stanju da u iranu uradi nesto slicno onome sto su ameri uradili iraku?dace dobri alah da se iranci oslobode mula, a da ne dodje ovaj retard.
Monday at 16:511 day Gadjaju valjda americku bazu u Kataru (ili baze, ne znam da li ih ima vise)...ne sam Katar
Monday at 16:551 day Popular Post Da razlupaju ono influensersko sranje od Dubaija pa da bar nesto lepo urade za svet.
Monday at 17:031 day 11 minutes ago, nenad said:da li ti stvarno verujes da je izrael u stanju da u iranu uradi nesto slicno onome sto su ameri uradili iraku?dace dobri alah da se iranci oslobode mula, a da ne dodje ovaj retard.Temelje postavljaju vec.Sto JDAM po Teheranu vec sada.A gde su meseci i godine?
Monday at 17:151 day Katar kaže da su sve oboriliIran kaže da su lansirali isti broj raketa ko Ameri na njih (znači 14). Realno smešan odgovor.
Monday at 17:171 day 1 minute ago, theanswer said:Katar kaže da su sve oboriliIran kaže da su lansirali isti broj raketa ko Ameri na njih (znači 14).Realno smešan odgovor.meni se nesto cini da ce biti jos odgovora. sta mislis?
Monday at 17:181 day 27 minutes ago, theanswer said:Ništa ovi neće pogoditi sa 7 raketa. Spektakl , koji ce biti ispracen "groznim" saopstenjima iranske armije.. Berze , kripta , svi iskulirali maksimalno. Igraci tamo znaju. Ostaje ili da ponove sve u razmeru koji je potreban, jer imaju s cim... Ili cemo ubrzo cuti da su ameri bili upozoreni o napadu. .
Monday at 17:201 day 10 hours ago, braca said:Gde sam napisao da se sa tim slažem ili da mi je drago zbog toga? Mislim da ovaj forum dobro zna šta mislim o narandžastom govedu.Osvrt je bio na evropske političare, zašto mu navodno "ližu bulju". Nije da baš imaju mnogo izbora. Da ga oteraju u tri lepe i onda povedu svoje zemlje u recesiju, a ekonomija je već ionako na staklenim nogama ? Da objave rat USA ?uhh kakav si realista.predlazes da primenjujemo to svuda u politici?od lizanja bulje do objave rata usa moze mmogo toga da se uradi.i ovo oko tepanja trampu. zar stvarno mislis da to tako ide u usa spoljnoj politici?