Аврам Гојић Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Ne bih da se kvotujem, ali bio sam sve vreme u pravu u pogledu zavrsetka sezone, i ne znam sta ste ocekivali - da ce da batale hit formulu?
Arkadija Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Sve što bih rekla je već rečeno, ja sam kasnila sa gledanjem iz opravdanih razloga, tako da sam pročitala većinu spojlera :P . jedino što zameram ovoj epizodi je glupav razgovor sa ćerkom u onom bunkeru i to kako je mala znala koga da pozove i da oni ladno preusmeravaju poziv sikret servis osobama koji bez problema daju telefon tatici i samo to. Za bombu smo znali da neće eksplodirati, jer je druga sezona sigurna. Zato je Rubikon fenomenalna serija, tamo su imali herca da pobiju sve redom, ovo je samo odlična serija u moru prosečnih.
prima Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 da, mnooooogo bi bolje bilo da ih je sada digao u vazduh. bas sam navijala za to. fale im neocekivani obrti. fali im hrabrosti. mozda je ova serija samo za domacice. :(
morgana Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 (edited) pa nije bilo opcije da se digne u vazduh, ali moralo je da se zavrsi ovo sa bombom. i glupo se zavrsilo. dovoljno je bilo da ga mala nazove i da on ode kuci i digne nju u vazduh pa da svi budemo zadovoljni, otkazivanje bombe je cista jeftina suvisnost. i elektrokonvulzivna terapija je jeftino rjesenje, mada je jasno cemu sluzi. Edited December 21, 2011 by morgana
Arkadija Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Jeste, bomba je mogla da se eliminiše iz serije na drugi način. Npr. porodica Brodi stiže na istorijski lokalitet, i tamo se slikaju za uspomenu, kad se iz daljine čuje kabum, kad su stigli do grada na ručak, Brodi sa nevericom shvati da mu je ekspolodirao isporučilac eksplozivnog prsluka. Ceo plan propada u vodu, Brodi ne vodi idiotski razgovor sa ćerkom , mi svi zadovoljni uključujući i producente koji imaju drugu sezonu.
Čutura Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 poslednja epizoda je totalni antiklimaks, uopste nemam onaj osecaj iscekivanja sledece sezone, koliko jedva cekam boardwalk empire, cak i dekstera dogodine, prema homelandu sam potpuno ravnodusan.....jbg, a bas sam uzivao prethodnih 11 epizoda....
Аврам Гојић Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 resenje u kome onolika bomba ne eksplodira je brutalno lose. ja serije gledam zbog eksplozija, necu sigurno zbog glume ono dvoje da gledam seriju
Lynn Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 jeftino finale, loš kraj, vidi se da su imali pred sobom dilemu da li će serija trajati duže od 1 sezone, imho bolje bi bilo da se sada i završilajer gde će biti dramatičnih zapleta u narednoj sezoni, evo recimo da brodija izaberu za kongresmena šta to on može da učini u spoljnoj politici svoje zemlje- pa njihovom spoljnom politikom upravlja vojno-industrijski lobi pre svega pa onda i ostali krupni biznis igrači, političari su samo skupo plaćana glasačka mašina koju oni drže u šaci- ne, jedan čovek ne može ništa promeniti, eventualno da funkcioniše kao špijun ali imali su i sovjeti špijune koji su decenijama radili za njih, dok ih nisu otkrili, pa su opet izgubili hladni rat...- a keri se mora setiti one noći najkasnije u 2epizodi ako ostaje u seriji i to saopštiti saulu kome će onda trebati 8 epizoda da to proveri i preduzme nešto u vezi sa tim i za kraj brody pizdo alaha si izdo Brody misli da moze da promeni tako sto ce sada biti blize buducem predsedniku SAD po svemu sludeci, pa ce u nekom zgodnom momentu njega da raznese nekim, nadam se, sofisticiranijim eksplozivom.Javlja mi se da ce se javiti jos neka aktivna celija. Neko pored Abu Nazira, te da ce i VP imati prominentniju ulogu. Takodjer, Saulovo kopanje me zanima kako ce da izgleda.
morgana Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 nije zasluzioznaci, uvodim radni ponedeljak dok ne pocne 2. sezona shameless
Lrd Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 (edited) sta sad da radim ponedjeljkom ujutru <_<Trenutno ništa, pošto ne ide nijedna serija. Ali, imaš Family Guy, American Dad! i Cleveland Show, bar.edit: kao i Once Upon a Time, ako imaš sklonosti ka tome. Edited December 26, 2011 by Lrd
morgana Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 (edited) e, vidids, za once upon the time sam vec cula da je ok, super sto si me podsjetiohvala na preporukama :)edit, probacu mozda i cleveland show Edited December 26, 2011 by morgana
WTF Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Odgledao sam celu prvu sezonu u zadnja 4 dana. Sta drugo reci nego da serija jebe i oca i mater, kako je samo dobra. Ceo dan danas razmisljam sta bi radio za drugu sezonu kad bi mi neko ponudio da budem scenarista ili producent.
Lrd Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 (edited) Ceo dan danas razmisljam sta bi radio za drugu sezonu kad bi mi neko ponudio da budem scenarista ili producent.I šta si zaključio na kraju?edit: meni su padale napamet samo opšte stvari, tipa rehabilitacija Keri, Saulovo dalje istraživanje, sukob Saul-VP...ali, nemam pojma šta sa Brodijem. Ne znam ni da li se možda slomio i potpuno oslobodio Abu Nazirovog uticaja ili nije. Ne znamo ni ko je krtica. Sve su to stvari za razradu, samo da se zadrži kvalitet. Edited December 28, 2011 by Lrd
Recommended Posts