Weenie Pooh Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Dobro Lrd, u prve dve epizode imamo časnu sestru sadistu, časnu sestru mazohistu, Dr. Mengelea, njegove monstrume u šumi, lažno optuženog serijskog ubicu, pravog serijskog ubicu, lezbo duet začinjen izdajom, đavolju posednutost sa neuspelim egzorcizmom, i vanzemaljce otmičare koji ugrađuju minijaturne mehaničke pauke u svoje žrtve?(Da ne pominjem sad ponovo idiotske PC subplots o rasnoj i polnoj diskriminaciji.)Na kojoj planeti se to zove "čisti klasični horor"? :DInače, druga epizoda dosta slabija od prve. Ja čim vidim scene egzorcizma, oči same krenu da zakovrću unazad <_<
ToniAdams Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 ahs je najbolja serija u istoriji serija, sve ima!nadam se samo dzinovskoj ajkuli pred kraj!bez zezanja, jako sam zadovoljan.zonbiji isto dosta ok, al necu se lozim preterano pre vremena. bar dok ne vidim kako je uradjena moja cura sa katanom
Lrd Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Dobro Lrd, u prve dve epizode imamo časnu sestru sadistu, časnu sestru mazohistu, Dr. Mengelea, njegove monstrume u šumi, lažno optuženog serijskog ubicu, pravog serijskog ubicu, lezbo duet začinjen izdajom, đavolju posednutost sa neuspelim egzorcizmom, i vanzemaljce otmičare koji ugrađuju minijaturne mehaničke pauke u svoje žrtve?(Da ne pominjem sad ponovo idiotske PC subplots o rasnoj i polnoj diskriminaciji.)Na kojoj planeti se to zove "čisti klasični horor"? :DInače, druga epizoda dosta slabija od prve. Ja čim vidim scene egzorcizma, oči same krenu da zakovrću unazad <_<Evo jedino PC subplots nisu motivi klasičnog filmskog horora i dosta štrče. A inscenacija je potpuni horor, ništa drugo, nema koketiranja sa trilerom, krimićom ili, ugh, dramom ili melodramom. I sve je sjajno i jedva čekam još.
Moća Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 ZOmbi dobri ali ima opet jedna sitnica Pobise one profesionalne vojnike ko da su nista ajde sto su uspeli da im se prikradu al bas da ih pobiju bez ispaljenog metka preterase ga. Mozda bi bilo realnije da jsu ih napali zombiji pa je ostalo njih par i onda da ih koknu al ovako.
Weenie Pooh Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Ih, realnije... morali su nekako da prikažu da je Woodbury ekipa Zla, za razliku od Rickovih Robijaša koji su fini & dobri u duši. A šta ćeš zlije od mučkog upucavanja naših hrabrih vojnika?Ako bi gledali sa praktične strane, valjda bi prvo pokušali da ih regrutuju? Više od oružja i municije im vrede ljudi obučeni da ga koriste i slušaju naređenja, ali jbg.
Arkadija Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 A kako je u stripu? Jel i tamo imamo ubijanje svih vojnika?
Moća Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Nema uopste njih u stripu.@Vini ma ne smeta mi sto su iih pobili nego nacin na koji su ih pobili. Ubise grupu marinaca ili cega vec a da ovi nisu ispalili ni jedan metak.Da ne pricamo o tome sto su se razgolitili kao da su na plazi a ne usred apokalipse.
Weenie Pooh Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Ma nisu marinci, to su tamo neki rezervisti. National Guard je bliže komunalnim milicajcima nego fokama.Ali kažem, ko god da su, iz dramskih razloga nam je ubijanje prikazano skroz jednostrano i kvarno, da nam se potcrta ko je tu Negativac.
WTF Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 (edited) Koja god vojska da su bili, ta cela scena mi je bila toliko over the top - The Governor sam samcat vadi postolj na njih desetoricu naoruzane sa automatskim puskama, ovi drugi ih pobiju iz nekih kukuruza (ajde bar da su ih skinuli nekim snajperima iz daljine), dodje mi da pomislim da su namerno snimili takvu scenu kao hommage nekom HK akcionom filmu (ili nekom partizanskom iz doba SFRJ) gde takvih scena ima na pretek. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited October 31, 2012 by WTF
Weenie Pooh Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Ih, over the top. Ovo je serija u kojoj desetogodišnji dečaci pucaju iz pištolja (zombijima) u glavu sa 30 metara bez da nanišane.
Lrd Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 AHS S2 razbija, nema šta! Sve u pleksus, nema obigravanja. Fantazija, gledao bih ceo dan.
Aleksandar88 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Ta scena sa vojnicima je i meni, uslovno receno fanboyu, za . Ajde da i nekako razumem sto su ih pobili, mada je to skroz nelogican potez, mozda guverner nece da deli vlast, uplasio se dolaska tolikog broja ljudi pod oruzjem u njegovo naselje , pretpostavio da ce neko drugi preuzeti komandu i resio da ih likvidira. Ali Bata Zivojinovic staj ubijanja i njegovo solo uletanje, presmesno jebote .Da ne pominjem da su vojnici nacionale garde sve nabildovane zivotnje, kao da su u najmanju ruku zelene beretke, a ne papani skupljeni s'koca i konopca, koji se loze na vojsku, a nisu dovoljno dobri za prave vojnike. Sto rece wp, komunalni policajci...
Ryan Franco Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 (edited) teško je pričati o ahsu kad je u pitanju vrhunski kvalitet. redak slučaj da se prepliće 16 različitih priča, a da sve funkcioniše besprekorno.TMonaj ko je smislio da u istu priču ubaci i alien abduction, i dr. frankenštajna, i kosture u ormanu, i psihologiju, i posednutost, i još haunted asylum u današnjici, zaslužuje sve pohvale. još se pritom zajebava nikad bolje. onaj fenomenalni obrt sa današnjim ubicama kojima se omaklo da roknu ovo dvoje sa početka je već ono...dribling samo za publiku. :)mene za sada to toliko impresionira da ni ne stižem da se oduševim glumcima koji jednostavno objašnajvaju. pijana džesika lang koja se bori s krivicom, dijbolična džesika lang sadista, zatim pravedna džesika lang koja brani pacijente od frankenštajna, pa džesika lang koja...mogao bih ovako do jutra.sve u svemu, alal vera. Edited November 3, 2012 by McCabe
Ryan Franco Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 dr. frankenštajn je jeziviji i od posednute sestre.
luba Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 (edited) dzesika, a sad dosao i sajler, nista se vise ne brinem. nisam stigla trecu da vidim, a ne mogu da docekam. i odlicne su varijacije na muziku iz prethodnika, baja mu ga uvek daje za tercu nize, savrseno.ipak sam se zeznula sto sam objedinila zombije sa ahsom. mozda mi koji gledamo ahs da pisemo crvenim slovima, da se razlikuje koja je koja serija, a mi da pokleknemo jer smo u manjini.dr frankenstajn, molim te, umetnicko ime dadli smit. velika je konkurencija uloga, ali ipak odajemo pocast dzejmsu elroju ovako. Edited November 3, 2012 by luba
Recommended Posts