ArleKino Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 Nego, je l' ovo Spoiler sa najavom odlaska Ricka najgluplje ikad ili ova nesretna serija može i gluplje?
J-♣ Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 Izgleda, da Spoiler Na imdb to nije tajna, on je bukiran za 2018, ne i za 2019, dok za druge glavne glumce se pominje 2019. Ceo serijal i dalje ima istorijsku šansu da nadmaši Lost, tj. njegov maestralni kraj.
Malvo Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 (edited) Prati li neko novu sezonu Uklete kuce? Edited October 18, 2018 by Malvo
mraki Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 Misliš na AHS ili ovu novu Netflixovu ukletu kuću? Ja gledam ovo drugo, nije loše ni malo...
Malvo Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 (edited) Na AHS Kroz sezone su koristili razlicite varijante hororicnog, poneke su bile i bas na samoj granici, ali mi je ovaj sadasnji plot bas onako... meh. Nisam siguran ni da li me vuce da gledam, mada se Dzesika vraca u ovoj sezoni, a makar su njena i Sarina gluma vredne paznje. Edited October 20, 2018 by Malvo
Arkadija Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 Jel neko prati Šetajuće zombije? Svuda po netu vidim da se opraštaju od Rika? Jel konačno postao zombi ili .......??? Napišite, pa makar u spojleru.
gone fishing Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 Spoiler naravno da ne, živ je rik umro nije - odvela ga je ludača sa otpada helikopterom u nepoznatom pravcu, šta mu se potom desilo videćemo u 3 filma koja će pokriti period od 6 godina, jer o da u narednoj epizodi skačemo toliko u budućnost, uvode se i neki novi likovi itd
gone fishing Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 (edited) isteklo vreme za edit, predviđanje šta nas očekuje u naredne 3 epizode do finala prve polovine sezone, kao i šta će nam doneti narednih 10 godina hodajućih mrtvaca Spoiler Edited November 5, 2018 by gone fishing
Arkadija Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 55 minutes ago, gone fishing said: Reveal hidden contents naravno da ne, živ je rik umro nije - odvela ga je ludača sa otpada helikopterom u nepoznatom pravcu, šta mu se potom desilo videćemo u 3 filma koja će pokriti period od 6 godina, jer o da u narednoj epizodi skačemo toliko u budućnost, uvode se i neki novi likovi itd
mraki Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Meni dodje da gledam ovo samo na osnovu vašeg pisanja Da nema toliko sezona, možda bih i pokušao.
variola Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Ako neko još gleda, jel istina da je posle 10 godina stigla zima?
gone fishing Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 da zima je konačno stigla po naše junake, sada još samo da se pojavi kralj noći na zombi zmaju
Arkadija Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 4 hours ago, maharaja said: Kako je moguće da je neko potpisao scenario za ovu epizodu? I kako je moguće da je neko rekao, kul, snimamo? Mislim, razne budalaštine su bile za ovih 9 sezona ali ovo je potpuna pobeda.Posle deset godina leta stigla zima, i to kakva. Za dva dana se sve pretvorilo u Grenland, junaci ne znaju gde se nalaze, reka i mrtvaci se zaledili, osim onih koji u pravom trenutku iskoče iz snega. Ali je zato dovoljno toplo da nikome ne treba ni šal preko lica. Ovo je verovatno kako neko iz Majamija zamišlja zimu, dok je naduvan... Ono nije bilo leto, nego večna jesen. Svo ono opalo lišće po putevima, bakarni i maslinasto zeleni tonovi.Jesen.
Recommended Posts