Jump to content

Iran: novi front

Featured Replies

2 hours ago, Zverilla said:

"Zezali"

Kako čudan način da se napiše "zalegli na rudu"...

Ali bravo, prva nagrada za duplo promašenu poentu laugh

Sve i da su legli na rudu, kako to menja činjenicu da je orangutan jednako zločinac kao i uglađena gospoda pre njega?

• Replies 4k
  • Views 407.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pt 2.0
    pt 2.0

nije nas niko "pritisnuo" nego je u okviru velike akcije repatrijacije isluženog nuklearnog goriva iz nekoliko zemalja istočne evrope nazad u rusiju i naše isluženo gorivo završilo tamo odakle je i do

• theanswer
    theanswer

• Hermetico
    Hermetico

Juče sam držao onlajn čas mojim malim Persijancima. Znamo se, pa sam iscimao mamu njihovu da je pitam kako su. Ispričali smo se, koliko je bila u stanju da priča. Strašno je, ne mogu da se opasulje. S

Posted Images

42 minutes ago, Shan Jan said:

Ne znam odakle im te nade u promenu rezima, to jedino ako usetaju marinci u Teheran a i tada verovatno ne.

Većina foruma je uz šaha, i da smo u Iranu bili bi na alertu da se digne revolucija. Samo šačica forumaša je uz režim i ajatolaha i oni su nebitni.

Just now, mackenzie said:

Većina foruma je uz šaha, i da smo u Iranu bili bi na alertu da se digne revolucija. Samo šačica forumaša je uz režim i ajatolaha i oni su nebitni.

Naravno da se menja rezim jebenih mula.Problemcic je sto ce Izrael prvo da izlupa i lokalnu postu i berbernicu a o pol.stanici da ne pricamo.I onda Sah dolazi da preuzme failed state gde Kurdi vec prepravljaju tetovaze na stetu Iranske teritorije i ko jos ne.Znaci jedan lep i visegodisnji malo tinjajuci malo goruci sukob.A da,uz periodicne posete Izraelskog vazduhoplovstva po bolnicama,skolama,tako tim mestima gde se obicno vojska skuplja.

Edited by askeladden

3 minutes ago, mackenzie said:

Odakle ti takve ideje? Niti je to binarno pitanje, niti imam ikakve ambicije da navijam u unutrasnjoj iranskoj stvari. Valjda mozemo da pratimo situaciju zato sto nam je prvo zao naroda, a drugo jer se bojimo da ce se pozar ili radioaktivni oblak prosiriti, a bez da navijamo za ikoga.

Edited by Fins fleet

2 minutes ago, askeladden said:

Naravno da se menja rezim jebenih mula.Problemcic je sto ce Izrael prvo da izlupa i lokalnu postu i berbernicu a o pol.stanici da ne pricamo.I onda Sah dolazi da preuzme failed state gde Kurdi vec prepravljaju tetovaze na stetu Iranske teritorije i ko jos ne.Znaci jedan lep i visegodisnji malo tinjajuci malo goruci sukob.

To je samo cijena slobode, jbg nešto se mora i žrtvovati da bi svima bilo bolje.

1 minute ago, Fins fleet said:

Odakle ti takve ideje? Niti je to binarno pitanje, niti imam ikakve ambicije da navijam u unutrasnjoj iranskoj stvari. Valjda mozemo da pratimo situaciju zato sto nam je prvo zao naroda a drugo jer se bojimo da ce se pozar ili radioaktivni oblak prosiriti, a bez da navijamo za ikoga.

Jer navijati se mora. Svakako me posle optužuju da sam četnik, ustaša, partizan...

Iran će napasti Al Udejd bazu u Kataru, heads up je već otišao. Ameri su verovatno evakuisali sve letelice već.

4 minutes ago, theanswer said:

Iran će napasti Al Udejd bazu u Kataru, heads up je već otišao. Ameri su verovatno evakuisali sve letelice već.

IMG_20250623_191845_819.jpg

Da, Emirati se spremaju da zatvore svoj prostor.. Nebo vec cisto.

Švabe izgleda izvlače svoje iz Tel Aviva.

Mislim da je ovo drugi ili treći gaf let danas.

Gde su i šta rade braća Huti?

Obaveštajne službe rade punom parom:

image.png

Edited by Rudolf Pingvinoglu

6 raketa lansirano na Katar tvrde Izraelci

.

1 na Irak.

.

već se čuju eksplozije u dohi, pa zar i na braću katarce

čudnovato leto

dve hiljade dvadeset i peto

Odgovor na odgovor na odgovor