Jump to content

Iran: novi front

Featured Replies

Inace, Evropa je imala odlicnu priliku da na delu pokaze "nezavisnost spoljne politike".

Umesto toga, dobili smo jace ulazenje u anus Trampu nego onomad 2003. kada su zbog Siraka Amerikanci uveli podelu na "staru" i "novu" Evropu.

• Replies 3.7k
  • Views 389.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• nije nas niko "pritisnuo" nego je u okviru velike akcije repatrijacije isluženog nuklearnog goriva iz nekoliko zemalja istočne evrope nazad u rusiju i naše isluženo gorivo završilo tamo odakle je i do

• Hermetico
    Hermetico

Juče sam držao onlajn čas mojim malim Persijancima. Znamo se, pa sam iscimao mamu njihovu da je pitam kako su. Ispričali smo se, koliko je bila u stanju da priča. Strašno je, ne mogu da se opasulje. S

• Ayatollah
    Ayatollah

Jezik pregrizao...

Posted Images

Zašto misliš da većini u Evropi ovo smeta, pa da se značajnije bune? Njima će smetati samo veće cene goriva i uvoza iz Kine, ako se zatvore zaliv i more

25 minutes ago, Budja said:

Inace, Evropa je imala odlicnu priliku da na delu pokaze "nezavisnost spoljne politike".

Umesto toga, dobili smo jace ulazenje u anus Trampu nego onomad 2003. kada su zbog Siraka Amerikanci uveli podelu na "staru" i "novu" Evropu.

u prvom mandatu su ga pljuvali i ismijavali, govorili da je žuto govno, pravili one maskote, a sad je odjednom poštovan od svih, zašto?

Zato što su to tada radili obični ljudi i aktivisti, a ovo sada političari. Koji su se i u prvom mandatu ponašali isto, jer to im je posao. Iako su bili skroz drugi ljudi na vodećim pozicijama. Dok obični ljudi i aktivisti i danas govore da je žuto govno i prave maskote.

Ovo vise nije ni saut park, ja ne znam sta je..

Kao da gledam neki distopijski film al lose produkcije, gde si za svaku scenu u fazonu ''a jeeste''

Hoće li najebati više neke od mučenih vojnih baza, dokle treba da čekamo?

GuEhrJSbQAApE0L?format=jpg&name=900x900

3 hours ago, Roger Sanchez said:

Mind games, smicalice, veselje!

Na tavanu kod Hamnej Alije