Lrd Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Bez obzira što je to McCabe rekao, AHS i dalje sabija. Samo neka nastave ovako i biću prezadovoljan. Ovo sa Anom Frank je ludnica, ali ja sam se navikao na to. Jebi ga, 21. vek je.
Aleksandar88 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 U mrtvacima od cele epizode najzanimljiviji cliffhanger, ostatak je onako, mlak poprilicno.
Weenie Pooh Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Cliffhanger i nije neki ako znaš o čemu se radi, ali meni se epizoda generalno svidela. I dalje dave sa Woodbury plotom, bar je Michonne najzad digla ruke ali vidim da je već u sledećoj epizodi vraćaju U zatvoru je za pohvalu to što su iste sekunde pošli da nabave bebi hranu, ali ne znam koliko treba da joj potraju te dve konzerve mleka u prahu ili čega već? Dobro je izgledao Rickov freakout (slično kao Tyrese u stripu?), falilo je samo još da iskopa polusvarenu ženu iz stomaka onog zombija da bi joj obezbedio "proper Christian burial" :D
ToniAdams Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 meni je gej deo sa dete zonbijem koje je mirno dok ga cetkaju.i uzasno mi je pregej sto u guvernerovom mestu, koje kako kazu broji 70 stanovnika, stalno vidimo gomilu ljudi na ulici koja se svrcka, dakle 50 od njih 70 u svakom kadru. no svejedno, gledljilva je sezona potpuno.da mi je ova pamet pre nekoliko meseci, opusteno bih preskocio s2 i uzno ovo da gledam.
Miralem Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 gej ste svi vi koji gledate to djubre. serijal je sramota za zombi zanr kao i zombije kao takve.
Weenie Pooh Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 +1A to najbolje znamo mi što ne gledamo
Arkadija Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Ja ovo pratim samo usputno, tako da možete slobodno da mi kažete ko je telefonirao Riku?
ToniAdams Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 (edited) mirelam, da mu kaze da je gej :fantom:edit: mirelam da je gej, jasno Edited November 13, 2012 by ToniAdams
Miralem Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 +1A to najbolje znamo mi što ne gledamo odgledo sam se1 i pola se 2, a ko je posle toga mogao da nastavi ne samo sto je gej, nego je i pedercina.
Aleksandar88 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Osecam izvestan nivo homofobije u ovoj recenici ! Report
Miralem Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 nemam ja nista protiv tonija i vinija, nek cveta hiljadu cvetova. samo nek priznaju javno svoju seksualnu orijentaciju, i nek krenu da gledaju spanske serije umesto sto se foliraju. missim, tih 14 sekundi zombija po epizodi sluze samo kao ukras, znaju i oni to, i mogli bi da prestanu da lazu sami sebe & nas.
MancMellow Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 (edited) Ja ovo pratim samo usputno, tako da možete slobodno da mi kažete ko je telefonirao Riku?- Ovde Jelena iz firme Delta Gama, zovem da Vas obavestim da ste srećni dobitnik u našoj nagradnoj igri. Dobili ste besplatnu večeru za dvoje u restoranu... Edited November 14, 2012 by MancMellow
Arkadija Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 - Ovde Jelena iz firme Delta Gama, zovem da Vas obavestim da ste srećni dobitnik u našoj nagradnoj igri. Dobili ste besplatnu večeru za dvoje u restoranu...Rick: Hvala lepo, ali imam nekih egzistencijalnih problema, pa bih vas ljubazno pozdravio....
Recommended Posts