Monday at 15:411 day 2 hours ago, Zverilla said:"Zezali"Kako čudan način da se napiše "zalegli na rudu"...Ali bravo, prva nagrada za duplo promašenu poentu Sve i da su legli na rudu, kako to menja činjenicu da je orangutan jednako zločinac kao i uglađena gospoda pre njega?
Monday at 16:051 day 42 minutes ago, Shan Jan said:Ne znam odakle im te nade u promenu rezima, to jedino ako usetaju marinci u Teheran a i tada verovatno ne.Većina foruma je uz šaha, i da smo u Iranu bili bi na alertu da se digne revolucija. Samo šačica forumaša je uz režim i ajatolaha i oni su nebitni.
Monday at 16:091 day Just now, mackenzie said:Većina foruma je uz šaha, i da smo u Iranu bili bi na alertu da se digne revolucija. Samo šačica forumaša je uz režim i ajatolaha i oni su nebitni.Naravno da se menja rezim jebenih mula.Problemcic je sto ce Izrael prvo da izlupa i lokalnu postu i berbernicu a o pol.stanici da ne pricamo.I onda Sah dolazi da preuzme failed state gde Kurdi vec prepravljaju tetovaze na stetu Iranske teritorije i ko jos ne.Znaci jedan lep i visegodisnji malo tinjajuci malo goruci sukob.A da,uz periodicne posete Izraelskog vazduhoplovstva po bolnicama,skolama,tako tim mestima gde se obicno vojska skuplja. Edited Monday at 16:111 day by askeladden
Monday at 16:111 day 3 minutes ago, mackenzie said:Većina foruma je uz šaha, i da smo u Iranu bili bi na alertu da se digne revolucija. Samo šačica forumaša je uz režim i ajatolaha i oni su nebitni.Odakle ti takve ideje? Niti je to binarno pitanje, niti imam ikakve ambicije da navijam u unutrasnjoj iranskoj stvari. Valjda mozemo da pratimo situaciju zato sto nam je prvo zao naroda, a drugo jer se bojimo da ce se pozar ili radioaktivni oblak prosiriti, a bez da navijamo za ikoga. Edited Monday at 16:121 day by Fins fleet
Monday at 16:121 day 2 minutes ago, askeladden said:Naravno da se menja rezim jebenih mula.Problemcic je sto ce Izrael prvo da izlupa i lokalnu postu i berbernicu a o pol.stanici da ne pricamo.I onda Sah dolazi da preuzme failed state gde Kurdi vec prepravljaju tetovaze na stetu Iranske teritorije i ko jos ne.Znaci jedan lep i visegodisnji malo tinjajuci malo goruci sukob.To je samo cijena slobode, jbg nešto se mora i žrtvovati da bi svima bilo bolje.
Monday at 16:131 day 1 minute ago, Fins fleet said:Odakle ti takve ideje? Niti je to binarno pitanje, niti imam ikakve ambicije da navijam u unutrasnjoj iranskoj stvari. Valjda mozemo da pratimo situaciju zato sto nam je prvo zao naroda a drugo jer se bojimo da ce se pozar ili radioaktivni oblak prosiriti, a bez da navijamo za ikoga.Jer navijati se mora. Svakako me posle optužuju da sam četnik, ustaša, partizan...
Monday at 16:141 day Iran će napasti Al Udejd bazu u Kataru, heads up je već otišao. Ameri su verovatno evakuisali sve letelice već.
Monday at 16:201 day 4 minutes ago, theanswer said:Iran će napasti Al Udejd bazu u Kataru, heads up je već otišao. Ameri su verovatno evakuisali sve letelice već.Da, Emirati se spremaju da zatvore svoj prostor.. Nebo vec cisto.
Monday at 16:221 day Švabe izgleda izvlače svoje iz Tel Aviva. Mislim da je ovo drugi ili treći gaf let danas.
Monday at 16:231 day Gde su i šta rade braća Huti?Obaveštajne službe rade punom parom: Edited Monday at 16:331 day by Rudolf Pingvinoglu
Monday at 16:441 day već se čuju eksplozije u dohi, pa zar i na braću katarcečudnovato letodve hiljade dvadeset i peto