September 23, 2025Sep 23 Epizoda 8 je ozbiljan krš... Možda čak i najveći u serijalu. U 9oj ima momenat koji je praktično neverovatan... Kada Rej stoji ispred Palpatina i praktično se rešava sudbina svega svakoga i svačega, dobra i zla, Sita i Džedaja, Imperiije ili Republike... Kajlo Ren je već odavno preobraćen i u tom momentu Kajlo dotrčava da se umeša u fight i baca se u neki ponor na neki lanac šta li već i bubne to onako jako kad je doskočio na to i njegova glava u krupnom planu par sekundi i zatim Kajlo Ren, praktično drugi najzajebaniji lik u Galaksiji Univerzumu i Svemiru zajedno izusti... "Augh....." Jer, nikad nije loše vreme za šalu!Evo našao sam, da ne bude Milan izmišlja...
November 15, 2025Nov 15 najzad odgledao andor s2, hvala dizniju i ketlin kenedi što su nam podarili 16h najboljeg star warsa ikad
March 13Mar 13 On 16. 7. 2025. at 0:17, goofs said:Pogledao Andora 2, odlična druga sezona, završnih 4-5 epizoda baš jako furaju, gotovo nikakvih zamerki.Ponoviću već ranije rečeno - Andor je by far najbolje live action izdanje proizišlo iz SW univerzuma.Priču su dobro napisali i odlično uklopili u postojeću sagu, ton je vrlo ozbiljan, rekao bih “za odrasle”, sviđa mi se i što nema plot armora i što se ne crta sve gledaocima - neke likove gledamo po 10-15 epizoda i onda prosto zaginu, jer je takva priroda posla. Carstvo je brutalna mašinerija kakvu nismo ranije videli i kakva treba da bude, a u skoro svakoj epizodi ulog je veliki i oseća se posledica istog.Paradoksalno, serija čini Rogue One film i boljim i lošijim - boljim jer daje još dubine priči i nekim likovima, što je uvek pozitivna stvar, ali i lošijim jer se vidno primećuje promena tonaliteta ka onom dečijem i neozbiljnom. Već u prvoj sceni Stormtrooperi se vraćaju u svoj gimmick fazon, a Andor hansolujetm dvojicu, što mislim da nismo videli za 24epizode serije.A tad kad je izašao RO mi je delovao ozbiljniji od originalnih filmova, tako da mogu misliti na šta oni liče sad iz ove perspektive.Voleo bih da imamo još ovakvih izdanja, realno bih voleo i da gledamo Skajvoker sagu za odrasle (pun intended), ali to se neće desiti, ostaju nam Mandalorijani i druga Pepaprase izadanja koja sam odlučio da preskačem. tek sad zbindzala obe sezone, uživancija!nisam mislila da će uspeti da snime išta u tom rangu, prijatno iznenadjenje.hansolovanje@zmanic i meni je sličnost sa situacijom na Ghormanu bila dosta potresna. Ispada da i mala deca znaju kako je lako uništiti neku zemlju ili hm, da, planetu
March 23Mar 23 Eh, taj osecaj kad sedis u tami bioskopa "Kozara" i cujes iza ledja da puca onaj skot Vejder na Lein brod i onda ga vidis na platnu....
May 5May 5 Napravili su seriju sa epilogom u dve sezone, onda napravili drugu seriju koja poništava prvu, pa onda treću sezonu sa novim epilogom, i sad film koji gazi prethodni epilog. Kamenovi drame.I jbmu mater, nikako da zarade te pare, ne razumem