ToniAdams Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 (edited) fine su sve 3 dosada, mnogo bolje od svega u prve 2 sezone.mnogo vise lici na strip, ne po radnji no po postupcima likova.zadovoljan sam.jedino sto moja cura zasad nista ne radi :(i sto je vusapla preretard. ko da oce na silu da naprave suvisnog lika od nje. Edited November 6, 2012 by ToniAdams
Weenie Pooh Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 (edited) @WTF: Istina, ali to ne opravdava idiotizam oko porođaja.Meni se svidelo kako je Rick izgubio kontrolu pred sinom, koji je opet bio too cool for school po pitanju umiranja i ostalih gluposti. Samo mali Carl je tu genre savvy, ostali još misle da su u nekom sitkomu pa treba da suzno trepću i značajno stežu usne svaki put kad neko zglajzne. Edited November 6, 2012 by Weenie Pooh
ToniAdams Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 a jebiga, kako su trebali resiti stvar oko porodjaja?
Weenie Pooh Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Pa nisu morali da ubiju Lori odmah i da nas teraju da gledamo magično preživljavanje bebe, nego kad dete bar malo poodraste, bude u nekoj stabilnijoj situaciji, kad su već našli neke zalihe hrane itd.Ovako treba da poverujemo da je u najkritičnijem periodu beba preživela prerani porođaj, carski rez nožem, u suludo nehigijenskim uslovima, i da će danima da gladuje posle toga. (Dobro, ako umre već u sledećoj epizodi povlačim primedbe, samo što neće.)
ToniAdams Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 a imo si odsek noge shjekirom koji je prezivljen bez po muke. i onog malog sa probivenom nogom sto je trcao pola sata docnije.zilaviji su tu likovi nego obicni ljudi.
Have_Fun Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 to vam je cudno? :dry:a nije vam cudno sto je ceo svet otisao u majcinu za samo 3 dana, pored sve tehnologije, vojske, marinaca, cia, bia, Vatikan, nasa itd, i to od strane tupavih zombija koji se jedva krecui kako su popadali oni helikopteri, vojni avioni itd.. seo zombi da ga provoza malo?
ToniAdams Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 a ne znamo to, moguce je da se u recimo albaniji sve desava po starom
Arkadija Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 i kako su popadali oni helikopteri, vojni avioni itd.. seo zombi da ga provoza malo?piloti se tokom leta transformisali u zombije
Ryan Franco Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 smelo je ovo s anom frank. smelo i kretenski istovremeno. ali i dalje je odlično! plus prisustvo franke potente. vrhunska glumica.jedini zbun je hibernacija posednute sestre.
ToniAdams Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 meni je treci ahs daleko slabiji od prva 2. nadam se da cetvrti ne nastavlja isti trend. cim je mekjebu smelo ali odlicno, kontam da je taj slucaj :(
ToniAdams Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 ako mi ti kazes da batalim gledanje, sva je sansa da valja.
ToniAdams Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 ne verujem ti. sacekacu nekog od ukusa da se izjasni.
Weenie Pooh Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Hope Solo ti poručila da nastaviš sa gledanjem i polako se spremaš za letdown na kraju sezone.
Recommended Posts