Arkadija Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Ladno josh ima ljudi koji prade Voking Ded Neki od nas su bili prestali da gledaju, ali ova sezona, za sada odskače u kvalitetu, pa smo se vratili gledanju
Garnirung Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Ja sam bogami prestao, ali videvši neku aktivnost na ovom topiku, naterah se da odgledam drugu sezonu i ove 2.Kao što i drugi rekoše, sucker for zonbies -_-Ali je bolje od prve svakako, mada i dalje se pojave neki vrljavi detalji.Strip sam stavio na skidanje, s obzirom na spor tempo serije, taman da popuni dane čekanja.
WTF Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 3. sezona za sada mnogo dobra, ako se izuzme ona filler patetika i proseravanje (koje je istini za volju dosta smanjeno pa je serija postala gledljivija) i neke veoma cudne scene koje je mnogo tesko shvatiti ozbiljno. Sent from my iPhone using Tapatalk
Aleksandar88 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Svidja mi se ovo sto sam video u prve dve epizode nove sezone. Ono sto mi jako smeta jeste savrseno pogadjanje zombija u glavu, mogu da shvatim da ih Rik i Rednek skidaju bez problema , ali jebem mu mater nisu svi rodjeni snajperisti. Steta sto matori Hersel nije otisao u vecna lovista on mi od pocetka ide na zivce. Sto se tice situacije sa Andreom i Misone nisu se one bas juce upoznale posto je u epizodi vec ranije naglaseno da je prosla citava zima, tj. 3-4 meseca , a u jednom dijalogu izmedju njih dve Andrea kaze samurajki da je spasavala celu zimu, sto naravno nije sprecilo dezurne viniste da zakukaju na celo mirko-slavko pricu. Vidim da im je i municija u velikom manjku posto su ceo blok morali da ciste hladnim oruzijem. Nelogicnost je naravno prezivljavanje amputacije, no dobro spreman sam da progutam.
Weenie Pooh Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Aha, znači Andrea i Michonne su se zbližile behind the scenes, pa se zato na ekranu odmah verbalno žrtvuju jedna za drugu? Oprostiću im ako prikažu neke slumber party webisodes u kojima greju jedna drugu tokom te hladne zime Ali ipak je glupavo, ako znaš Michonne iz stripa. Da bi čovek preživeo sam u postapokaliptičnom svetu, samo sa katanom i dva zombija na lancu, neophodno je da bude težak sociopata - a ona u stripu to jeste, što je i čini zanimljivom. Ali u seriji su to odbacili i bezveze je pretvorili u još jednog bleeding heart idiota nalik na većinu ostalih - "neću da se ostavim, neka nas pojedu zajedno"!
Joshua Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 (edited) pa ona ti je i u stripu advokat, ali se bavi ljudskim pravima. u startu kontroverzna™ ličnos', da ne kažem humani sociopata.... :Dzezam. inače se slažem s tobomtakođer, nevezano za ovu michonne priču, još jedna stvar u prilog tome da je ova sezona osuđena da bude bolja od prethodnih rik je ukokao onog zatvorskog saida čim je video da je nepouzdan. staaari mrci bi se njihovim kompleksnim odnosima bavili bar 4 epizode. čini mi se da su pokpirali i scenaristi da od tog bliding harta nema leba Edited October 25, 2012 by Joshua
Aleksandar88 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 E da, propustih da pohvalim ovo sto je Joshua pomenuo u prethodnom spoileru i sto ce mi, ako se trend nastavi umnogome povecati uzitak u seriji... Rick je konacno dobio muda :Hail: , stari Rick bi se vukao par epizoda sa onim manijakom dok ga slucajno be bi pojeli zombiji, novi je uradio ono sto mora da bi grupa prezivela. Konacno da u serijama ovog tipa vidim realnu, a ne "ja sam dobar lik i iznad sam tih niskih poriva", reakciju.
Weenie Pooh Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Ali ono zatvaranje vrata pred klincem okruženim zombijima mu je baš gnjidast potez. Jel' i taj mali bio "pretnja za grupu" samo zato što nije aplauzom dočekao brutalnu egzekuciju svog prethodnog vođe / zatvorskog latino ljubavnika? Čak i da jeste, mogao je da ga upuca a ne da ga ostavi zombijima.
Aleksandar88 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 No mercy Rick . Deset puta je bolji ovakav od onog njanjavog cmizdravca iz prve i dela druge sezone. Odjebo je i Lori, a u nedoumici sam treba li Carla ispresavijati od batina, kao nije to nista ubio sam dva zombija, ili treba da ga obucava za prezivljavanje u svetu u kome nema neke nade u neko dogledno resenje zombi apokalipse.
Joshua Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 (edited) ok, nije bio direktna pretnja, ali je postupak u skladu sa novim i-give-0-shits rikom.a i to što ga nije upucao ima smisla, ako ćemo pravo: ako već municije (konačno) počinje da nestaje i ako su ove poslednje zombije klali hladnim oružjem, što bi tamo nekom liku koga je sad sreo i koji je krenuo da se odmeće davao 2. šansu/olakšavao muke? upravo to bi bilo bliding hart. a heršela cenim da su poštedeli (mada se slažem da je preživljavanje nategnuto) jer treba neko i da im održi crops 101 kurs, a on je valjda jedini koji se nešto kao razume u to. barem su tako stvari u stripu stajale. Edited October 25, 2012 by Joshua
Aleksandar88 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Upravo tako, popizdeo sam kad je onog lika, cija je ekipa pre toga pucala u njih skidao ranjenog sa ograde, pa se posle mesec drkao oko njega, umesto da ga je lepo odmah oladio ili mu dao pistolj da ako hoce sam sebi prekrati muke kad dodju walkersi.
WTF Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 (edited) Meni se bas svidelo kako su sredili onu ekipicu zatvorenika. Pokazuje da su sazreli, prilagodili se novom poretku. Nisam ocekivao da ce Hershel da prezivi, ali valjda im je trebao da ostane bar jedan lik stariji od 50 leta. Sto se tice AHS-A, ova druga epizoda mi nije bas najjasnija. U stvari mislim da vidim gde vodi, ali pokusavaju malo da uspore radnju, zato ide ovaj hommage Exorcistu. Likovi mi se sve vise i vise svidjaju, pogotovu Sister Mary i Lizzie. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited October 25, 2012 by WTF
Weenie Pooh Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Uf, kojim danom ide taj AHS? Dva puta sam ove nedelje gledao da li je izašla epizoda, i onda odustao.
WTF Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Uf, kojim danom ide taj AHS? Dva puta sam ove nedelje gledao da li je izašla epizoda, i onda odustao.Ide sredom uvece u 10 po americkom east coast vremenu. Ne znam kad postaje dostupno za gledanje na internetu. Sent from my iPhone using Tapatalk
Lrd Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 AHS razbija ova druga sezona! Meni se sviđa što ne znam skroz kuda će ići sezona. Super su mi i reciklirani likovi, a ponovo sam upao u dilemu da li je Sajler bolji kao pozitivac ili kao negativac. Ne mogu opisati koliko mi prija što neko radi čisti klasični horor.
Recommended Posts